Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ζυγός 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 102

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και είναι γεγονός ότι στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και στην δουλειά σου, καθώς μέσα από αυτή δείχνεις να μπορείς να λειτουργήσεις καλύτερα, να προσφέρεις τα μέγιστα σε εργασιακό επίπεδο και να νιώσεις μέσα από αυτό γαλήνη και ηρεμία. Έχεις τώρα την ευκαιρία να εξομαλύνεις σχέσεις με συναδέλφους που μπορεί να έχουν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον εργασιακό περίγυρο, πρόσεξε όμως γιατί επικριτικότητα, εμμονές, γκρίνια και άγχος θα δημιουργήσουν προβλήματα. Σημαντικό είναι επίσης το να περιποιηθείς το σώμα σου, μη αποκλείοντας το να αγοράσεις προϊόντα για να νιώσεις όμορφα. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σου δώσει ξαφνικές ευκαιρίες που θα βελτιώσουν την εργασιακή σου θέση αλλά και έρωτες που θα σε κάνουν να καρδιοχτυπήσεις.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους απογειώνοντας την αισιοδοξία, τη χαρά, την επιθυμία να διασκεδάσεις, να επιδιώξεις να βρεθείς με φίλους από τα παλιά ή πρόσωπα που μοιράζεστε τα ίδια πνευματικά ενδιαφέροντα. Τα ταξίδια, κυριολεκτικά και νοητικά, αποτελούν για εσένα μοναδική διέξοδο και δεν θα διστάσεις να πραγματοποιήσεις αποδράσεις στην ύπαιθρο που σε ηρεμούν. Το πάθος στον έρωτα αναζωπυρώνεται και δημιουργεί ένα μοναδικό κλίμα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Οι νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι