Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Ταύρος, Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.5  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος:

Η Σελήνη

Αποσαφηνίστε επιτέλους τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να αισθανθείτε προδομένοι ή ότι δίνετε τα περισσότερα στη σχέση σας και είστε υποχρεωμένοι να παλέψετε για να αλλάξει η κατάσταση, να αναζητήσετε καλύτερη κατανόηση. Η κάρτα της Σελήνης, όπως το φεγγάρι τη νύχτα στον ουρανό, είναι μυστηριώδης και ανεξιχνίαστη. Εκπροσωπεί τα αρχέγονα ένστικτα και τη διαίσθηση. Ενώ ο Ήλιος κυβερνά την ημέρα και το φως, το φεγγάρι κυβερνά τη νύχτα και το σκοτάδι. Το μυστήριο, το άγνωστο, ό, τι είναι κρυμμένο και ό, τι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια. Αυτή είναι η σφαίρα του ασυνειδήτου: αυτό που αναδεύει από τη συνείδησή σας και το οποίο δηλώνει τις ανησυχίες, τις ανασφάλειες και τους φόβους σας. Μπορεί να νιώθετε σύγχυση και αβεβαιότητα, ειδικά όταν προσπαθείτε να αναλύσετε κάποια γεγονότα με τη λογική. Ακριβώς όπως δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε πλήρως την ομορφιά της Σελήνης στο φως της ημέρας, θα πρέπει κι εσείς να αγωνιστείτε για να κατανοήσετε το βάθος της ψυχής σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms