Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Αφήστε το παρελθόν και δείτε το μέλλον με αισιοδοξία. Η Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, σας ζητά να παραδοθείτε στο σύμπαν, ξέρει τι είναι καλύτερο για σας. Ώρα να γεμίσετε τις μπαταρίες σας μένοντας στην ηρεμία του σπιτιού σας, δεν πειράζει κι αν πέσετε σε χειμερία νάρκη, εξάλλου είναι χειμώνας! Η δυναμική ενέργεια του Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να σας φέρει μια μετακίνηση, μια εγκυμοσύνη ή κάποια αλλαγή γύρω από το νοικοκυριό σας. Μπορεί ακόμα να φιλοξενήσετε κάποιους στο σπίτι σας, αλλά δεν θα είστε και τόσο καλοί οικοδεσπότες! Κι αν αισθάνεστε πίεση στο σπίτι σας, αναδιατάξτε τα έπιπλα και βεβαιωθείτε ότι ο χώρος σας σάς κάνει να νιώθετε γαλήνη και ειρήνη.

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας μπορεί να αλλάξει ξαφνικά τα πάντα γύρω σας. Ξεκινά κάτι καινούργιο στη ζωή σας, το φεγγάρι θέτει τις βάσεις για ευκαιρίες αλλαγής ζωής τους ερχόμενους έξι μήνες, ίσως γύρω από ένα προσωπικό έργο ή μια δική σας επιχείρηση. Το φεγγάρι σας βγάζει από τη συνήθη ρουτίνα σας, ειδικά αν ήσασταν κολλημένοι στα ίδια και τα ίδια τον τελευταίο καιρό. Είναι επίσης η πρώτη έκλειψη στο ζώδιό σας για το 2019, έτσι προετοιμαστείτε για κάποια συναρπαστικά νέα ή μια δελεαστική προσφορά που θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία της ζωής σας. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και προσέξτε τα σημάδια!

Οι δυνάμεις σας να έλξετε όποιον/α επιθυμείτε είναι αναμφισβήτητες αυτό το μήνα καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον ερωτικό όγδοο οίκο σας, φέρνοντας τους πιο … σέξι υποψηφίους στο δρόμο σας. Σε έναν ιδανικό κόσμο, το πάθος και η εμπιστοσύνη πάνε πάντοτε χέρι-χέρι. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση μπορεί και όχι, έτσι εξοικονομήστε ενέργεια για ανθρώπους που έχουν και τα δύο, ναι … κάπου υπάρχουν. Έχετε βρει ήδη το άλλο σας μισό; Ξεχάστε τις βόλτες, η διασκέδαση γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, όπου μπορείτε πραγματικά να επισφραγίσετε το δεσμό σας. Και επειδή ο όγδοος οίκος κυβερνά τις αποταμιεύσεις, μια πηγή εισοδήματος που σας παρείχε οικονομική ασφάλεια μπορεί να «εκλείψει» από τη ζωή σας και να αντικατασταθεί από μια άλλη, πιο ενδιαφέρουσα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι