Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Κριός 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 55

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα χρειαστεί δύναμη για να μη γίνετε θύματα των ίδιων των αδυναμιών σας, και να είστε σίγουροι πως θα την έχετε. Θα είστε στη χρονική στιγμή που θα μπορείτε να καταλαγιάσετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό σας, τώρα θα καταφέρετε να απομακρυνθείτε από ανυπόμονες πράξεις. Συνειδητοποίηση, σύνεση και προσγειωμένη αυτοπεποίθηση, θα είναι τα τρία στοιχεία που θα σας οδηγήσουν σε σταθερή επιτυχία.

Επανασύνδεση. Ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε πως αν τα μυαλά σας πάρουν αέρα, το παλιό σας ταίρι θα πετάξει οριστικά μακριά σας, γι’ αυτό θα βρείτε τη δύναμη να οριοθετήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Θα εκτιμηθεί δεόντως ο ώριμος τρόπος με τον οποίο θα αποφασίσετε να πλησιάσετε το παλιό σας ταίρι και αν δεν παρεκκλίνετε από την αρχική σας στάση, τότε η επανασύνδεση θα φέρει μόνιμο δεσμό.

Νέα γνωριμία. Θα βρείτε το θάρρος να πλησιάσετε το πρόσωπο που θα σας τραβήξει την προσοχή και μάλιστα με έναν πολύ έξυπνο και εντυπωσιακό τρόπο. Θα έχετε τη διάθεση να περιορίσετε τις επιπόλαιες πράξεις και η σοβαρότητα των κινήσεών σας, θα σας οδηγήσει τελικά σε μια εξίσου σοβαρή σχέση. Αυτό το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα καταφέρετε γρήγορα να το σταθεροποιήσετε δίπλα σας.

Σχέση - γάμος. Εσείς οι ίδιοι με δική σας απόφαση, θα αλλάξετε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, φέρνοντας γεγονότα που θα δώσουν μια πιο δεσμευτική πνοή στη σχέση σας. Θα βγάλετε στην επιφάνεια την υπεύθυνη πλευρά του χαρακτήρα σας και σε συνδυασμό με την τόλμη που σας διακατέχει, θα καταφέρετε να εκπλήξετε το ταίρι σας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms