Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Κριός 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 55

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Κριός. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Κριός ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

 

Περνάτε σε πολύ ευνοϊκή περίοδο, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να λύσετε θέματα που σας προβληματίζουν, να περάσετε σε νέα σχέδια και να υλοποιήσετε αυτά που ήδη υπάρχουν μέσα στη σκέψη σας. Ξαφνική και πολύ τυχερή συνάντηση θα ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού και θα κλείσουν ερωτικές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν.
 

Επανασύνδεση. Είτε μπείτε στον κόπο να κινηθείτε εσείς προς την επανασύνδεση είτε όχι, να ξέρετε πως θα συμβεί και μάλιστα δεν αποκλείεται να κινητοποιηθεί η όλη κατάσταση από ένα εντελώς τυχαίο γεγονός. Θα αξίζει αυτή η δεύτερη ευκαιρία που θα προκύψει, γιατί θα ακολουθήσουν εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα που θα έχουν τη δυνατότητα να σας οδηγήσουν σε μια δεσμευτική πλέον σχέση.
 

Νέα γνωριμία. Εσείς φανείτε κοινωνικοί, αποφύγετε να κλειστείτε μέσα στο σπίτι σας, δεχτείτε τις φιλικές προτάσεις που θα σας γίνουν και όλα τα άλλα αφήστε τα απλά στην τύχη σας. Θα εμφανιστεί στον δρόμο σας πρόσωπο που θα έχει όλα τα προσόντα για να αποτελέσει σημαδιακό ταίρι στη ζωή σας. Φανείτε δεχτικοί και δεν θα χάσετε!
 

Σχέση - γάμος. Ο τροχός γυρίζει υπέρ σας, ό, τι αποφασίσετε και ό, τι σκεφτείτε θα βρει πρόσφορο έδαφος προς πραγματοποίηση. Ό, τι επιθυμείτε, να το ζητήσετε, όποια πρόταση έχετε στο μυαλό σας, να την εκφράσετε, γιατί θα λάβετε θετικές απαντήσεις και θα βρείτε απόλυτη ανταπόκριση από το ταίρι σας. Ένα τυχαίο και ευχάριστο γεγονός θα δώσει φτερά στη σχέση σας ανοίγοντας νέους ορίζοντες.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι