Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 98

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Λόγια κοντινού σας προσώπου, υπό μορφή συμβουλής, θα σας δώσει μια λύση που από μόνοι σας δεν την είχατε αντληθεί ως τώρα. Επενδύστε στη συμβουλή που θα σας δοθεί, γιατί θα σας βοηθήσει να βγείτε από συναισθηματικό αδιέξοδο που σας ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό. Λύνεται προβληματισμός, ανατρέπεται ερωτικό μπλέξιμο και καταφθάνει οριστικό ξεκαθάρισμα.

Επανασύνδεση. Ένα συμβάν θα σας βοηθήσει να ξετρυπώσετε ευκαιρία επανασύνδεσης και οι τολμηρές σας διαθέσεις θα σας βοηθήσουν να τα πάτε μια χαρά. Με φιλικό πρόσωπο για σύμμαχο και με οδηγό την αποφασιστικότητά σας, θα καταφέρετε να επαναφέρετε το παλιό σας ταίρι στη ζωή σας και θα συνεχιστεί η σχέση σας, σαν να μην είχε συμβεί ποτέ χωρισμός.

Νέα γνωριμία. Τυπικός και φιλικός θα είναι στην αρχή ο διάλογος που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που θα σας συστήσουν, αλλά η συνάντηση που θα ακολουθήσει σε ώρα βραδινή, θα φέρει απρόσμενη εξέλιξη. Στο χέρι σας θα είναι αν θα οδηγηθεί αυτή η γνωριμία σε πορεία ερωτικής σχέσης ή αν θα την αφήσετε καθαρά και μόνο σε φιλικό πλαίσιο.

Σχέση - γάμος. Με αφορμή ένα απρόσμενο συμβάν, θα αναζητήσετε αιτίες και εξηγήσεις από το ταίρι σας, γεγονός που θα γεφυρώσει τη συναισθηματική απόσταση των τελευταίων ημερών. Θα αποκαλυφθούν αισθήματα αγάπης, εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια. Με ικανοποίηση θα διαπιστώσετε ότι το ταίρι που έχετε δίπλα σας αξίζει να το διατηρήσετε σταθερά στο πλάι σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι