Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 93

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι εξαιρετική συγκυρία για να λύσεις με τον πλέον ευνοϊκό τρόπο οικονομικά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν και να δρομολογήσεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Προσοχή σε τάσεις υπερβολής και ανυπομονησίας που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις τον στόχο σου. 

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό, επηρεάζοντας άμεσα εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Ξαφνικές εντάσεις ή δυσκολίες που προκύπτουν στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου μπορεί να σου βγάλουν έντονες εγωιστικές τάσεις αλλά και νευρικότητα και απολυτότητα. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μετριάσεις τυχόν αντιδράσεις σου γιατί μπορεί να υπάρξουν ανατροπές. Είναι πολύ πιθανές ακόμα νέες ξαφνικές συνεργασίες που θα σε οδηγήσουν σε μία νέα περίοδο της ζωής σου. Συναισθηματικά, προσπάθησε να μπεις και στην θέση του συντρόφου σου γιατί βγάζοντας εγωισμό και υποκειμενισμό δεν βοηθάει στο να κατανοήσεις τι αυτός θέλει και αυτό μπορεί να φέρει συγκρουσιακές καταστάσεις και ξαφνικά ξεσπάσματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα ξαφνική γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από τις συνεργασίες σου που θα σε αναστατώσει και θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στο ζώδιό σου και κάνεις έντονη την παρουσία σου παντού διεκδικώντας αυτά που θέλεις αλλά και το να ξεχωρίσεις με δυναμικό τρόπο. Προσοχή σε εγωισμό και απότομες συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν. Συναισθηματικά, προσπάθησε να μην κάνεις πράγματα που ικανοποιούν μόνο εσένα και μπες στην διαδικασία να σκεφτείς τι θέλει και το ταίρι σου για να βρεις ισορροπίες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει και θα σε κάνει να δραστηριοποιηθείς έντονα για να εντυπωσιάσεις.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου;

Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι