Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Κριός 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 55

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Συμφιλίωση και αρμονία θα είναι τα δύο στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν τις επαφές σας και η ερωτική σας ζωή θα περάσει σε στάδιο ισορροπίας και απόλυτης ηρεμίας. Εντάσεις και διαφωνίες έκαναν τον κύκλο τους και τώρα λαμβάνουν τέλος, σειρά έχουν οι υποσχέσεις και τα νέα σχέδια. Εσείς και το πρόσωπο της καρδιάς σας ξεκινάτε νέα πορεία με κοινούς πλέον στόχους.

Επανασύνδεση. Αν ο χωρισμός σας ήταν κάπως επεισοδιακός, τότε να ξέρετε πως ο θυμός έχει πλέον ξεθυμάνει και είναι η ώρα που οι ώριμες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Θα εμφανιστεί μπροστά σας το πρόσωπο που αγαπάτε και θα σας ανοίξει την καρδιά του, κάντε κι εσείς το βήμα να παραδεχτείτε τα συναισθήματά σας και θα διαπιστώσετε πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που δεν σβήνει εύκολα.

Νέα γνωριμία. Ήρεμος χαρακτήρας, ευγενική προσωπικότητα, εκλεπτυσμένη παρουσία, μόλις σας περιέγραψα το πρόσωπο με το όποιο θα συνομιλήσετε σε τυχαία χρονική στιγμή μέσα σε δικό σας χώρο. Θα σας έλεγα να μη σας πιάσει η υπεροψία σας και το παίξετε «δεν είδα δεν πρόσεξα» γιατί η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί. Ανοίξτε τα μάτια σας και την καρδιά σας, ανταποκριθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

Σχέση – Γάμος. Αν είστε έγγαμοι δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα μέλη της οικογενείας σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε. Αν είστε αρραβωνιασμένοι, τότε πολύ σύντομα θα δώσετε όρκους γάμου και θα οδηγηθείτε σε επίσημη τελετή, επίσης εάν κι εφόσον το επιθυμείτε. Ένα είναι το σίγουρο, πως για εσάς που έχετε σταθερό ταίρι δίπλα σας, θα προχωρήσει η σχέση σας σε ένα νέο επίπεδο, πιο δυνατό και πιο δεσμευτικό.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms