Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ζυγός 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 102

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η ένταση είναι εμφανής αυτή την εβδομάδα καθώς οδεύουμε προς τη δεύτερη έκλειψη που θα σε επηρεάσει άμεσα στις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις και σε πιθανά σχέδια και στόχους που μπορεί να έχεις, οδηγώντας  σε σέ σημαντικές αποφάσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις εξαρχής με τον άνθρωπό σου, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως θετικά για τη σχέση σου. Η ανάγκη για διασκέδαση και επικοινωνία εναρμονίζεται με την επιθυμία για συντροφικότητα και αυτό έχει  άμεσο αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή.

Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα  και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, καθώς μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος, απωθημένα, φόβοι και να τα εκφράσεις με σκληρό τρόπο λέγοντας λόγια που θα είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. Σκέψου καλά πριν εκφράσεις το οτιδήποτε γιατί μπορεί να πληγώσεις πολύ σημαντικά πρόσωπα για σένα.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό  επηρεάζοντας κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του ζωδίου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα και ξαφνικές αλλαγές που θα αναστατώσουν την οικογενειακή σου ζωή ενισχύοντας τη νευρικότητα και τη διάθεση να εκτονωθείς στα οικεία του πρόσωπα. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ηρεμία όποια κατάσταση μπορεί να προκύψει.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και σε προετοιμάζει για την επικείμενη σεληνιακή έκλειψη στις 21.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που αγγίζει κύριους τομείς για εσένα όπως ο έρωτας, η φιλία, τα όνειρα, οι συλλογικές δράσεις και  τα δημιουργικά ενδιαφέροντα που μπορεί να σε απασχολούν. Γεγονός είναι βέβαια ότι η έλευση του Ήλιου στο συγκεκριμένο ζώδιο ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και αυτό φαίνεται καθώς επιδιώκεις τη διασκέδαση, τον έρωτα και το φλερτ.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι