Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 93

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Μοιραία γεγονότα έρχονται να κλείσουν ανοιχτές υποθέσεις, διαλύονται ανήσυχες και ανασφαλείς σκέψεις και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα γίνει σταθμός στην ερωτική σας ζωή. Συναντήσεις, συζητήσεις και προτάσεις, έρχονται να δώσουν νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας πορεία με κατάληξη ένα πολύ δυνατό και ευτυχισμένο γεγονός.
 

Επανασύνδεση. Τώρα θα σας αποδειχτεί πως η απομάκρυνση με το πρώην ταίρι σας δεν ήταν οριστικός χωρισμός, αλλά απλά και μόνο ένα μεταβατικό στάδιο. Η απόσταση ενδυνάμωσε τα αισθήματά σας, θα επιστρέψετε ο ένας στον άλλον με τις ίδιες ανάγκες και αυτή τη φορά με τις ίδιες επιθυμίες. Δείξτε εμπιστοσύνη στην αγάπη που θα υπάρξει μεταξύ σας και κινηθείτε άφοβα προς τη δέσμευση.
 

Νέα γνωριμία. Αν είστε από αυτούς που δεν πιστεύουν πως καμιά φορά το συμπάν συνωμοτεί, τώρα θα εμφανιστεί το συμβάν που θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. Μια σειρά τυχαίων απροόπτων γεγονότων θα σας φέρουν αντικριστά με πρόσωπο που θα το νιώσετε σαν το άλλο σας μισό. Πείτε "ναι" στις προτάσεις που θα λάβετε και δείξτε εμπιστοσύνη στην αμοιβαία σας έλξη, αυτή η γνωριμία θα είναι καρμική και μοιραία!
 

Σχέση – Γάμος. Τώρα θα είναι η καταλληλότερη στιγμή να προχωρήσετε σε τολμηρά σχέδια και να πάρετε αποφάσεις που διαρκώς τις τρενάρετε. Τολμήστε να κάνετε το μεγάλο βήμα που θα απαιτεί η συγκεκριμένη πρόταση που θα λάβετε. Για όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε, έρχεται επίσημη πρόταση, με αποτέλεσμα που δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει ούτε στο παρόν, αλλά ούτε και στο μέλλον.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι