Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ταύρος, Ιανουάριος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 3

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος:

ΔΥΟ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Ο Ιανουάριος είναι ένα μήνας που χρειάζεται να ρίξεις νερό στο κρασί των διαφωνιών και των εντάσεων στην επαγγελματική και κοινωνική σου καθημερινότητα, για να δρέψεις τους καρπούς της συμφιλίωσης και της καταξίωσης, να κάνεις έστω και προσωρινή ανακωχή με τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, δίνοντας δεύτερη ευκαιρία στον δεσμό σου να ορθοποδήσει απ’ τον κίνδυνο της οριστικής ρήξης, να προσφέρεις χώρο και χρόνο στο άλλο σου μισό, για να ομολογήσει κρυφά, ειλικρινή συναισθήματα, να επαναφέρεις τις ισορροπημένες αποφάσεις και τις καθοριστικές επιλογές στην ερωτική σου ζωή, παντρεύοντας τον ρεαλισμό και το πάθος σου για το άλλο σου μισό!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι