Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ανήσυχες νύχτες και μια πάλη με το παρελθόν σας σάς εμποδίζουν να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας στην αγάπη. Ο ανάδρομος Άρης και η Σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, των συναισθημάτων και του παρελθόντος, και δημιουργούν άγχος και πίεση που εκδηλώνονται στον ύπνο σας και πηγάζουν από το υποσυνείδητό σας. Στην πραγματικότητα, παλεύετε με το παρελθόν το οποίο δημιουργεί κάποια συναισθηματική και ψυχική αναταραχή, ακόμα και τη νύχτα, πράγμα το οποίο σας αναγκάζει να είστε σε συνεχή εγρήγορση. Περάστε την ώρα σας μακριά από στρεσογόνες καταστάσεις και διαβάζοντας ένα βιβλίο. Πάτε μια βόλτα κοντά σε νερό και επιλέξτε ήρεμα μέρη για να ξεκαθαρίσετε το μυαλό σας. Μετά το πέρας αυτής της συμπαντικής επιρροής θα έχετε πάρει ένα σημαντικό καρμικό μάθημα και θα βγείτε πιο δυνατοί.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μην παρασύρεστε από την έντονη επιθυμία σας να αλλάξετε τα πάντα, συγκρατηθείτε! Ο ανάδρομος Άρης και η Σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, των συναισθημάτων και του παρελθόντος, έτσι απρόβλεπτα γεγονότα οδηγούν σε ένα ριζικό μετασχηματισμό της σχέσης σας. Θα μπορούσε να σας προσφερθεί δουλειά σε μια νέα πόλη (ή στον αγαπημένο σας) ή θα μπορούσατε να νιώσετε ξαφνικά την ανάγκη να φύγετε από την πόλη σας και να ξεκινήσετε μια νέα ζωή από την αρχή. Σημειώστε όμως ότι αυτή η επιθυμία σας θα περάσει γρήγορα, οπότε ίσως είναι καλύτερο να ζυγίσετε τις επιλογές πριν κάνετε οποιεσδήποτε μόνιμες κινήσεις και ενέργειες. Με την ηφαιστειακή έκλειψη, θαμμένα συναισθήματα θα μπορούσαν να έρθουν στην επιφάνεια, κάποια που δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι ήταν κρυμμένα. Προσέξτε να μην απελευθερώσετε αυτόν τον χείμαρρο συναισθημάτων στο ανυποψίαστο άλλο σας μισό!

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι