Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Διοχετεύστε το μεγάλο πάθος σας σε ένα νέο έρωτα ή βρείτε μια καλλιτεχνική διέξοδο. Η Αφροδίτη κινείται στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας και τώρα είστε πιο γόνιμοι από το συνηθισμένο, έχετε μία παιδικότητα που έλκει κοντά σας τους άλλους. Ανακαλύψτε το μικρό παιδί που κρύβεται μέσα σας και αφεθείτε στον έρωτα και την αγάπη. Οι φιλοδοξίες σας να έχετε περισσότερα χρήματα μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος και προβληματισμό καθώς ο Άρης κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Το πρώτο βήμα για τη βελτίωση των οικονομικών σας; Τα χρήματα θα φτάσουν στο κατώφλι σας μόνο αν έχετε επιμονή και υπομονή.

Το αισθησιακό ζώδιό σας μπορεί να δεσμευτεί να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα που επιτρέπει τη διατήρηση της υγείας, της ευεξίας και της ομορφιάς σας. Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σάς ωθεί να χαλαρώσετε σε ένα σπα ή με τη γιόγκα, καθώς τώρα γνωρίζετε τα οφέλη που έχουν στην υγεία σας. Ασχολείστε με οποιαδήποτε δραστηριότητα σας κάνει να αισθάνεστε ήρεμα και ξεκούραστα. Εκτός αυτού, με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στον έκτο οίκο σας, η εστίασή σας γυρίζει πίσω στο παρελθόν, να είστε πιο ανανεωμένοι σωματικά και ψυχικά, όπως τις παλιές καλές μέρες. Προγραμματίστε τα καθυστερημένα ραντεβού με το γιατρό σας και εγγραφείτε και πάλι στο γυμναστήριο.

Ήρθε η ώρα σας, να δείξετε σε όλο τον κόσμο τι αξίζετε. Η πανσέληνος φωτίζει το ζώδιό σας και σάς ανοίγει νέα μονοπάτια στη ζωή. Εάν ήσασταν στην αφάνεια και τη στασιμότητα, τώρα είναι η στιγμή σας να βγείτε από τους ιστούς της αράχνης, να συνειδητοποιήσετε ότι οτιδήποτε θέλετε είναι δυνατό να συμβεί, ανά πάσα στιγμή. Τώρα δεν φοβάστε να πειραματιστείτε προκειμένου να έχετε ισορροπία στη ζωή σας, έτσι αξιοποιήστε τη νέα σας θετική στάση εξορμώντας στη δράση. Για παράδειγμα, αν η ζωγραφική είναι το αληθινό πάθος σας, (εξάλλου είστε καλλιτεχνική φύση) βρείτε ένα εργαστήριο και εγγραφείτε. Αποκτάτε νέες εμπειρίες, κάθε τι που κάνετε είναι η αντανάκλαση του νέου σας εαυτού.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι