Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Φεβρουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το τοπίο της αγάπης θολώνει, δεν ξέρετε τι είναι αλήθεια και τι ψέματα καθώς η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής ενεργοποιούν τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Αν τώρα έχετε ένα μήνυμα από μια παλιά αγάπη, προσοχή! Επειδή κάποιος/α φαίνεται δεκτικός να σας πλησιάσει, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μοιραστείτε και πάλι αυτές τις παρελθούσες καυτές ερωτικές στιγμές. Αλλά το σύμπαν έχει έναν ανώτερο, έναν πνευματικό σκοπό για σας. Τι σας ζητά; Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους, συγχωρώντας τα παρελθόντα λάθη τους. Προφανώς, η συγχώρεση θα σας βοηθήσει να ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη ζωή, καθώς δεν θα νιώθετε πλέον δυσαρέσκεια. Μόλις κάνετε εκκαθάριση από αυτές τις παλιές πληγές, θα μπορείτε να ακούσετε τη σοφία του ανώτερου εαυτού σας. Η διαίσθησή σας θα είναι ισχυρή τώρα, συντονιστείτε!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μήπως ο αγαπημένος σας δεν είναι εκατό τοις εκατό ειλικρινής μαζί σας και δεν μπορείτε να αποσαφηνίσετε τα κίνητρά του; Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλειες και φοβίες, ίσως ακόμα ο αγαπημένος σας προσπαθήσει να σας υπονομεύσει κρυφά ή να σας επιτεθεί. Μπορεί να αισθάνεστε εξαπατημένοι και προδομένοι, αλλά αν έχετε λάβει προφυλάξεις και δεν τον έχετε εμπιστευτεί τυφλά, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Εμπιστευθείτε την έκτη αίσθησή σας, αν ακούτε μια μικρή φωνή μέσα σας που λέει «Μην το πεις αυτό», ακολουθήστε την. Κρατήστε πολύτιμες πληροφορίες για τον εαυτό σας και αυτό περιλαμβάνει λεπτομέρειες της προσωπικής σας ζωής.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms