Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Παρθενος - 01/05 - 31/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος: 

Θεραπεύστε το σώμα και την ψυχή σας, είναι η προτροπή της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο σας, τον οίκο των βαθιών, μετασχηματιστικών, καρμικών αλλαγών. Αν το σώμα, το μυαλό και η ψυχή σας δεν είναι σε ισορροπία, το ξέρετε σίγουρα. Για να νιώσετε γαλήνη και ηρεμία, θα πρέπει πρώτα να απεξαρτηθείτε από νοσηρές σχέσεις και συναισθήματα, να απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα που δε σας κάνουν να αισθάνεστε εκατό τοις εκατό εμπιστοσύνη. Είστε έτοιμοι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και δύναμη να φτάσετε στο επόμενο σκαλί της επιτυχίας, χάρη στον Άρη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Γοητεύετε με τη δυναμική παρουσία σας, κάνετε γνωριμίες με άτομα με ισχυρή επιρροή.

Αντισταθείτε στον πειρασμό να διαδίδετε φήμες ή να αναλώνεστε με κακοπροαίρετο κουτσομπολιό, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Πανσέληνος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Μην προσπαθείτε να ανιχνεύσετε τα πάντα και να είστε εγκρατείς στα λόγια σας. Τώρα γίνεστε μια κοινωνική πεταλούδα, είστε πιο ανοιχτοί και εξωστρεφείς, συμμετέχετε σε γιορτές και κοινωνικές συνεστιάσεις, το φεγγάρι σάς παρέχει τα κίνητρα για να οργανώσετε συναντήσεις. Μπορείτε να πείσετε τους συνομιλητές σας με τη δύναμη της πειθούς και της ευγλωττίας σας, ξεσηκώνετε ένα ολόκληρο ακροατήριο στα κοινωνικά δίκτυα. Ίσως ξεκινήσετε από τώρα να σχεδιάζετε τις διακοπές σας, προβάλετε τις ιδέες σας και βλέπετε άνοδο στη δημοτικότητά σας.

Δε φοβάστε τη σκληρή δουλειά και θέτετε στόχους για κάτι μεγαλύτερο! Με τη Νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, έχετε στο μυαλό σας την επαγγελματική επιτυχία, η φιλόδοξη πλευρά σας παίρνει το τιμόνι και σας καθοδηγεί κατευθείαν προς την κορυφή. Δε θα δείτε οποιαδήποτε εμπόδια, καθώς ανεβαίνετε προς τον ουρανό! Έχετε το άγγιγμα του Μίδα και ένα κοφτερό μυαλό, το οποίο σας καθοδηγεί στο να αναζητήσετε νέες συνεργασίες με σημαίνοντες ανθρώπους. Έχετε ιδέες για το πώς θα ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Συζητήστε την πρότασή σας με ανθρώπους που έχουν τις γνώσεις και την εμπειρία. Ίσως και να εντυπωσιαστούν από τις ιδέες σας και να σας βοηθήσουν. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι