Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 98

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Μπαίνετε σε περίοδο αρμονίας, ικανοποίησης και καρποφορίας. Οι κόποι σας και η υπομονή σας θα τερματίσουν τα γεγονότα εκεί που επιθυμείτε εσείς. Αν επιδιώκετε δεσμό, θα τον έχετε και αν ζητάτε δεσμεύσεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, τότε ετοιμαστείτε να περάσετε σε στάδιο ριζικών αποφάσεων και αμετάκλητων υποσχέσεων.

Επανασύνδεση. Μια τολμηρή πράξη από πρόσωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας θα διαλύσει τις γκριζωπές σκιές της μεταξύ σας σχέσης, με αποτέλεσμα ο παλιός χωρισμός να γίνει αρχή επανασύνδεσης. Πιστέψτε στην αισιοδοξία και στην ελπίδα που θα νιώσετε, γιατί όντως αυτή η δεύτερη αρχή δεν θα λήξει άδοξα όπως η πρώτη. Αυτή τη φορά, τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε ευτυχισμένη κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Θα φέρει θερμότητα στην καρδιά σας το πρόσωπο με τα ευγενικά λόγια και το φανερό ενδιαφέρον για εσάς. Θα σας παροτρύνω να φανείτε δεχτικοί και να ανταποκριθείτε άμεσα, γιατί σας φανερώνω πως αυτή η νέα ευκαιρία στη ζωή σας θα ανοίξει ορίζοντες που ποτέ δεν είχατε ως τώρα. Αυτή η γνωριμία θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή και μάλιστα και με πολύ μεγάλες διαστάσεις.

Σχέση - Γάμος. Αν υπάρχει κάτι που το ζητάτε από το ταίρι σας εδώ και πολύ καιρό, να ξέρετε πως τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να πραγματοποιηθεί. Συγκαταβατικό και δεχτικό θα είναι το αγαπημένο σας ταίρι και παράλληλα η τύχη θα σταθεί στο πλευρό σας, οπότε αξιοποιήστε την εύνοια που θα υπάρξει και περάστε με αποφασιστικά βήματα σε διεκδικήσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι