Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 55

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Στην παρούσα φάση, όλα θα τρέξουν υπέρ σας, γι' αυτό φροντίστε να έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας τι επιθυμείτε και ποιοι ακριβώς είναι οι στόχοι σας. Ένα πολύ ευχάριστο ραντεβού, μια τολμηρή συζήτηση, ίσως και μια εξομολόγηση, θα σας δώσουν ευκαιρία σταθερού δεσμού. Αυτή τη φορά, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση επισημοποίησης.


Επανασύνδεση. Με τρόπο ανοιχτό και ξεκάθαρο θα σας γίνει πρόταση επανασύνδεσης και η απάντησή σας θα είναι αυτή που θα δώσει την οριστική κατάληξη. Τα λόγια που θα ακούσετε από το παλιό σας ταίρι δεν θα είναι καθόλου επιπόλαια, θα είναι λόγια καρδιάς και θα χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια. Δώστε την ευκαιρία της δεύτερης αρχής, αυτή τη φορά, δεν θα υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε.


Νέα γνωριμία. Αν επιθυμείτε νέα γνωριμία στη ζωή σας, τότε πολύ γρήγορα θα σας δοθεί η ευκαιρία να δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. Από τυχαίο γεγονός, θα βρεθείτε σε προσωπική συνομιλία με άτομο που θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον από την πρώτη σας χειραψία. Στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη αυτής της νέας ερωτικής αρχής, χειριστείτε την όπως επιθυμεί η καρδιά σας.


Σχέση- γάμος. Απρόσμενο και πολύ ευχάριστο γεγονός θα τερματίσει κόντρες και εγωισμούς, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να εξομαλύνετε τις διαφορές με το αγαπημένο σας ταίρι και να λάβετε αποφάσεις σωστές και  ρεαλιστικές. Συμφιλίωση θα πέσει στις καρδιές σας και θα βάλετε από κοινού γερά θεμέλια για ένα σταθερό και πολύ δυνατό μέλλον.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι