Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 39

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Έτοιμοι για να φτάσετε ψηλά! Τα αστέρια ενισχύουν το επεκτατικό και αισιόδοξο  πνεύμα σας καθώς η Αφροδίτη κινείται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Ένα ταξίδι σας βάζει στην περιπέτεια και επεκτείνει τους ορίζοντές σας. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιο άλλοι πλανητικοί συμπαίκτες που ανακατεύουν κάπως τα πράγματα. Όσο και να θέλετε να τρέξετε για να φτάσετε τα μεγάλα οράματά σας, ίσως να μην έχετε τη σαφήνεια που χρειάζεστε, οπότε θα χρειαστεί να πατήσετε τα φρένα, κάνοντας έναν ενδελεχή έλεγχο, κυρίως αν πρόκειται να μοιραστείτε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, και εφιστά την προσοχή σας στα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τους οικονομικούς πόρους σας. Κανόνας: Αν κάτι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, μήπως δεν είναι;

Η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας φέρνει έμπνευση και φαντασία στο μέτωπο των σχέσεων. Το φεγγάρι σας δίνει ένα νέο ξεκίνημα σε όλων των ειδών τις σχέσεις, επαγγελματικές ή προσωπικές. Είτε αναζητάτε ασφάλεια και υπευθυνότητα ή επιθυμείτε περισσότερη ανεξαρτησία, το σύμπαν σας ωθεί να προβληματιστείτε για το πώς θέλετε να συνδεθείτε με τους ανθρώπους, ειδικά με τα πιο οικεία προς εσάς πρόσωπα. Μια δυναμική, θετική αλλαγή είναι στον ορίζοντα, οπότε θέστε στόχους και παρακολουθήστε την εξέλιξη τους επόμενους έξι μήνες. Θα μπορούσατε επίσης να υπογράψετε μια σύμβαση ή να έχετε μια προσφορά για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με μια συμπληρωματική ψυχή, (στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα).

Αισθάνεστε λίγο πιο ανήσυχοι για την οικονομική σας κατάσταση, έτσι χρησιμοποιήστε την ενέργεια του ανάδρομου Άρη και της Σεληνιακής έκλειψης στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών σας, για να επαναπροσδιορίσετε τον προϋπολογισμό σας. Ζείτε πέρα από τους οικονομικούς πόρους που διαθέτετε ή είστε λίγο υπερβολικοί με την πολυτέλεια; Ο περιορισμός των οικονομικών ατασθαλιών είναι απαραίτητος για να έχετε χρήματα και αύριο. Ένας πελάτης ή συνεργάτης από το παρελθόν σας θα μπορούσε να επιστρέψει, φωτίζοντας το δρόμο για νέες πηγές εισοδήματος. Προειδοποίηση: Θα μπορούσε να υπάρξει κάποια ένταση τώρα σε σχέση με οικονομικά ζητήματα. Αντιμετωπίστε κάθε σύγκρουση που ενδεχομένως να παρουσιαστεί με εγκράτεια και όχι ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι