Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Κριός 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 55

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Οι προσπάθειές σας τελεσφορούν και φτάσατε στο στάδιο της ολοκλήρωσης, προς έκπληξή σας θα διαπιστώσετε πως το κάθε γεγονός, θετικό ή αρνητικό, είχε τελικά τη σημασία του. Το παζλ συμπληρώθηκε και τώρα θα είστε απολύτως έτοιμοι να δεχτείτε με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο την πραγματοποίηση ενός μεγάλου σας ονείρου.

Επανασύνδεση. Με άμεσο και ξεκάθαρο τρόπο, θα σας ζητηθεί επανασύνδεση από το παλιό σας ταίρι κι αυτή η πρόταση δεν θα είναι καθόλου επιπόλαια. Αυτή τη φορά, η επανένωσή σας θα κλείσει με πολύ σοβαρούς όρκους και έρχονται δεσμεύσεις που δεν θα σας επιτρέψουν το πισωγύρισμα. Σκεφτείτε συνετά και σοβαρά, πριν δώσετε τις υποσχέσεις σας.

Νέα γνωριμία. Θα πιαστείτε στα δίχτυα του έρωτα και θα πορευτεί η ζωή σας προς μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Ελκυστικό στυλ και κυριαρχική προσωπικότητα, θα είναι τα χαρακτηριστικά του προσώπου που θα σας μαγνητίσει. Το ηγετικό σας στυλ θα έρθει να βρει το ταίρι του και δεν θα σας κρύψω πως θα υπάρξει η προοπτική να γίνετε από τα ζευγάρια που πολλοί ζηλεύουν.

Σχέση - γάμος. Ένα κοινό σας όνειρο θα γίνει πράξη και θα νιώσετε την ανάγκη να γιορτάσετε την ευτυχία σας με πολύ κοινωνικό τρόπο. Ίσως να είναι γάμος, ίσως να είναι ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας, πάντως το σίγουρο είναι πως θα νιώσετε πολύ μεγάλη χαρά και θα επέλθει αρμονική ισορροπία που θα σας προχωρήσει ένα πολύ μεγάλο βήμα μπροστά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι