Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ζυγός 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 100

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η Πανσέληνος στο άξονά σου με τον Κριό στις 25.09 πρωταγωνιστεί αστρολογικά αυτή την εβδομάδα και μπορεί να φέρει απομακρύνσεις και αποστασιοποίηση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αν δεν καταφέρεις να ελέγξεις την απολυτότητα, την κατήφεια και την αυστηρότητα που μπορεί να σε διακρίνει. Σημαντικό είναι να δραστηριοποιηθείς στα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα, για να μπορέσεις να εκτονώσεις εκεί την όποια νευρικότητα υπάρχει. Δες την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Επηρεάζεται κυρίως ο γεννημένος στις αρχές του ζωδίου. 

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος (Ήλιος στο ζώδιό σου, Σελήνη στον Κριό) με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι αρκετό να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να υπάρξουν αντιπαραθέσεις λόγω της αδιαλλαξίας και της απαισιοδοξίας που μπορεί να σε χαρακτηρίσει. Ζητήματα οικογενειακά μπορεί να προκύψουν και να επηρεάσουν άμεσα όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Δείξε ωριμότητα και ρεαλιστική σκέψη. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο ζώδιό σου τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς με δημιουργικά ενδιαφέροντα και δράσεις που σε καλύπτουν και μπορούν να ισορροπήσουν την διάθεσή σου. Είναι το καλύτερο μέσο εκτόνωσης της δεδομένης έντασης. Μόνο έτσι θα αποφύγεις αντιπαραθέσεις που μπορεί να εξελιχθούν δυσάρεστα με συνεργάτες αλλά και την οικογένεια.

Συναισθηματικά, προσοχή ιδιαίτερη χρειάζεται με το ταίρι σου γιατί δεν θα είναι δύσκολο να απομακρυνθείς από αυτό, άφησε τις συγκρούσεις και προσπάθησε να ισορροπήσεις το κλίμα περνώντας όμορφε στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, από την προσωπική σου διάθεση εξαρτώνται οι όποιες εξελίξεις. 

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms