Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ζυγός 11/11 - 17/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 102

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! H Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 κλείνει ζητήματα που κυρίως αφορούν οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Γεγονός είναι ότι δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς θέματα που μπορεί να σου προκαλούν έλλειμμα το εκτιμήσεις και ανασφάλεια και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις έντονα υποκειμενικός και ίσως στρέφεις λόγω της συνόδου του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό. Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς ώριμα και λογικά και να δραστηριοποιηθείς με δυναμισμό προς οριστικές λύσεις που θα σε ανακουφίσουν σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Να θυμάσαι ότι το ένστικτό σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο για αυτό καλά θα κάνεις να το ακούσεις.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό περίγυρο που θα φαίνονται ιδανικές όμως το πιθανότερο είναι να αυταπατάσαι και τελικά να οδηγηθείς σε απογοήτευση. Είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρήσεις το ρεαλισμό και να δώσεις χρόνο για να δεις τι θέλουν πραγματικά αυτά τα πρόσωπα από εσένα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να υπάρξει σε ότι αφορά εμπορικές συναλλαγές καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξουν κάποιοι να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms