Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Κριός 06/07 - 12/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 55

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Μαχητικότητα και συνειδητό πείσμα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, οργανώνεστε, επαναπροσδιορίζεστε και παίρνετε ριζικές αποφάσεις σε θέματα που σας δημιουργούν εμπόδια. Μην περιορίσετε την ορμητικότητα που θα νιώσετε, περάστε σε δυναμική δράση, θα σημειωθούν ανατρεπτικές αλλαγές. Κάποιο πρόσωπο θα γοητευτεί από την έντονη αποφασιστικότητά σας!  

Επανασύνδεση. Το πάτε από 'δω το πάτε από εκεί, πάλι στα παλιά στριφογυρίζετε κι αν έχετε το προαίσθημα πως κάποιος από τα παλιά θα εμφανιστεί, να ξέρετε πως δεν θα διαψευστείτε. Θα σας θυμηθεί και μάλιστα εμπράκτως πρόσωπο από το παρελθόν. Σας δίνω τη συμβουλή να το καλοδεχτείτε, γιατί έρχεται με γεμάτα αισθήματα και με μια αιφνιδιαστική πρόταση-έκπληξη!

Νέα γνωριμία. Επειδή θα συνειδητοποιήσετε πως η στασιμότητα μέσα στην οποία παγιδευτήκατε, δεν ταιριάζει καθόλου στον χαρακτήρα σας, γι' αυτό και θα δείτε με πολύ θετικό μάτι το καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν. Αν είστε αποφασισμένοι να βάλετε δράση στη ζωή σας, τότε μην κομπιάσετε να εκδηλωθείτε, περάστε σε άμεσες προτάσεις, θα σας βγει σε καλό!

Σχέση – Γάμος. Απρόοπτο γεγονός θα βγάλει στη φόρα τα στραβά της σχέσης σας, ωστόσο ο σωστός χειρισμός από εσάς θα σας γλιτώσει από παρατράγουδα. Η απόφασή σας να κινηθείτε ψύχραιμα χωρίς πανικό και νεύρα, θα σας απομακρύνει από μπελάδες και αν σκεφτείτε να αξιοποιήσετε και την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, τότε οι διαφωνίες θα λυθούν με τον πιο θερμό τρόπο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms