Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Χαλαρώστε, αναπαυθείτε και αφήστε την εσωτερική ένταση. Η Αφροδίτη στον ξεκούραστο δωδέκατο οίκο σας σάς ζητά να μείνετε μακριά από την οχλοβοή και την έντονη διασκέδαση προκειμένου να αναπληρώσετε την χαμένη ενέργειά σας. Αν έχετε κάποια σπουδαία σχέδια ή σκέφτεστε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, ίσως είναι καλύτερα να σκεφτείτε και να μη δράσετε δεδομένου ότι και ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο οίκο σας, των ελπίδων και της τεχνολογίας. Σας το λέμε αυτό γιατί ξέρουμε ότι σας αρέσει να είστε προετοιμασμένοι. Ξεκινήστε με το να κρατήσετε αντίγραφα των ηλεκτρονικών αρχείων και δεδομένων σας. Αποστασιοποιηθείτε από τυχόν μεγάλα άλματα και αν δεν μπορείτε να καθυστερήσετε κάποια από τα σχέδιά σας, ελέγξτε ενδελεχώς τα πάντα.

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να θέσετε νέους μακροπρόθεσμους στόχους ή ακόμα και να προσελκύσετε νέους επαγγελματικούς συνεργάτες χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Οραματιστείτε: Που θα θέλατε να βρίσκεστε σε λίγα χρόνια από τώρα; Τι εικόνες σας έρχονται στο νου; Στην ταινία της ζωής σας, ποιο ρόλο παίζει το … αστέρι (δηλαδή ΕΣΕΙΣ); Η αναγνώριση πλησιάζει γρήγορα, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να την υποδεχτείτε. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια νέα ηγετική επαγγελματική θέση, μια αλλαγή δουλειάς με περισσότερες ευθύνες αλλά καλύτερες ανταμοιβές. Ή ίσως απλά θέλετε να ανανεώσετε την επιχείρησή σας, προβάλλοντας μια νέα εικόνα. Το σίγουρο είναι ότι η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει σίγουρα στους προσεχείς έξι μήνες. Και γι’ αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσετε το φεγγάρι …

Αποσαφηνίζετε τις προθέσεις μιας παλιάς αγάπης ή του αγαπημένου σας καθώς ο ανάδρομος Άρης με τη Σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιούν τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη γονιμότητα και αν προσπαθείτε για τεκνοποίηση τα αστέρια θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιες καθυστερήσεις ή  επιπλοκές. Η ανάπτυξη ενός δημιουργικού έργου πίσω από τα παρασκήνια μπορεί να φέρει επευφημίες και βραβεία τον επόμενο μήνα. Κρατηθείτε μακριά από δελεαστικές προσφορές και νέες ερωτικές γνωριμίες, εάν μπορείτε. Θα έχετε μια πολύ πιο εντυπωσιακή παρουσία να αποκαλύψετε τον εαυτό σας στον κόσμο τον επόμενο μήνα και ένα πιο ξεκάθαρο μυαλό για να αποφασίσετε.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι