Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας είναι ο σύμμαχός σας. Και πάνω απ’ όλα, φροντίστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας. Με τον κυβερνήτη σας, τη χαρισματική Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας κάνετε την εκτόξευσή σας προς μια νέα ερωτική σχέση ή στο μέτωπο της εργασίας, προτρέποντας τους θαυμαστές σας και τους συναδέλφους σας να παρατηρήσουν τον καινούριο σας εαυτό. Έχετε εισέλθει επισήμως στην εποχή των γενεθλίων σας, οπότε μην φοβάστε να προβληθείτε! Αν χτυπά η καρδιά σας δυνατά για κάποιον/α καιρό τώρα, τολμήστε και μην κάνετε πίσω. Κι αν έχετε μια κερδοφόρα ιδέα σε μια επαγγελματική συνάντηση, θα έχετε θερμή αποδοχή! Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε!

Εάν δεν σάς γεμίζει η εργασία σας ή γενικά η ζωή σας, δείτε εάν υπάρχει τρόπος να τις αλλάξετε. Ο Άρης κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σάς βάζει σε μια διαδικασία ανάλυσης ολόκληρης της ζωής σας. Αναζητάτε ανθρώπους με τους οποίους ανταλλάσσετε τις εμπειρίες σας, ίσως ακόμα βρείτε την ειρήνη και τη γαλήνη  απολαμβάνοντας τη φύση στη μοναξιά σας. Η θάλασσα (ή οπουδήποτε αλλού κοντά σε νερό) σάς υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι μια άμπωτη και παλίρροια, ότι τα πάντα ρέουν σύμφωνα με το συμπαντικό σχέδιο. Όμως μην φοβάστε, θα γυρίσετε πίσω στον αυθόρμητο, κοινωνικό σας εαυτό τον επόμενο μήνα, όταν τελειώσει αυτή η περίοδος και ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιό σας.

Η πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της υγείας, πλημυρίζει την καθημερινότητά σας με αυτοπεποίθηση και ευεξία, φέρνει πίσω την πειθαρχία και την τάξη στη ζωή σας. Θα μπορούσατε να δείτε σημαντικά οφέλη σχετικά με την υγεία και την εργασία σας. Προγραμματίστε ραντεβού με οποιονδήποτε γιατρό για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε τίποτα. Αποβάλετε τις κακές καθημερινές σας συνήθειες (και ναι, αυτό περιλαμβάνει οποιαδήποτε εμμονή, όπως να ανησυχείτε πάρα πολύ για τα πάντα, μέχρι να καπνίζετε πολύ ή να πίνετε υπερβολικά ποτό ή καφέ, όπως το νερό). Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τη σωστή ισορροπία μυαλού-σώματος-ψυχής. Εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος ή να αποκτήσετε μυϊκή μάζα, αυτό το μήνα θα δείτε απτά αποτελέσματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι