Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ζυγός 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 94

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Είναι ξεκάθαρο αγαπημένε Ζυγέ ότι η εβδομάδα αυτή προβλέπεται πολύ έντονη, καθώς η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό στις 31.03 φέρνει στο προσκήνιο τις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες και έχουν αντίκτυπο στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η οικογένεια δεν εξαιρείται από αυτό το κλίμα και θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή αν θέλεις να διατηρηθούν οι ισορροπίες σε επαγγελματικές, οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στον Κριό στις 28.03, επηρεάζει τον γεννημένο στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, είναι πιθανό να φέρει αιφνίδιες συνεργασίες με εξαιρετικές προοπτικές σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και ανατροπές στην προσωπική σου ζωή, καθώς ο έρωτας μπορεί να σε ξαφνιάσει και να έρθει κεραυνοβόλα για να σου πάρει το μυαλό. Είναι χαρακτηριστικό ότι νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στην ζωή σου από το πουθενά και να φέρουν τα πάνω κάτω, βάζοντας φωτιά στην καρδιά σου. Καλό όμως είναι να είσαι όσο γίνεται περισσότερο συγκρατημένος, αφού με τον ίδιο ξαφνικό τρόπο μπορεί να απομακρυνθούν και να πληγωθείς. Φρόντισε, εσύ που έχεις σχέση, να δώσεις κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό, με στόχο να ανατρέψεις βαλτωμένες καταστάσεις ή να ανανεώσεις τον έρωτά σου.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό στις 31.03, επηρεάζει τον γεννημένο στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, σε οδηγεί στο να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν στην προσωπική σου ζωή ή στις συνεργασίες σου. Η νευρικότητα που υπάρχει εντείνεται από την σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που δυσκολεύει χαρακτηριστικά την επικοινωνία και μπορεί να φέρει παρερμηνείες σε αυτά που λες ή να παρεξηγείς αυτά που λέγονται. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα, αφού η εσωτερική σου σύγκρουση, ο θυμός, η απολυτότητα, η εριστική διάθεση μπορεί να σε καταβάλουν και να ωθήσεις τις καταστάσεις στα άκρα, με αποτέλεσμα πιθανά να χάσεις τον έλεγχο και να υπάρξουν συγκρούσεις που να είναι ανεξέλεγκτες.

Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις με ξεκάθαρα λόγια, υπομονή και λογική να λύσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν, προσπαθώντας έτσι να κρατήσεις ισορροπίες και να επικρατήσει η ηρεμία σε όλο το φάσμα των σχέσεών σου. Διαφορετικά να είσαι προετοιμασμένος για έντονες αντιπαραθέσεις που μπορεί να κοστίσουν σε συνεργασίες, προσωπική ζωή και οικογένεια. Σκέψου καλά πριν πεις αυτό που θέλεις, τον τρόπο που θα εκφραστείς και προσπάθησε να περιορίσεις την νευρικότητά σου.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι