Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Κριός 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 55

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Το τοπίο ξεκαθαρίζει, βγαίνουν στο φως αλήθειες, λύνονται παρεξηγήσεις και υποχωρούν πρόσωπα που έφερναν εμπόδια στους στόχους σας. Πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση και ανοιχτό δρόμο για την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Ένα ευχάριστο γεγονός θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία, δίνοντας σας δύναμη για να προχωρήσετε ακόμα παραπέρα.

Επανασύνδεση. Αν στριφογυρίζει έντονα στη σκέψη σας η επιθυμία της επανασύνδεσης, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δεχτείτε την πρόταση της επανένωσης που θα λάβετε από το πρώην ταίρι σας και η συμβουλή είναι να αφεθείτε σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία, ανεπηρέαστοι από προκαταλήψεις και αρνητικές εικασίες. Αυτή τη φορά, όλα θα είναι διαφορετικά και θα σας αποδειχτεί.

Νέα γνωριμία. Θα σας ενθουσιάσει το νέο πρόσωπο που θα αντικρίσετε σε χώρο που καθημερινά κινείστε και επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο, από την πρώτη στιγμή που θα ανταλλάξετε κουβέντες, να κολλήσει η σκέψη σας, γι' αυτό ακολουθήστε τον αυθορμητισμό σας, περάστε σε προτάσεις και να είστε σίγουροι πως η κατάληξη θα είναι χαρά διαρκείας και όχι απογοήτευση.

Σχέση – Γάμος. Είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή που τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά ως προς τις επιθυμίες σας και τα γεγονότα θα τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο, που μια μεγάλη σας ευχή θα περάσει σε στάδιο πραγματοποίησης. Θα ακουστεί πολύ σοβαρή και επίσημη πρόταση, ικανή να αλλάξει ριζικά την ζωή σας φέρνοντας μόνιμες δεσμεύσεις που θα καταλήξουν σε ευτυχισμένο γεγονός.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι