Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Οι προβολείς είναι όλοι πάνω σας, καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, στρέφουν όλα τα βλέμματα προς εσάς. Εκφράστε ελεύθερα τη γνώμη σας σχετικά με ένα θέμα το οποίο κατέχετε καλά, ακόμα και μπροστά σε ένα μεγάλο πλήθος. Και κυρίως μην κάθεστε στην αναμονή περιμένοντας να σας κάνουν την πρόσκληση. Διασκεδάστε με τους φίλους σας, πείτε με ανάλαφρο τρόπο τις ιστορίες σας, αφήστε τη σεμνοτυφία και μοιραστείτε τις ιδέες σας με τον κόσμο. Είναι σίγουρο ότι μία από όλες αυτές τις ψυχές που θα συναντήσετε στο δρόμο σας σύντομα θα γίνει η μεγάλη αγάπη στο πλάι σας. Γεμίστε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας επικοινωνώντας με ανθρώπους που δεν φοβούνται να σκέφτονται ελεύθερα.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αναμένετε δυνατά μηνύματα αγάπης, τώρα γνωρίζετε καθαρά τα συναισθήματα του αγαπημένου σας καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Ίσως πάρετε ένα μήνυμα ή έχετε μια σημαντική πρόσκληση από τον αγαπημένο σας που σας εκπλήσσει. Αν αγαπάτε κάποιον/α με πάθος, μη μετράτε τις λέξεις σας από φόβο μήπως και φανείτε ευάλωτοι συναισθηματικά. Άλλωστε μόνο εσείς ξέρετε αυτόν το μοναδικό τρόπο να σαγηνεύετε το αντικείμενο του πόθου σας! Η απλή έκφραση της αγάπης σας θα κάνει θαύματα στη σχέση σας και τώρα το σύμπαν σας προικίζει με έμπνευση για να βρείτε διαφορετικούς τρόπους να εντυπωσιάσετε την αγάπη σας.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι