Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ζυγός 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 102

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου στις 23.09 κάτι που σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια και να πάρεις με δυναμισμό τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες όπου χρειαστεί για να προωθήσεις θέματα σε σχέση με συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν καθώς αντιλαμβάνεσαι πώς πρέπει να κινηθείς για να επιτύχεις τους στόχους σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πιθανές εγωιστικές τάσεις και έντονος υποκειμενισμός που δεν θα σε βοηθήσουν να δεις με αντικειμενικότητα τις όποιες καταστάσεις σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα, εριστικές διαθέσεις θα αυξήσουν την ένταση κατακόρυφα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι διαλλακτικός και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει το κλίμα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς απαισιοδοξία και κατήφεια πιθανά να σε απομακρύνει από το ταίρι σου. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό αυτά που νιώθεις, πιθανούς φόβους και ανασφάλειες, και να είσαι βέβαιος ότι με θετική σκέψη και αισιοδοξία να καταφέρεις να ξεπεράσεις ότι σε προβληματίζει για να μην δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα καθώς δεν αποκλείεται να πρέπει να περιοριστείς, κάτι που θα σε απογοητεύσει.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν στη ζωή σου, κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς συνεργάτες και σύντροφο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις καθώς η διάθεσή σου είναι συγκρατημένη έως και απαισιόδοξη και θέλεις να επιβάλεις στους δικούς σου όρους, κάτι που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Άφησε τις αρνητικές σκέψεις στην άκρη, εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο και να είσαι βέβαιος ότι θα αποφύγεις εντάσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι