Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Νοσταλγείτε ακόμα τα παλιά; Μπορεί να αισθάνεστε σαν να σας τραβούν προς δύο αντίθετες κατευθύνσεις καθώς με τον ανάδρομο Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ένα κομμάτι της καρδιάς σας μπαίνει στον πειρασμό να ακολουθήσει κάτι από το παρελθόν που κατά βάθος γνωρίζετε ότι δεν είναι ιδανικό, αλλά είναι πολύ δύσκολο να απομακρυνθείτε. Από την άλλη πλευρά, η πανσέληνος φωτίζει τον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας και δεν μπορείτε να αντισταθείτε στη γοητεία αυτού του προσώπου, θέλετε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Ίσως ακόμα να μη μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι ζείτε με τις ψευδαισθήσεις σας και τις αυταπάτες σας. Ναι, μπορεί να διψάτε για πάθος και ρομαντισμό, αλλά για μια ακόμα φορά, ο Άρης (ο κυβερνήτης σας) είναι ο επικεφαλής. Έχετε τη δύναμη και τη διαίσθηση να κατανοήσετε τι είναι καλό για σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Κόψτε ταχύτητα, συναισθηματικά πάντα. Ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, η πανσέληνος φωτίζει τον απόκρυφο δωδέκατο οίκο σας και μαζί με τον ανάδρομο Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας υπάρχει πιθανότητα να γίνετε υπερευαίσθητοι ή να πάρετε τα πράγματα λίγο πιο προσωπικά. Το αποτέλεσμα; Συγκρούσεις και παρεξηγήσεις. Νιώθετε σαν να τρέχετε με ιλιγγιώδη ταχύτητα χωρίς να φοράτε ζώνη ασφαλείας. Ωραία! Δεν θα χρειαστεί και πολύ για να χτυπήσετε τον αγαπημένο σας στην Αχίλλειο πτέρνα του. Ένα απλό (ίσως ακόμα και καλοπροαίρετο) σχόλιο ή μια … αθώα ματιά αρκούν για να πάρουν τα πράγματα φωτιά. Αποφύγετε το δράμα και μη ζητάτε από φίλους την άποψή τους για τα δικά σας λάθη. Η καρδιά σας θέλει ό, τι θέλει, αφήστε το έτσι και μη ρίχνετε το δηλητήριό σας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι