Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 93

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Αν μια παρεξήγηση ήταν αυτή που έφραζε την ερωτική σας πορεία, τότε να ξέρετε πως θα λυθεί και έρχονται γεγονότα που θα φέρουν συμφιλίωση, ένωση και δεσμευτικές εξελίξεις. Υποχωρούν τα εμπόδια και βγαίνουν στο φως πληροφορίες που όχι μόνο θα ανεβάσουν την αισιοδοξία σας, αλλά θα σας φέρουν και μια πολύ όμορφη ερωτική κατάληξη.
 

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως όταν τα αισθήματα είναι δυνατά, τότε τα επιφανειακά λάθη είναι ανίκανα να φέρουν οριστικό χωρισμό. Στη συνάντηση που θα προκύψει ανάμεσα σε σας και το παλιό σας ταίρι, θα συνειδητοποιήσετε πως αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία και μάλιστα αυτή τη φορά δεν θα υπάρξουν εμπόδια που να μπορούν να καθυστερήσουν τη μόνιμη δέσμευσή σας.
 

Νέα γνωριμία Θα σας φανερώσω πως το συμβάν που θα σας φέρει σε συνομιλία με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι απολύτως τυχερό, γιατί θα αποτελέσει την αρχή μιας μεγάλης ερωτικής ιστορίας. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε αντικριστά με πρόσωπο που η αμοιβαία σας έλξη θα δημιουργήσει λογούς για να συναντηθείτε και να ξανασυναντηθείτε. Καταφθάνει δυνατός ερωτικός δεσμός με μέλλον!
 

Σχέση - γάμος. Η πορεία των εξελίξεων θα έχει ως κατάληξη ένα ευτυχισμένο γεγονός μέσα στη σχέση σας. Θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για καταστάσεις δέσμευσης, για μια πρόταση γάμου, ακόμα και την ύπαρξη νέου μέλους στην οικογένειαά σας. Έρχονται πολύ ευχάριστα γεγονότα που θα σας κάνουν να νιώσετε πως επιτέλους οι προσπάθειές σας καρποφόρησαν

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι