Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 10/08 - 16/08/2020

Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 99

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Γοητεία, εξυπνάδα και αυθορμητισμός, θα είναι τα τρία στοιχεία που αν τα συνδυάσετε και τα χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη χρονική στιγμή, τότε μια μεγάλη σας επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα. Τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία που ψάχνετε και με τον κατάλληλο χειρισμό θα φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιδιώκετε. Η τύχη θα είναι μαζί σας, φανείτε αποφασιστικοί.

Επανασύνδεση. Τα θετικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που ενώνουν και τα αρνητικά είναι αυτά που χωρίζουν και επειδή ήδη ξέρετε τι είναι αυτό που σας χώρισε με το πρώην ταίρι σας, γι' αυτό σίγουρα γνωρίζετε και τι πρέπει να κάνετε για να τα ξαναβρείτε. Η τύχη θα σας φέρει σε προσωπική συνάντηση και από εκεί και πέρα, οι πράξεις σας θα είναι αυτές που θα δώσουν την οριστική κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Στην παρούσα φάση, θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερωτική γοητεία και με δυναμική διάθεση. Η ελκυστικότητά σας θα είναι ο μαγνήτης που θα τραβήξει επάνω σας πρόσωπο ανοίγοντας προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης. Πολύ γρήγορα το αυθόρμητο φλερτ θα γίνει άμεσο ερωτικό ενδιαφέρον και η κατάληξη θα είναι αποκλειστικά και μόνο στο δικό σας χέρι.

Σχέση – Γάμος. Ξέρετε με ποιον τρόπο μπορείτε να ηρεμήσετε το ταίρι σας και να το φέρετε στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Όσο πιο γρήγορα αξιοποιήσετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, τόσο πιο σύντομα θα επέλθει ισορροπία και συναισθηματική σταθερότητα. Δείξτε την καλή πλευρά του εαυτού σας και κινηθείτε άμεσα, χωρίς επιπλέον καθυστερήσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms