Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Λάβετε σοβαρά υπόψη σας αυτόν το μήνα ότι όλοι μας παίρνουμε την αγάπη που νομίζουμε ότι μας αξίζει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας και η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας βάζουν στα βαθιά. Έτσι, αντί να σκοντάφτετε συνεχώς σε σχέσεις που κατακερματίζουν την ψυχή σας, σκεφτείτε τα λάθη σας και πιστέψτε στον εαυτό σας. Σίγουρα είστε καλύτεροι γιατί είστε μοναδικοί! Εάν αισθάνεστε χαοτικά συναισθήματα ορισμένες στιγμές, απλά να ξέρετε ότι η διάθεσή σας αυτή θα περάσει, όπως τα σύννεφα της καταιγίδας. Αυτός ο ριζικός μετασχηματισμός της ψυχής σας μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, υπό την επιρροή της πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα οδηγήσει σε μια σταθερή και σοβαρή σχέση.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μπορεί να αμφισβητήσετε τον αγαπημένο σας, ίσως κάποιες από τις απόψεις σας ή τα συναισθήματά σας απορριφθούν κι αυτό σας δημιουργήσει μελαγχολία και θλίψη. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας και τη νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, δεν μπορείτε απλά να ακολουθήσετε τα παιχνίδια των άλλων. Ετοιμαστείτε να κάνετε παραχωρήσεις αν θέλετε αυτή τη σχέση ή ακόμη και να ανεχτείτε κάποιες ιδιορρυθμίες του συντρόφου σας. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να αποσαφηνίσετε αν αυτή η σχέση μπορεί να είναι πετυχημένη στο μέλλον. Ίσως και να προκύψουν μερικές ερωτήσεις, αλλά μην τις κρύψετε. Ο ειλικρινής διάλογος μπορεί να σας φέρει πιο κοντά, εάν είστε πρόθυμοι να αφήσετε ελεύθερη την ψυχή σας.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms