Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Κριός 11/11 - 17/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 55

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Έχετε το δίκιο με το μέρος σας, φίλοι μου Κριοί. Τώρα θα αποκατασταθεί η συναισθηματική βλάβη που σας δημιούργησε πρόσωπο που έδωσε λάθος εξηγήσεις στις ενέργειές σας. Θα σας πλησιάσει με συγγνώμη στα χείλη, φανείτε συγκαταβατικοί, καλό θα είναι να μην αγνοήσετε την προθυμία του να αναγνωρίσει το λάθος του.
 

Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που σας έχει πιάσει το πείσμα σας και έχετε πάρει απόφαση να μην κάνετε βήμα επανένωσης, δεν θα σας παροτρύνω για το αντίθετο. Μείνετε σε θέση αναμονής και θα δείτε το πρώην ταίρι σας να σας πλησιάζει αργά, σταθερά και με συνειδητά βηματάκια. Ξέρει που έσφαλε και έρχεται να επανορθώσει, στο χέρι σας θα είναι αν θα δώσετε δεύτερη ευκαιρία ή όχι.
 

Νέα γνωριμία. Αυτή τη φορά, δεν θα είναι μια απλή ανούσια νέα γνωριμία, θα είναι πρόσωπο ανταποκρινόμενο σε αυτό που θέλετε και σε αυτό που περιμένετε. Με λίγα λόγια, θα νιώσετε πως βρήκατε επιτέλους αυτό που σας αναλογεί, αυτό που ταιριάζει στο στυλ και στο χαρακτήρα σας. Προμηνύεται σταθερός ερωτικός δεσμός, θα σας δοθεί ευκαιρία να ταχτοποιήσετε οριστικά την ερωτική σας ζωή.
 

Σχέση- γάμος. Αν το αγαπημένο σας ταίρι κάτι έκανε ή είπε που σας στενοχώρησε ή σας αδίκησε, τώρα έρχεται να σας φανερώσει πως άλλαξε γνώμη. Δεν ξέρω αν οι πράξεις του θα είναι άμεσες ή έμμεσες, πάντως το σίγουρο είναι πως μετάνιωσε και θα βρει τρόπο να ορθώσει και πάλι την ψυχολογία σας. Δώστε τόπο στην οργή, στοχεύστε στην ισορροπία.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms