Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 97

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Έρχονται ανακατατάξεις, λήγει το μεταβατικό στάδιο και περνάτε σε τελεσίδικα συμβάντα και οριστικοποιήσεις. Τώρα θα νιώσετε πολύ έντονη την ανάγκη να επιβεβαιώσετε και να συνειδητοποιήσετε. Για όσους από εσάς αποφασίσετε πως θέλετε να δώσετε οριστικό τέλος στο παρελθόν, τότε ετοιμαστείτε, καταφθάνουν νέες ευκαιρίες.

Επανασύνδεση. Καθαρά στη δική σας απόφαση θα είναι η επανασύνδεση με το παλιό σας ταίρι. Ένα γεγονός θα σας δώσει την αφορμή να σκεφτείτε καλά, να κρίνετε, να αξιολογήσετε και να επαναπροσδιορίσετε. Η κατάληξη θα είναι υπέρ σας, εσείς απλά ζυγίστε τις καταστάσεις και βάλτε στην ίδια ευθεία καρδιά και λογική.

Νέα γνωριμία. Νέο πρόσωπο και νέα ευκαιρία θα εμφανιστεί στο δρόμο σας και μάλιστα αυτή τη φορά, θα είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε τα δεδομένα της ζωής σας, να διεισδύσετε σε ένα νέο είδος ερωτικής ζωής και να προχωρήσετε ένα στάδιο πιο μπροστά. Αυτή τη φορά, θα νιώσετε έτοιμοι για ουσιαστικές δεσμεύσεις.

Σχέση - γάμος. Ένα συμβάν θα φτάσει τον κόμπο στο χτένι και σε περίπτωση που τα γεγονότα σας αγχώσουν, σας φανερώνω πως τίποτα δεν πρόκειται να χαθεί ή να σας γυρίσει πίσω στο μηδέν. Θα δοθεί η αφορμή να γίνει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να ξεκολλήσετε από τη στασιμότητα  και να προχωρήσετε μαζί σε ένα επίπεδο πιο μπροστά.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms