Ζυγός Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 06/07 - 12/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 103

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Ζυγέ, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12.07 δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σχέδια που μπορεί να είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα και να αφορούν την καριέρα και θέματα κοινωνικής καταξίωσης. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στα μέσα της εβδομάδας καθώς ανταγωνιστικές διαθέσεις σε διαπροσωπικό επίπεδο λειτουργούν εμπρηστικά στις σχέσεις σου και μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις.  

Αισθηματικά

Η επιθετικότητα του/ης συντρόφου σου μπορεί να σε προβληματίσει και να οδηγήσει σε συναισθηματικές εξάρσεις και σκληρές συμπεριφορές από την πλευρά σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις αποφεύγοντας συζητήσεις που θα δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίζουν την προσοχή, όμως η νευρικότητα δεν αφήνει περιθώρια για να δεις πραγματικά τι μπορεί να σου προσφέρουν. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις στιγμές μακριά από εντάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το άγχος και ο εκνευρισμός που κυριαρχεί στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό να αποφύγεις προστριβές που θα προκαλέσουν εμπόδια στις επιδιώξεις σου. Από το τέλος της εβδομάδας βλέπεις τα σχέδια σου να ξεμπλοκάρουν, καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και σου δίνει την ευκαιρία να αφήσεις πίσω καθυστερήσεις και εμπόδια που είχες βρει το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην καριέρα σου. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Ζυγός αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ζυγό

Πέφτουν οι μάσκες! Με τον Άρη στον Κριό και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο μια παρορμητική ενέργεια του αγαπημένου σας θα μπορούσε να σας ταράξει συναισθηματικά και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς, ίσως ακόμα και απόρριψη. Ίσως ο αγαπημένος σας παραβιάσει κάποιους … κανόνες ή απλά νιώθετε βαρετά σε αυτή τη σχέση.  Δεδομένου ότι θέλετε αυτή τη σχέση, φροντίστε να μην αφήσετε ανεξέλεγκτα τα εγωιστικά συναισθήματά σας. Αλλά ούτε και προτείνουμε να ανοίξετε ανοιχτές τις πύλες της καρδιάς σας και να γίνετε χαλί να σας πατήσουν. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να αγωνιστείτε για μια ισότιμη και δίκαιη σχέση αλλά και να είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε την ανθρώπινη πλευρά σας. Αυτό θα κάνει την άλλη πλευρά να σας ανοιχτεί με ευκολία.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms