Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ζυγός 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 100

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και αφήνεις πίσω μία έντονα επαγγελματική περίοδο. Η ανάγκη να βρεθείς με φιλικές παρέες είναι χαρακτηριστική, γι’ αυτό επιδιώκεις συναντήσεις και επικοινωνία μαζί τους. Οι στόχοι σου είναι σημαντικοί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που να θέλουν να σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά σου και να σε στηρίξουν. Νέες συλλογικές δραστηριότητες πιθανά να μπουν στην ζωή σου, καθώς δείχνεις έντονο ενδιαφέρον να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στο κοινωνικό σύνολο μέσα από ομαδική δουλειά. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο βγάζει με ορμή στην επιφάνεια καχυποψία, επιθετικότητα και απαξιωτική διάθεση και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιπαράθεση με φίλους λόγω των αντιδράσεών σου.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07 και μπαίνεις σε μία έντονη διεργασία στο κατά πόσο σε καλύπτουν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες που έχεις, χωρίς να αποκλείεται να τους αναθεωρήσεις. Η επικοινωνία με τα φιλικά σου πρόσωπα δεν θα είναι εύκολη, καθώς παραμονεύουν οι παρεξηγήσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην προκαλέσεις συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν σε σχέση με αυτούς γιατί είναι πιθανότατες οι αντιπαραθέσεις. Φίλοι από τα παλιά μπορεί και πάλι να εμφανιστούν, βάζοντάς σε σέ διαδικασία για το αν θέλεις να είναι και πάλι μέρος της ζωής σου.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 φέρνει στο προσκήνιο θέματα που υπάρχουν στην ερωτική σου ζωή, στις φιλικές σου σχέσεις και στους στόχους που έχεις θέσει. Είναι γεγονός ότι μπορεί να προκληθούν μεγάλες εντάσεις με το ταίρι σου, αφού ο Ουρανός από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο δημιουργεί ανατροπές και αιφνιδιαστικά γεγονότα, συγκρουσιακό κλίμα και εκρηκτική διάθεση. Καλό είναι να αποφύγεις απαξιωτικές συμπεριφορές, απότομα ξεσπάσματα και διάθεση εκτόνωσης του έντονου εκνευρισμού στο ταίρι σου γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις με ανυπολόγιστες συνέπειες. Διατήρησε με κάθε τρόπο την ηρεμία και την λογική σκέψη για να αποφύγεις τις όποιες δυσκολίες.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι