Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είναι καιρός να αναρωτηθείτε … «τι κάνω στην αγάπη;» Με τη στοργική Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και την πανσέληνο στο άκρως ερωτικό ζώδιό σας, θα μπορούσατε να λάβετε ένα μήνυμα αγάπης ή να έχετε μια αναπάντεχη πρόταση. Ενισχύονται το πάθος σας και ο μαγνητισμός σας και δεν πρόκειται τώρα να παίξετε το παιχνίδι «περιμένουμε και θα δούμε». Το σύμπαν σας δίνει αυτοπεποίθηση και θάρρος, ή θα έχετε αυτόν/η που θέλετε τώρα ή τίποτα! Τώρα παίρνετε τη ζωή στα χέρια σας, γνωρίζετε ότι η ευτυχία σας είναι δική σας δουλειά και κανενός άλλου. Οι πιθανοί υποψήφιοι θα εκτιμήσουν το φως σας. Ρίξτε το ζοφερό παρελθόν στον άνεμο και στείλτε επιτέλους αυτό το μήνυμα στο πρόσωπο που εδώ και καιρό έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Είστε έτοιμοι να πάρετε τα καλύτερα από τη σχέση σας, ίσως ακόμα απαιτήσετε από τον αγαπημένο σας να σας δείξει τι μπορεί να σας προσφέρει. Με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και την πανσέληνο στο άκρως ερωτικό ζώδιό σας, αυτό που έχετε, σε περίπτωση που δεν το είχατε παρατηρήσει, είναι απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αυτοπεποίθηση. Είναι καιρός να μιλήσετε για αυτό που και οι δύο επιθυμείτε σε ένα χρόνο από τώρα ή ίσως σε πέντε, δέκα χρόνια.  Ενώ η απόλαυση της στιγμής είναι … θεϊκή, δεν νιώθετε ασφάλεια αν δεν ξέρετε που βαίνουν τα πράγματα μακροπρόθεσμα. Είναι δύσκολο για το σταθερό ζώδιό σας να αισθάνεστε χαλαροί χωρίς μια σταθερή προοπτική για το μέλλον. Αυτή η πανσέληνος σας δίνει το κίνητρο να πάρετε απάντηση στο ερώτημα: «Που πηγαίνουν τα πράγματα»;  Καλύτερα να το μάθετε τώρα αν δεν θέλετε τελικά τα ίδια πράγματα από τη ζωή.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι