Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ζυγός 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 100

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Σημαντική και αυτή η εβδομάδα αστρολογικά, καθώς το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύς, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη και η επιστροφή της Αφροδίτης, κυβερνήτη του ζωδίου σου, σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου σηματοδοτούν εξελίξεις. Αρχικά, το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα βρίσκεται εν ισχύ για αρκετές μέρες, μπορεί να προκαλέσει ωραιοποιήσεις στην επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον που να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Καλά θα κάνεις και εσύ βέβαια να προσέξεις, γιατί μπορεί να είσαι αυτός που δεν θα είσαι ειλικρινής, μη μπορώντας να ανταποκριθείς σε υποσχέσεις που δίνεις.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και ανεβάζει τους ρυθμούς της καθημερινότητας σου, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες αυξάνονται κυρίως στη δουλειά αλλά και στο υπόλοιπο της ημέρας, κάτι που σε φορτίζει έντονα, προκαλώντας σου πιθανά άγχος και επικριτικότητα που ενοχλούν τους γύρω σου. Πίστεψε στη μεθοδικότητα και την τελειομανία σου και εκτόνωσε το άγχος σε άσκηση για να ισορροπήσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις με αργούς και σταθερούς ρυθμούς στο ταίρι σου τις ανάγκες σου, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς που είχες την προηγούμενη περίοδο ανοίγοντας μία νέα πορεία με μεγάλη δυναμική για την προσωπική σου ζωή.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά την επικοινωνία με το στενό σου περιβάλλον, γιατί η ασυνεννοησία και οι παρερμηνείες πιθανά να προκαλέσουν εντάσεις. Απέφυγε εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν, καθώς το πιθανότερο είναι να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. 

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms