Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Πατάτε γερά τα πόδια σας στη γη και τώρα ακόμα περισσότερο χάρη στην Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, της σταθερότητας. Τώρα απολαμβάνετε τα απλά πράγματα της ζωής, θέλετε τόσο η εργασία σας όσο και η καθημερινή σας ζωή να είναι απλές. Δεν χρειάζεται να περιπλέκετε τη ζωή σας, απλά ξέρετε πως να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή. Περιπέτεια, άφθονο φλερτ και πάθος σάς φέρνει ο Άρης στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Με όλη αυτή την καυτή ενέργεια, αισθάνεστε παιχνιδιάρικα, είστε φωτιά, έτοιμοι να κατακτήσετε το θήραμά σας. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να ανταγωνίζεται τον αγαπημένο σας, να ξέρετε ότι ο καλύτερος θηριοδαμαστής της έντασης είναι να κάνετε έρωτα, όχι πόλεμο.

Εάν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση ή μια δημόσια ομιλία, προγραμματίστε την αυτό το μήνα, καθώς η ευγλωττία σας και η πειθώ σας είναι στα ύψη χάρη στη νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών. Εάν θέλετε να προβάλετε τις ιδέες σας σε ένα blog, θα έχετε την αποδοχή ενός ευρύτερου κοινού. Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στον τρίτο οίκο σας είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό φίλο ή έναν γείτονα ή ακόμα και μια παλιά αγάπη. Αν είχατε απομακρυνθεί ή αποξενωθεί από έναν/μία αδελφό/ή, δώστε κλαδί ελιάς. Δεν χρειάζεται να έχετε μνησικακία, η συγχώρεση σάς βοηθά να απελευθερωθείτε ψυχικά. Ίσως να δουλέψουν τώρα τα πράγματα.

Είστε τόσο απασχολημένοι! Η πανσέληνος φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και έρχεται με επαγγελματικά βραβεία και επιτυχία, εκπληρώνοντας τις φιλοδοξίες σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Πού θέλετε να είστε σε δέκα χρόνια; Αυτή είναι μια καλή ερώτηση για να ξεκινήσετε, καθώς αυτό το μήνα σκέφτεστε μακροπρόθεσμα, κάνετε μελλοντικά σχέδια. Ίσως πρέπει να κάνετε νέες διασυνδέσεις προκειμένου να φτάσετε εκεί που θέλετε ή ακόμα να θυσιάσετε το εγώ σας για μια διαρκή νίκη. Θέτοντας σταθερούς στόχους, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, αργά και σταθερά, θα φτάσετε ψηλά. Αφού θέσετε αυτές τις παραμέτρους, το αστέρι σας θα λάμπει ψηλά στον ουρανό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι