Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Διαμάχες και διαφωνίες με τους φίλους σας προκαλεί η ανάδρομη Αφροδίτη η οποία κινείται ανάδρομη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας. Ίσως νιώσετε ότι οι υπάρχουσες συνεργασίες σας ή οι ομάδες όπου ανήκετε σας αλλοτριώνουν ψυχικά και νοητικά, θέλετε να φύγετε από μια ομάδα. Προσέξτε την εικόνα που προβάλλετε δημοσίως, ειδικά στα κοινωνικά δίκτυα. Ή, αν νιώθετε να παραπαίετε στο συναισθηματικό χάος, προσφέρετε τις αλτρουιστικές υπηρεσίες σας. Η ανθρωπιά σας είναι σίγουρο ότι θα εκτιμηθεί καθώς τώρα βάζετε το εγώ στην άκρη και έχετε εξαιρετικές ικανότητες παρατηρητικότητας και ενόρασης για να αντιληφθείτε ποιοι σας χρειάζονται.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και προδιαθέτει σε μια σημαντική εξέλιξη στη σταδιοδρομία σας. Ο καθορισμός νέων επαγγελματικών στόχων είναι απαραίτητος, για να φτάσετε στην κορυφή. Εργάζεστε περισσότερο καθώς σχεδιάζετε την αργή αλλά σταθερή αναρρίχησή σας προς τη σκάλα της επιτυχίας. Αν υπήρξε στασιμότητα στο μέτωπο της εργασίας, αναμείνετε να τρέξουν τα πράγματα με μεγάλη ταχύτητα. Αυξημένες ευθύνες μπορεί να σας κάνουν να αισθανθείτε πιεσμένοι, αλλά θα φτάσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μόλις φτάσετε στην επιτυχία, θα αρχίσετε να απολαμβάνετε την ικανοποίηση που σας δίνει η συνειδητοποίηση ότι είστε σε θέση να διεκδικήσετε την ιδιότητα του αρχηγού, του εμπειρογνώμονα.

Χορός, φλερτ … κάθε είδους δραστηριότητα που είναι διασκεδαστική και ενεργητική σας ανεβάζει στα ουράνια καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό και διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας. Το φεγγάρι πυροδοτεί την ανάγκη σας να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας κρατούν ζωντανούς και δημιουργικούς. Τώρα αισθάνεστε ότι η ζωή σας είναι ένα ατελείωτο πάρτι, γεμάτο έντονες ερωτικές συγκινήσεις και διασκέδαση. Αν κάποιος/α μπει στο μυαλό σας, δεν θα τον/την αφήσετε να σας ξεφύγει, θα επιμείνετε να τον κατακτήσετε (και θα εξουδετερώσετε όλους τους πιθανούς ανταγωνιστές). Δεδομένου ότι ο πέμπτος οίκος κυβερνά τη γονιμότητα, ίσως έχετε μια εγκυμοσύνη ή λάβετε είδηση για γέννηση ενός παιδιού.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms