Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Μεγαλεπήβολοι στόχοι και ισχυρές φιλοδοξίες! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας ενισχύουν την έμφυτη ανάγκη σας για να φτάσετε ψηλά, γεγονός που καθιστά δύσκολο να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Είστε πανέτοιμοι να αναλάβετε ένα μεγάλο έργο, όσο δύσκολη κι αν φαίνεται η αποπεράτωσή του, ή ακόμα και να κάνετε το πρώτο μεγάλο βήμα για να πάτε  μπροστά στην εργασία σας. Αν είστε ακόμα σε διακοπές, οι σκέψεις σας είναι πιθανό να περιστρέφονται γύρω από τους μεγάλους επαγγελματικούς στόχους σας, ποια πορεία θα ακολουθήσετε και το σκοπό σας. Με το φεγγάρι και την Αφροδίτη στον Ζυγό, εκείνο που ενδόμυχα επιθυμείτε είναι να βρείτε και να κάνετε τη δουλειά που αγαπάτε.

Έμπνευση, περιπέτεια και εξερεύνηση! Αυτό είναι το σύνθημά σας τώρα καθώς ο ενεργητικός Άρης κινείται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Αναζητάτε την περιπέτεια, έχετε μεγάλες οραματιστικές ιδέες, θέλετε να επεκταθείτε προς κάθε κατεύθυνση. Μια αλλαγή στάσης και φιλοσοφίας ζωής σαρώνει όλους τους τομείς της ζωής σας, ιδιαίτερα της εργασίας και της οικονομικής ζωής σας. Αυτή η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός είναι πολύ πολύτιμα για να σπαταληθούν έτσι. Αφήστε ελεύθερα λοιπόν αυτά τα συναισθήματα για να οδηγήσουν σε μια νέα δραστηριότητα ή ένα επιχειρηματικό εγχείρημα. Ή ίσως αυτή η ενθουσιώδης διάθεσή σας σάς οδηγήσει σε μια ευκαιρία δημόσιας ομιλίας ή ένα εκδοτικό έργο ή σε ένα σεμινάριο γνώσεων. (Γνωρίζετε ότι η γνώση είναι δύναμη!)

Λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις λέξεις που χρησιμοποιείτε στις συνομιλίες σας, δεν θέλετε να πληγώσετε κανέναν, ούτε και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η πανσέληνος στους Ιχθύς λάμπει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και τα λόγια σας έχουν ισχυρό αντίκτυπο στους άλλους. Εάν η τρέχουσα επιχείρησή σας έχει αντίκτυπο στα άτομα κοντά στο σπίτι σας, γιατί να μην επεκταθείτε και σε άλλες πόλεις; Ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα θα μπορούσε να ευδοκιμήσει μέσω μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα. Ίσως ακόμα μεταδώσετε τις σοφές συμβουλές σας και θεραπεύσετε την ψυχή κάποιου κοντινού σας προσώπου που υποφέρει. Τώρα μεταδίδετε τις ιδέες σας στα κοινωνικά δίκτυα και βοηθάτε τους ανθρώπους να απελευθερωθούν από το στρες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι