Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 38

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Όχι μόνο δουλειά, αλλά φλερτ και διασκέδαση! Η Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας κάνει να αλλάξετε ταχύτητα, σας ευλογεί με μαγνητισμό και γοητεία για να βάλετε στην άκρη για λίγο τις φιλοδοξίες σας και να αναζητήσετε την αγάπη. Έχετε την υποστήριξη του Άρη στο ζώδιό σας για την υλοποίηση των στόχων σας, είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε μερικά καινούργια θεμέλια στη ζωή σας. Ίσως κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή ίσως ακολουθήσετε ένα εξαιρετικά πειθαρχημένο πρόγραμμα που σας οδηγεί στην επιτυχία. Επισήμανση: Μην αφήνετε την εξουσιαστική και κυριαρχική συμπεριφορά σας να αμαυρώσει την εικόνα σας. Δείξτε ευγνωμοσύνη στο σύμπαν για όσα σας προσφέρει και έχετε εγκράτεια και μετριοπάθεια.

Μακριά από το γραφείο! Δεν χρειάζεται να ασχολείστε συνεχώς με τις μεγάλες φιλοδοξίες σας υπερβαίνοντας τις κανονικές ώρες εργασίας σας, υπάρχουν και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας χρειάζονται. Η νέα Σελήνη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας ζητά να πάρετε … ρεπό από τη δουλειά σας, να εκδηλώσετε την φροντίδα και τη ζεστασιά σας στους οικείους σας. Μπορεί να μην είστε συνηθισμένοι σε αυτό, αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε ελεύθερο χρόνο, θα πρέπει να τον βρείτε. Η αποκατάσταση ορισμένων σχέσεων σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα νέο, ακόμα πιο ισχυρό δυναμικό μεταξύ σας σε έξι μήνες από τώρα, όταν η αντίστοιχη πανσέληνος θα σας δείξει τη συγκομιδή των σπόρων που έχετε φυτέψει τώρα.

Νέες ομάδες και φιλίες εισέρχονται στη ζωή σας, άτομα τα οποία έχουν να σας μάθουν πολλά, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, οπότε ξεκινήστε μια συνομιλία με κάποιον στο μπαρ ή ακόμα και με κάποιον που θα συναντήσετε τυχαία. Ποτέ δεν ξέρετε που θα οδηγήσει! Θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας δια βίου φιλίας ή μιας παθιασμένης αγάπης. Θα μπορούσατε επίσης να δείτε την υλοποίηση ενός ομαδικού έργου και γιορτάζετε μια ομαδική νίκη αφού όλοι μαζί έχετε αγωνιστεί για αυτή την επιτυχία. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος κυβερνά τον ψηφιακό κόσμο, μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια νέα ιστοσελίδα ή μια διαδικτυακή επιχείρηση, κάτι που ήταν στο μυαλό σας κατά τους τελευταίους έξι μήνες.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι