Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 31

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Χαλάρωση και ξεκούραση στο σπίτι σας, σας προσφέρει η Αφροδίτη που μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Προτιμάτε να δείτε μια ταινία, να ακούσετε χαλαρωτική μουσική, να ασχοληθείτε με την τέχνη, έχετε έμπνευση και φαντασία. Ο δωδέκατος οίκος κυβερνά επίσης τη θεραπεία, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κλείσετε την πόρτα σε μια οδυνηρή κατάσταση. Αλλά από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, εξορμάτε στη δράση και το ερωτικό παιχνίδι καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στο ζώδιό σας. Νέες συνεργασίες, νέα αγάπη, φήμη και δημοσιότητα σας περιμένουν. Αν είχατε συναντήσει εμπλοκές γύρω από τα προσωπικά σας σχέδια και τους στόχους σας, το σύμπαν τώρα σας βάζει και πάλι στο θρόνο σας.

Εάν σκεφτόσασταν καιρό τώρα να κάνετε τη σχέση σας επίσημη ή να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία, η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας δίνει το πάθος και τη δύναμη να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, κάνετε το πρώτο μεγάλο βήμα. Μπορεί επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε μια νέα σχέση με κάποιον/α, ένα άτομο που πραγματικά σας αποδέχεται γιατί είστε ο εαυτός σας και δεν θα προσπαθήσει να σας εξαναγκάσει να κάνετε πράγματα που δεν επιθυμείτε. Ίσως ακόμα συνεργαστείτε με κάποιον που έχει στέρεες επιχειρηματικές ιδέες και επιχειρηματική εμπειρία. Μπορεί επίσης να υπογράψετε μια σύμβαση η οποία γρήγορα σας οδηγεί προς την επιτυχία.

Προχωράτε μπροστά, συνεχίζετε με πάθος να αγωνίζεστε για τα μεγάλα όνειρά σας καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το ζώδιό σας. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα να έχετε ξεκινήσει κάτι εδώ και έξι μήνες και τώρα βλέπετε να ανοίγει ένα νέο  κεφάλαιο στη ζωή σας. Τώρα, στηριζόμενοι στην ενθαρρυντική ενέργεια του φεγγαριού θα μπορούσατε να προχωρήσετε μπροστά με ένα προσωπικό έργο ή να αναγνωριστείτε δημόσια ή να κάνετε ένα ντεμπούτο με μια ανακοίνωση, το οποίο μπορεί να αφορά είτε την ερωτική ή την επαγγελματική σας ζωή. Ωστόσο, εάν δεν το καταφέρετε αυτόν το μήνα, ίσως χρειαστεί να περιμένετε έξι ακόμα μήνες προκειμένου να ολοκληρωθούν οι στόχοι σας.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι