Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ζυγός 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 102

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς η διάθεσή σου να βρίσκεσαι με φιλικά πρόσωπα, να εκφράζεις τις ιδέες σου και να ανταλλάσεις απόψεις είναι έντονη. Είναι σημαντικό για εσένα να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το τον φιλικό περίγυρο που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Συλλογικές δράσεις και οργανώσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς απολαμβάνεις να προσφέρεις σε ομαδικό επίπεδο. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεσαι εριστικός με όποιους δεν αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σου καθώς οι εντάσεις δεν θα λείψουν. 

Στις 25.07  η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσεως που εκκρεμούν από το παρελθόν και έχεις την ευκαιρία να λύσεις. Σχεδιάζεις με κάθε λεπτομέρεια πως θα κοιμηθείς και αυτό μπορεί να αποδώσει σημαντικά για την προσωπική σου αναγνώριση. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος γνώρισες μέσα στον επαγγελματικό χώρο δεν αποκλείονται, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και άφησε το χρόνο να δείξει τι πραγματικά θέλουν από σένα. 

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα  και σου δίνεται η ευκαιρία να λάμψεις στο φιλικό περιβάλλον καθώς πιθανά είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες ή πρόσωπα φιλικά να δείξουν το ερωτικό του ενδιαφέρον για εσένα. Γεγονός είναι όμως ότι έχεις την ανάγκη ανεξαρτησίας και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε αποστασιοποίηση που θα ενοχλήσει το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι