Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ζυγούς αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Δάφνη Ιωάννου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Αποφασίστε επιτέλους να κάνετε εκκαθάριση στην ψυχή σας από μη υγιείς σχέσεις και ανοίξτε την καρδιά σας σε κάποιον/α που μπορεί να σας προσφέρει συντροφικότητα και να αναλάβει τα ηνία της σχέσης με τη δυναμικότητά του. Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει μια δυναμική ενέργεια στην ερωτική σας ζωή, με σταθερότητα και διάρκεια. Με τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογενειακής σας ζωής, αυξάνονται οι ευθύνες στο σπίτι σας, με τα παιδιά σας, τα μέλη της οικογένειάς σας και τους συγγενείς σας, δημιουργώντας άγχος και πίεση να ανταπεξέλθετε σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις σας. Παράλληλα, έχετε να αντιμετωπίσετε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο στην καριέρα σας. Μπορείτε όμως να ισορροπήσετε τα πράγματα με τη δύναμη και την ενεργητικότητά σας.

Οι καινοτόμες ιδέες σας αξίζουν πολλά κι αυτό κάνει τους ανθρώπους να συρρέουν δίπλα σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας και φέρνει νέα άτομα στη ζωή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε άτομο που γνωρίζετε είναι υποψήφιος για φίλος ή συνεργάτης. Θα πρέπει να εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος διανοητικά και να έχετε ζήλο για δημιουργικότητα, πράγμα το οποίο μπορεί να γίνει λίγο περίπλοκο στην πορεία της γνωριμίας. Με το να είστε ειλικρινείς και πάνω απ’ όλα ο πραγματικός εαυτός σας, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε αληθινούς φίλους και συνεργάτες που σας κάνουν ευτυχισμένους.

Γιατί να μην κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καθημερινή σας ζωή; Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της οργάνωσης, σας βοηθά να ξεκινήσετε νέες καθημερινές συνήθειες ή ακόμα και να κάνετε δίαιτα ή να πάτε στο γυμναστήριο. Μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας αν ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο τομέα του χάρτη σας ανατρέψει κάποια από τα σχέδιά σας ή φέρει καθυστερήσεις. Αν τώρα ξεκινήσετε ένα νέο πλάνο διατροφής, ένα λεπτομερές έργο στην εργασία σας ή γυμναστήριο, μην απογοητεύεστε, εντός έξι μηνών θα έχετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος διέπει την υπηρεσία, μπορεί να προσλάβετε ένα νέο βοηθό ή έναν πάροχο υπηρεσιών (όπως για παράδειγμα, μία μπέιμπι σίτερ, έναν υπάλληλο ή μια εταιρεία καθαρισμού) ή να δημοσιεύσετε μια αγγελία στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Ζυγός ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Μια πάνω, μια κάτω

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αδιαμφισβήτητη γοητεία

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Νέα ξεκινήματα

Μάιος ⭐⭐⭐⭐

Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό

Ιούνιος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Ιούλιος ⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Δεν τα παρατάτε

Οκτώβριος ⭐⭐

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ξεκούραση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Θα ανταμειφτείτε για τους κόπους σας

 

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms