Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 18/11 - 24/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 98

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα υπάρξουν κάποιες μικροδυσκολίες, μάλλον θα χρειαστεί να δώσετε τη μάχη σας, ωστόσο επειδή θα έχετε έντονη αυτοπεποίθηση και όρεξη για κατάκτηση, γι’ αυτό θα καταφέρετε να αποκτήσετε αυτό που αναζητάτε. Τυχαία συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να κατακτήσετε αυτό που ποθείτε, εμπιστευτείτε την τύχη σας και τις δυνατότητες σας.
 

Επανασύνδεση. Θα σημειωθεί τυχαίο γεγονός που θα φέρει συνάντηση ανάμεσα σε εσάς και σε παλιό σας ταίρι. Θα σας περάσει από το μυαλό η ιδέα της επανασύνδεσης, σας παροτρύνω να κάνετε το βήμα της επανένωσης, γιατί οι επιθυμίες σας θα είναι κοινές και ο ενθουσιασμός σας αμοιβαίος. Εκδηλώσετε άφοβα τα αισθήματά σας, θα υπάρξει ανταπόκριση που θα σας ικανοποιήσει.
 

Νέα γνωριμία. Έντονο ερωτισμό θα εκπέμπετε, ελκυστική θα είναι η γοητεία σας. Θα σας προσέξει πρόσωπο που ναι μεν θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας, αλλά για να εκδηλωθεί θα περιμένει δικό σας σινιάλο. Κινηθείτε αυθόρμητα , φανερώστε το ενδιαφέρον σας, θα υπάρξει προοπτική σταθερού ερωτικού δεσμού.
 

Σχέση - γάμος. Αν σας κούρασαν οι εντάσεις και τα καβγαδάκια ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, τότε πάρτε απόφαση να τα φρενάρετε, γιατί η πορεία των εξελίξεων θα είναι στα δικά σας χέρια. Εσείς θα είστε αυτοί που θα καθοδηγήσετε τη σχέση σας και επειδή θα υπάρξει κλίμα ερωτικής διάθεσης, γι’ αυτό αξιοποιήστε το, αποφεύγοντας ανούσιους εκνευρισμούς.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms