Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 98

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Αίσια γεγονότα και προσδοκώμενα συμβάντα, θα σας επιτρέψουν να νιώσετε τυχεροί και θα σας τοποθετήσουν στην ευχάριστη θέση να δείτε μια μεγάλη σας επιθυμία να πραγματοποιείται. Αισιοδοξία, ικανοποίηση και επιτυχία, θα είναι τα χαρακτηριστικά την ημερών και η ανεβασμένη σας διάθεση θα σας παραπέμψει σε πράξεις που θα είναι ικανές να ολοκληρώσουν για τα καλά τη χαρά σας.

Επανασύνδεση. Σοφή θα είναι η επιλογή σας να δεχτείτε να ακούσετε τις εξομολογήσεις που θα σας κάνει το παλιό σας ταίρι, γιατί θα χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια και συναισθηματικό βάθος. Ό, τι ακούσετε θα είναι αλήθεια και όποια υπόσχεση σας δοθεί θα τηρηθεί, προχωρήσετε με εμπιστοσύνη, γιατί αυτή τη φορά η κατάληξη της επανασύνδεσής σας θα φέρει δεσμεύσεις που επιθυμείτε.

Νέα γνωριμία. Ταχυτάτη θα είναι η ροη των γεγονότων, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει περιθώριο αμφιβολιών ή αμφισβητήσεων. Το πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει δεν θα φάει χρόνο στα λόγια τα πολλά και θα περάσει αποφασιστικά σε πράξεις. Πριν προλάβατε να αναρωτηθείτε αν το ενδιαφέρον σας είναι αμοιβαίο, ήδη θα βρίσκεστε σε προσωπικό ραντεβού. Προχωρήστε άφοβα, η τύχη θα σας φερθεί γενναιόδωρα!

Σχέση - γάμος. Ένα ευχάριστο γεγονός θα σας φέρει κατάληξη ευτυχίας. Αν περιμένετε κάποια απάντηση θα είναι θετική , αν αναμένετε δεσμεύσεις, θα τις έχετε και αν θέλετε να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή ένα στάδιο μπροστά, τότε οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να χαράξετε τη μελλοντική πορεία που ονειρεύεστε. Μείνετε σταθερά στις επιθυμίες σας, περνάτε σε περίοδο χαράς και ολοκλήρωσης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι