Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Ταύρος - 01/05 - 31/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 36

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος: 

Κανείς δε γνωρίζει το πρόβλημά σας, αν δεν το πείτε. Αν έχετε κάνει ένα μικρό πρόβλημα βουνό (ή τουλάχιστον έτσι μπορεί να σας φαίνεται κάποιες στιγμές), η Αφροδίτη στον εσωστρεφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, παίρνει μαζί της τη θλίψη της μοναξιάς και τον πόνο του παρελθόντος, θεραπεύοντας τις πληγές της ψυχής σας. Εσείς είστε υπόλογοι της ισορροπίας των χρημάτων σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ο κόκκινος πλανήτης συνιστά πειθαρχία και λογική στον προϋπολογισμό σας, πραγματικά είναι καλό για τα οικονομικά σας. Η μετριοπάθεια είναι σημαντική τώρα, για χάρη της ισορροπίας της ψυχής σας, του μυαλού σας και της τσέπης σας.

Ενώ είστε γνωστοί για την υπομονή και την ηρεμία σας, έρχεται η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, για να ταρακουνήσει την ψυχή σας. Αποφεύγοντας να μιλήσετε για κάτι που έχετε καιρό θαμμένο μέσα σας με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προσθέσετε επιπλέον άγχος και πίεση μέσα σας. Τώρα το φεγγάρι φέρνει στο φως ό,τι κρύβατε εδώ και καιρό στα έγκατα της ψυχής σας, όλη αυτή η δυναμική ενέργεια που σιγοβράζει κάτω από την επιφάνεια ξεσπά σαν ηφαίστειο, αν έχετε αφήσει θαμμένα τα συναισθήματά σας πάρα πολύ καιρό. Επισήμανση: Αν αισθάνεστε ότι κάποιοι σας έχουν βάλει άδικα στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μην εμπλέκεστε σε έναν άσχημο αγώνα, θα βγείτε χαμένοι.

Αναρωτιέστε αν είστε στο σωστό δρόμο; Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, και θα μπορούσε να σας φέρει μια ξαφνική επιφοίτηση για το αν οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεστε εναρμονίζονται με τις αξίες σας κι αν λαμβάνετε χρήματα σύμφωνα με την αξία σας. Ίσως επίσης έχετε εκλάμψεις και βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος. Μπορεί να βρείτε τον κατάλληλο επενδυτή, καθώς τώρα γίνεστε πιο κοινωνικοί και μιλάτε με όλον τον κόσμο. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε βήματα προς την εξεύρεση μιας νέας εργασίας που σας πληρώνει καλά και προβάλει τις γνωστικές και επικοινωνιακές σας ικανότητες. Ή ίσως ηγηθείτε στην εταιρεία σας και εμπνέετε με τις ιδέες σας τους συναδέλφους σας. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι