Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ταύρος, Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος:

ΗΛΙΟΣ

Διαθέτεις το θάρρος, την τόλμη, την ενέργεια και τη διορατικότητα, για να δώσεις σάρκα και οστά τον μήνα Μάρτη στις επαγγελματικές επιδιώξεις και τους κοινωνικούς σου στόχους, μπορείς να ξαναγίνεις παιδί στην τρυφερή αγκαλιά του συντρόφου σου δίχως εκρήξεις και εγωιστική διάθεση, χωρίς πείσμα και κόντρες, να εμπιστευτείς τα αγνά και αθώα σου συναισθήματα για το άλλο σου μισό, για να σε ταξιδέψουν στην επισημοποίηση του δεσμού σου, στη συγκατοίκηση που περιμένεις, για να εμφανιστεί η πολυπόθητη, ολόφρεσκη γνωριμία που περιμένει η ερημιά της ψυχής σου, για να φλερτάρει ο έρωτας και η αγάπη, τον πόθο και την αφοσίωση στη σχέση σου..

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι