Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ταύρος, Ιούλιος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος:

Τέσσερα των Ράβδων

Κοιτάξτε πίσω στο παρελθόν σας, ποια είναι τα μεγαλύτερα επιτεύγματά σας; Τα λάθη σας; Αυτή η κάρτα δείχνει ότι η φαντασία σας τρέχει μακριά και ίσως να υπάρχει κάτι ή κάποιος/α από το παρελθόν σας που θέλετε να έρθει στη ζωή σας. Αξίζει όμως; Μην ανησυχείτε αν έχετε αποτύχει, σε καμία περίπτωση, τώρα απελευθερώνεστε από αυτό το όνειρο. Έχετε πάρει τα καρμικά σας μαθήματα, έχετε οδηγηθεί στην ανάπτυξη, ακόμη και κάτω από το αμυδρό φως της νύχτας, έχετε βρει τις απαντήσεις που ζητάτε για ένα καλύτερο μέλλον. Απολαύστε την ελευθερία σας και αφήστε τη φαντασία σας να πετάξει στα ύψη, αλλά στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. Μπορεί να έχετε πρακτικούς και λογικούς στόχους, αλλά αυτό που ζητάτε τώρα για το επόμενο βήμα σας δεν είναι και τόσο πρακτικό. Κρατήστε αυτό κατά νου και μην κάνετε κανένα βήμα, μόνο ονειροπολήστε, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι