Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αυτός δεν θα είναι και ο πιο ενεργητικός μήνας για σας καθώς η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο κυβερνήτης σας ο Άρης στον ξεκούραστο και θεραπευτικό δωδέκατο οίκο σας, δημιουργούν μια νωχελικότητα και αναποφασιστικότητα για το μέλλον σας. Και ενώ θα μπορούσατε να αισθάνεστε πνευματικά πλουσιότεροι και συναισθηματικά σοφότεροι από τις εμπειρίες του παρελθόντος, ίσως δεν είστε και στα καλύτερά σας καθώς βλέπετε μια στασιμότητα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο μυστηριώδης δωδέκατος οίκος κυβερνά το υποσυνείδητο, έτσι αφήνεστε στις ψευδαισθήσεις και τις φαντασιώσεις σας, βιώνετε μέσα στο μυαλό σας τις πιο τρελές ερωτικές περιπέτειες, όταν ξεκουράζεστε στη μοναξιά σας, μέσα στα όνειρά σας τη νύχτα ή ενώ βρίσκεστε κοντά στη θάλασσα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Απελευθερώνεστε επιτέλους από τους κακούς σας δαίμονες, νιώθετε ο εαυτός σας επιτέλους! Η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο κυβερνήτης σας ο Άρης στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, σας δείχνει την πόρτα της εξόδου του πόνου και της θλίψης σας, ίσως έρθουν στο φως κάποιες κρυφές πληροφορίες που σας δείχνουν το σωστό δρόμο. Ώρα να βγείτε από την ομίχλη που έχει καλύψει τη σχέση σας. Ακόμα κι αν νιώθετε να πετάτε στα ουράνια, μπορεί να έχετε χάσει τον εαυτό σας, με το να είστε υπερβολικά προσκολλημένοι, παγιδευμένοι σε ένα λαβύρινθο που δεν έχει τέλος. Προσπαθώντας όμως να είστε ο καλός Σαμαρείτης για τον αγαπημένο σας, αυτό ναι μεν σας κάνει να νιώθετε ότι σας χρειάζεται, αλλά σίγουρα δεν είναι καλό μακροπρόθεσμα.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι