Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Δάφνη Ιωάννου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Το σπίτι και η οικογένειά σας είναι μέσα στην καρδιά σας καθώς η Αφροδίτη κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το σπίτι που μένετε, περνάτε το χρόνο σας στην αναζήτηση ενός χώρου που τον αισθάνεστε σαν το καταφύγιό σας. Ίσως ακόμα διευθετήσετε ένα ζήτημα που αφορά την ακίνητη περιουσία σας. Ετοιμαστείτε να υλοποιήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας! Ο Άρης επισκέπτεται τον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, και νιώθετε έντονη ενεργητικότητα και δύναμη να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή σας. Ο Άρης επίσης σας δίνει την ώθηση να οδηγήσετε εσείς τα πλήθη και φυσικά να εισπράξετε αναγνώριση για τις ικανότητές σας.

Όχι μόνο μπορείτε τώρα να εξετάσετε πιο βαθιά όποιον και ό, τι πραγματικά έχει σημασία για εσάς, αλλά έχετε και την ικανότητα να πάρετε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Η πανσέληνος φωτίζει το μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας, την ικανότητά σας να δημιουργείτε σταθερότητα, τη δύναμη και τις αντοχές σας. Είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, αφιερώστε χρόνο για να ακούσετε τους άλλους και να αποσαφηνίσετε τα πιο περίπλοκα ψυχολογικά τους κίνητρα. Μόλις καταλάβετε τις ανάγκες τους, θα είναι ευκολότερο να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Το φεγγάρι σας βοηθά να φτάσετε σε ένα υψηλότερο επίπεδο διανοητικά.

Εμπνευσμένες σκέψεις και νέες ιδέες κάνουν τους άλλους να θέλουν να βρίσκονται δίπλα σας χάρη στη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Κάνετε όνειρα, σκέφτεστε πώς θα υλοποιήσετε τα μεγάλα σας σχέδια. Μόνο μια προειδοποίηση με αυτά τα μεγάλα σχέδια: Με τον ανάδρομο Ερμή στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τυχόν εκτοξεύσεις ή νέα ξεκινήματα. Κανονικά, όλα θα πήγαιναν καλά σε αυτή τη νέα Σελήνη, αλλά οι αντίξοες συνέπειες του ανάδρομου Ερμή θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια ενοχλητικά λάθη, όπως να μην ληφθούν τα μηνύματά σας ή να πάνε σε άλλον παραλήπτη. Κάντε διπλό και τριπλό check πριν κάνετε το ντεμπούτο σας.

Ο Αιγόκερως ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Εξαιρετική επικοινωνία

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Τα αισθηματικά σας απασχολούν

Μάιος ⭐⭐⭐

Χαμηλό ηθικό

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Ιούλιος ⭐⭐

Εκνευρισμός & Εντάσεις

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε ξανά την ηρεμία σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Πολλές ασχολίες

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Να έχετε αυτοπεποίθηση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα θαυμάσια


Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms