Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 55

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Έρχονται μοιραία γεγονότα που θα ανοίξουν δρόμο επιτυχίας και προσωπικής ικανοποίησης. Καλά κάνατε και δείξατε επιμονή και καρτερικότητα ως προς τις επιθυμίες σας, γιατί τώρα περνάτε στη χρονική περίοδο που ένα κρυφό σας όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Θα συμβεί ευτυχισμένο γεγονός που θα σας δώσει πολύ μεγάλη χαρά, ανοίγεται για εσάς ελπιδοφόρο μέλλον.
 

Επανασύνδεση. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον, είναι θέλημα μοίρας η επανασύνδεσή σας με το παλιό σας ταίρι. Η τύχη θα σας αποδείξει πως εσάς τους δυο σας θέλει μαζί, μια συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο και μια συζήτηση καρδιάς θα ενώσει και πάλι τις ζωές σας. Αυτή τη φορά, θα υπάρξουν αμοιβαίες υποσχέσεις, κοινοί όρκοι και μελλοντικά σχέδια.
 

Νέα γνωριμία. Αρκετά περίεργος θα είναι ο τρόπος που θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σας για να μείνει οριστικά και μόνιμα.  Ούτε εσείς, ούτε αυτό το άτομο θα υποψιαστείτε ότι η τυχαία συνάντησή σας θα αποτελέσει γνωριμία ζωής, όμως στην πορεία των γεγονότων θα αποδειχθεί πως η σχέση σας θα γίνει οριστικός σταθμός στη ζωή σας.
 

Σχέση- Γάμος. Ό, τι συμβεί και ό, τι ειπωθεί ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, θα είναι συμβάντα της τύχης που στο τέλος θα καταλήξουν σε πολύ όμορφα γεγονότα. Απεγκλωβιστείτε από απαισιόδοξες σκέψεις και ανησυχίες, δείξτε απόλυτη εμπιστοσύνη στην τύχη σας και βαδίστε με αυτοπεποίθηση, ακολουθώντας τη ροη των γεγονότων. Έρχονται ευχάριστα αποτελέσματα και πολύ δυνατές επιτυχίες.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-12-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι