Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Τοξότης 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 2.8  Ψήφοι: 98

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Τοξότης. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Τοξότης ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

 

Το αποτέλεσμα θα είναι ηθική και συναισθηματική ανταμοιβή, ικανοποίηση και αρμονία. Ουσιαστικά περνάτε σε περίοδο καρποφορίας και θα σας αποδειχτεί πως ό, τι πράξατε, έπιασε στόχο. Θα την έχετε τη σταθερή ερωτική σχέση που επιθυμείτε και καταφθάνει δίπλα σας πρόσωπο που θα αποτελέσει συντροφικό και μόνιμο ταίρι ζωής.

Επανασύνδεση. Το πρώην ταίρι σας μετάνιωσε που απομακρύνθηκε από κοντά σας, θα κάνει το τολμηρό βήμα να ρίξει τον εγωισμό του και να ζητήσει δεύτερο ξεκίνημα. Θα ειπωθούν λόγια ξεκάθαρα και θα υπάρξει από την πλευρά του μια δυνατή απόδειξη αγάπης. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, δείξτε εμπιστοσύνη στα αισθήματα που θα φανερωθούν και προχωρήστε άφοβα χωρίς ενδοιασμούς.

Νέα γνωριμία. Θα σας αποκαλύψω πως η τυπική συνομιλία που θα έχετε με ένα καινούργιο πρόσωπο, θα έχει τη δυνατότητα να καταλήξει σε έναν πολύ δημιουργικό δεσμό. Δείξτε το ενδιαφέρον που θα νιώσετε και μη φοβηθείτε να φανερώσετε την έλξη σας, γιατί θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας φέρουν πολύ κοντά στην απόλυτη ερωτική ένωση. Αυτή τη φορά, θα νιώσετε ψυχική και συναισθηματική ασφάλεια.

Σχέση - γάμος. Περνάτε σε περίοδο άνθισης και δημιουργίας, έρχονται γεγονότα που θα κλείσουν με ευτυχισμένη κατάληξη. Για τους αδέσμευτους, καταφθάνει επίσημο αποτέλεσμα που δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει και πρόταση γάμου. Για τους ήδη παντρεμένους, ένα πολύ ευχάριστο μαντάτο ίσως να σας δώσει τη δυνατότητα να αυξήσετε τα μέλη της οικογένειάς σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι