Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 38

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Τι κι αν μπήκε το φθινόπωρο; Εσείς σκέφτεστε ταξίδια σε μέρη μακρινά κι ονειρεμένα, θέλετε να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για περιπέτεια καθώς η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών. Ακόμα κι αν μείνετε στην πόλη σας βλέπετε επιμορφωτικά ντοκιμαντέρ, μιλάτε με άτομα από διαφορετική κουλτούρα, σερφάρετε στα ταξιδιωτικά blogs και βάζετε στην άκρη χρήματα για ένα μελλοντικό ταξίδι. Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, ίσως νιώσετε εκνευρισμό και πίεση στην εργασία σας, νιώθετε άγχος εξαιτίας ενός απαιτητικού αφεντικού, ενός δύσκολου πελάτη ή μιας έντονα δύσκολης αποστολής που σας αφήνει λίγο ελεύθερο χρόνο.

Ώρα να μείνετε στο σπίτι σας και να βυθιστείτε στις αναμνήσεις σας. Νιώθετε έτοιμοι να χαρίσετε ποιοτικό χρόνο στους αγαπημένους σας, να αναδιατάξετε τα έπιπλά σας και να στολίσετε το σπίτι σας με όμορφα αντικείμενα χάρη στην πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αν αισθάνεστε ένταση με τους οικείους σας και νιώθετε ότι ζείτε σε ένα χάος που σας προκαλεί εκνευρισμό και πίεση, διοχετεύστε όλη αυτήν την ένταση σε ένα γυμναστήριο ή ακόμα και έξω, κάνοντας ποδήλατο ή τζόγκινγκ, θα διευκολύνει την αντιμετώπιση της έντασης που αναδεύεται στο σπίτι σας. Σίγουρα, το να αντιδράτε σπασμωδικά και εγωιστικά δεν θα βοηθήσει.

Εάν έχετε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και ημιτελή εργασία, μην απολογείστε στους αγαπημένους σας αν ακυρώσετε κάποια σχέδια για το Σαββατοκύριακο προκειμένου να την ολοκληρώσετε. Είστε από τη φύση σας εργατικοί και φιλόδοξοι και τώρα ακόμα περισσότερο χάρη στη νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Αγωνίζεστε για την επαγγελματική επιτυχία σας, ίσως ακόμα και να δείτε το όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα ή επισφραγίζετε τη φήμη σας ως ένα πολύ σημαντικό άτομο στον κλάδο σας. Αυτός είναι ο μήνας σας για να κάνετε μεγάλες επαγγελματικές κινήσεις και σταθερά σχέδια για το μέλλον, καθώς το φεγγάρι σας χαρίζει ένα μεγάλο φάσμα επιλογών.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι