Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος:

Έξι των Ράβδων

Η καρδιά σας πετά στα ύψη, καθώς γιορτάζετε τη νίκη σας, έχετε την ικανότητα να ζήσετε το ρομαντισμό και το όνειρο αλλά και να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων στην ερωτική σας ζωή. Υπάρχει κάτι ή κάποιος που έχετε βάλει στόχο και σας φαινόταν ανέγγιχτος; Αν ναι, αυτός είναι ο μήνας για να τον φτάσετε, να τον αρπάξετε και να τον κάνετε δικό σας. Ακολουθείτε μια νέα διαδρομή, ένα αστέρι σας μεταφέρει σε πράσινα λιβάδια, βιώνετε ερωτικές συγκινήσεις που είναι πέρα από τα πιο τρελά όνειρά σας. Κάντε ελεύθερα όνειρα, θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε ό, τι επιθυμείτε. Αυτός είναι ένας καλός μήνας για να εκδηλώσετε την αγάπη σας σε κάποιον/α που σας ενδιαφέρει. Συζητάτε με τον αγαπημένο σας τη νέα σας ζωή, το σύμπαν σας αγγίζει με το μαγικό ραβδί του για να κάνει τις επιθυμίες σας πραγματικότητα.
Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι