Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος:

Η Σελήνη

Νιώθετε ότι κολυμπάτε στη θάλασσα των συναισθημάτων σας; Σιγουρευτείτε πρώτα ότι έτσι περνάτε ευχάριστα το χρόνο σας. Το φεγγάρι είναι το σύμβολο της διαίσθησης, η οποία τώρα θα είναι αυξημένη σε μεγάλο βαθμό και η οποία θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινή σας ζωή και να αναλώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας, να νιώσετε ήρεμα και γαλήνια μέσα στην ψυχή σας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχείτε ότι τα συναισθήματά σας έρχονται και φεύγουν σαν την άμπωτη και την παλίρροια ή να νιώθετε σαν να είστε σε ένα νησί στη μέση της θάλασσας. Η Σελήνη όμως σας χαμογελάει, σας στέλνει τη θετική της ενέργεια και αυξάνει τη διαισθητική σας ικανότητα. Πηγαίνετε σε ένα ήσυχο μέρος να σκεφτείτε, εκεί όπου η καρδιά σας θα πετάξει στα ύψη και θα νιώσετε σαν να πηδάτε από τη χαρά σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι