Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Έχετε ένα ενθουσιώδες και περιπετειώδες μυαλό, χειρίζεστε άψογα το λόγο, καθώς η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας επιτρέπει να εκφράσετε την παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πειθούς σας και της διπλωματίας σας, προβάλετε τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας ή κάνετε διαπραγματεύσεις. Είστε φιλειρηνιστές από τη φύση σας αλλά τώρα η αδυσώπητη ορμή του Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα μπορούσε να σας κάνει λίγο περισσότερο παρορμητικούς, οι άλλοι σάς θεωρούν πολύ δυνατούς. Βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε εκατό τοις εκατό σίγουροι για τον πιθανό συνεργάτη σας ή τον αγαπημένο σας πριν εκτοξεύσετε τις βολές σας. Βρείτε αυτή την ωραία ισορροπία δηλώνοντας με σαφήνεια τις απόψεις και τις προθέσεις σας, χωρίς να είστε πιεστικοί.

Η έντονη ενέργεια της Ηλιακής έκλειψης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σάς ωθεί να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας γύρω από το σπίτι, την οικογένεια και τη συναισθηματική σας ασφάλεια. Είναι σίγουρα ένας μήνας για νέα ξεκινήματα, για τη φύτευση των σπόρων για αλλαγές που θα εκδηλωθούν τους επόμενους έξι μήνες. Η έκλειψη αυτή θα μπορούσε να φέρει ένα νέο μέρος για να ζήσετε, ένα νέο μέλος στην οικογένεια ή ένα νέο ξεκίνημα με μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας. Να είστε ειλικρινείς: Ποιούς και τι χρειάζεται να αφήσετε για να προχωρήσετε και να ζήσετε καλύτερα τη ζωή σας; Μια ξαφνική αλλαγή θα μπορούσε να αναδυθεί στο σπίτι σας, έτσι να είστε προετοιμασμένοι.

Έχετε συνεργατικό και ομαδικό πνεύμα καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Είστε έτοιμοι να παραχωρήσετε ένα μέρος της εξουσίας σας και να κάνετε κάτι ομαδικά. Η επιτυχία είναι γραμμένη στα αστέρια μόνο αν επιλέξετε τους σωστούς συνεργάτες. Να είστε παρατηρητικοί εξετάζοντας τους ανθρώπους με πιο αυστηρά κριτήρια. Μην τους κρίνετε μόνο από τη φιλία σας ή την παρέα που κάνετε. Δεν θέλετε να αναλάβετε το βάρος όλων των υποχρεώσεων. Και επειδή οι εκλείψεις μπορεί να επιφέρουν δραματικές αλλαγές, είναι πιθανόν ένας συνάδελφος ή συνεργάτης ή φίλος να αποχωρήσει από τη ζωή σας και να αντικατασταθεί από κάποιον άλλον καλύτερο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι