Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 31

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Μπορεί τον προηγούμενο μήνα να ήσασταν ζωντανοί και κινητικοί, να απολαύσατε διασκεδαστικές και χαρούμενες στιγμές αλλά τώρα είναι ώρα να μείνετε και λίγο στο σπίτι σας. Μέχρι τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και ακολουθείται από τη νέα Σελήνη επίσης στον ίδιο οίκο σας. Το φεγγάρι σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου εξαμηνιαίου κύκλου γύρω από το σπίτι, την οικογένεια και τα προσωπικά σας θέματα. Ίσως κάνετε σχέδια για μετακίνηση, ανακαίνιση ή επέκταση της οικογένειάς σας ή ακόμα σκεφτείτε να φύγετε από την πόλη σας. Μπορεί απλά να καλέσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο σπίτι σας και να τους επιδείξετε τις μαγειρικές σας ικανότητες με τις συνταγές της γιαγιάς!

Μετά τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, και δεν φοβάστε να πάρετε ρίσκα στην αγάπη. Ίσως προβάλετε τις έμφυτες καλλιτεχνικές τάσεις σας ή απλά νιώθετε το αίμα να κυλά καυτό στις φλέβες σας για μια νέα αγάπη. Ίσως διοχετεύσετε μερικές από αυτές τις ευφάνταστες ιδέες σας σε ένα έργο τέχνης ή ακόμα και σε μια νέα σχέση. Τα χρήματα μπορούν να σας δημιουργήσουν πίεση και άγχος καθώς ο Άρης συνεχίζει να κινείται στον Σκορπιό και στο δεύτερο οίκο σας, της χρηματοδότησης. Τώρα είστε ενθουσιασμένοι να αυξήσετε τα κέρδη σας και να εργαστείτε σκληρότερα για να έχετε περισσότερα χρήματα.

Η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και νιώθετε συναισθηματικό αναβρασμό στις επαγγελματικές σχέσεις σας. Μια μικρή πίεση σας ωθεί πραγματικά να επιτύχετε τους στόχους σας, οπότε μην ανησυχείτε αν έχετε ένταση με τους συναδέλφους σας ή το «ταμείο είναι μείον». Η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα η οποία είναι και Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας και σας ωθεί στην κοινωνική δικτύωση, οπότε κατευθυνθείτε προς μια ενδιαφέρουσα ομάδα ή φύγετε από φίλους και ομάδες που δεν σας προσφέρουν τίποτα. Συναρπαστικά πράγματα μπορούν να συμβούν τον μήνα που ακολουθεί αυτή την έκλειψη. Οι Σεληνιακές εκλείψεις είναι σαν γιγάντιοι προβολείς, φωτίζουν τι λειτουργεί και τι όχι.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι