Σκορπιός Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Σκορπιός:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ήρθε η ώρα να θεραπεύσετε τις πληγές σας, πώς θα ανοίξετε την καρδιά σας σε μια νέα αγάπη; Η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και σας ταξιδεύει στον κόσμο του ονείρου και της φαντασίας. Τώρα κάνετε μια βουτιά στα βαθιά, εκδηλώνετε το πάθος σας και τον αισθησιασμό σας, δεν παίζετε με μια δυναμική ελέγχου και εξουσίας στην αγάπη. Ώρα να γράψετε τη δική σας ερωτική ιστορία καθώς το φεγγάρι σας βοηθά να απομακρύνετε την κακεντρέχεια του παρελθόντος, διδάσκοντάς σας την τέχνη να είστε πιο συμπονετικοί και δεκτικοί. Βαθιά μέσα σας, ξέρετε ότι ο έρωτας είναι το πιο δυνατό παιχνίδι της ζωής και η ομορφιά του έγκειται στο γεγονός ότι αυξάνει τους χτύπους της καρδιάς σας και κάνει το αίμα να κυλά καυτό στις φλέβες σας, σάς κάνει να ζείτε. Τα πάθη σας δεν έχουν όρια!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Έντονα πάθη αλλά και ρομαντικά συναισθήματα φέρνει στο φως η πανσέληνος που φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, φανερώνοντας το πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξει η ζωή σας. Αυτή η εξωτερική λάμψη σας προέρχεται από την ψυχή σας και φαίνεται στην εντυπωσιακή σας προσωπικότητα και στην άψογα περιποιημένη εμφάνισή σας. Αναζωπυρώνεται το πάθος σας με τον αγαπημένο σας, ακόμα κι αν έχετε μια σταθερή σχέση για χρόνια. Οπότε ετοιμαστείτε: Ένα τσουνάμι συναισθημάτων θα μπορούσε να σάς κατακλύσει, ίσως εκφράζεστε κάπως δραματικά, αλλά αινιγματικά, άλλωστε αυτή είναι η φύση σας. Το καλό είναι ότι θεραπεύετε τυχόν παρελθούσες πληγές, γίνεστε πιο υποχωρητικοί. Πηγαίνοντας σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο θα μπορούσε σίγουρα να ανανεώσει τη σχέση σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι