Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 93

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη δεν μπορεί αρά να είσαι έντονα κοινωνικός και με την διάθεση να επικοινωνήσεις στα ύψη. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν μπαίνεις στην διαδικασία να εμβαθύνεις με τον καθένα που επικοινωνείς. Αυτό που θέλεις είναι να πάρεις και να δώσεις πληροφορία αλλά να μην μπεις στα ενδότερα του καθένα, ούτε και να αφήσεις κανέναν να δει την ψυχή σου. Τα πάρτι, οι καλλιτεχνικές εξορμήσεις πρωταγωνιστούν στην ζωή σου και είναι χρυσή ευκαιρία να κάνεις ταξιδάκια που θα σε βγάζουν από την καθημερινότητα. Προσεκτικός πρέπει να είσαι σε αυτά που λες και τον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί με τον Ερμή ανάδρομο δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Φυσάει αέρας ανανέωσης στην σχέση σου και η έντονη κοινωνικότητα βοηθάει να ξεκολλήσεις με τον σύντροφό σου από την ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνος, να είσαι προετοιμασμένος για να δεχτείς επιστροφή από το παρελθόν που θα ζητήσει επανασύνδεση.

Ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια την τάυτισή σου με την ύλη και την ανασφάλεια που μπορεί να νιώθεις σε περίπτωση που οικονομικά δεν υπάρχει ευρωστία ή μπορεί να υπάρξουν έκτακτα έξοδα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί είναι πιθανόν να έχεις έντονες τάσεις σπατάλης ή συντηρητισμού, ανάλογα την οικονομική κατάσταση που βρίσκεσαι. Υπάρχει έντονος εκνευρισμός που υποβόσκει και καλά θα κάνεις να τον εκτονώσεις σε δραστηριότητες αθλητικές, διαφορετικά θα βγει στα πρόσωπα που αγαπάς και θα δημιουργήσει αναταράξεις στις σχέσεις σου. Η κτητικότητα και η απολυτοσύνη θα έχουν αρνητικές επιρροές.

Το τρίγωνο Ήλιου στον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό στις 16.12 μπορεί να φέρει γνωριμίες που να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών και θα είναι προτιμότερο να μην αναλύσεις επιπόλαια και επιφανειακά ότι προκύπτει. Η επαναστατική σου διάθεση ξαφνιάζει και επικοινωνείς με όσο το δυνατόν πιο καθαρό αλλά και επίμονο τρόπο αυτά που σε εκφράζουν σαν προσωπικότητα.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-12-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι