Ζυγός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 32

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός: 

Αφήνετε ελεύθερα το πάθος και τον αισθησιασμό σας, νιώθετε να ζείτε στον παράδεισο, χάρη στην Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των αποταμιεύσεων. Τώρα δεν συμβιβάζεστε με ημίμετρα στην ερωτική σας ζωή, αναζητάτε κάποιον/α που μπορεί να σας προσφέρει εμπιστοσύνη και οικειότητα. Αν ξεκινάτε μια καμπάνια, μπορεί να ξεπεράσετε τους στόχους σας ή προσελκύετε νέους συνεργάτες ή τα χρηματικά κεφάλαια που χρειάζεστε. Με τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μια οικογενειακή υπόθεση ή ένα ζήτημα ακινήτων ίσως σας προκαλέσει κάποιο άγχος. Ίσως να αισθάνεστε να χτυπά το βιολογικό σας ρολόι ή δημιουργείται μια διαμάχη μέσα στην κατοικία σας.

Ξέρετε πολύ καλά ότι για να έχετε επιτυχία στη δουλειά και συναισθηματική ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή, χρειάζεστε τους άλλους δίπλα σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και εξερευνάτε νέες γνωριμίες και συνεργασίες, ψάχνετε μια ψυχή που σας συμπληρώνει, άτομα των οποίων οι δεξιότητες και οι αντιλήψεις στη ζωή είναι καλό να είναι αντίθετες με τις δικές σας. Όποιες και αν είναι οι επιφανειακές διαφορές σας, προσέξτε αν έχετε κοινούς στόχους. Σκεφτείτε τα βασικά: Θέλετε τα ίδια πράγματα μακροπρόθεσμα; Ή έχετε διαφορετικές αντιλήψεις, αλλά αυτές οι αντιθέσεις σας είναι που σας συμπληρώνουν;

Επικερδείς οικονομικές προσφορές θα μπορούσαν να εμφανιστούν από το πουθενά καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών. Είναι προς όφελός σας να κάνετε έναν απολογισμό της αξίας σας, πόση εμπιστοσύνη έχετε στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας. Έχετε αποφύγει να ζητήσετε επιπλέον χρήματα στην εργασία σας νομίζοντας ότι η συνεισφορά σας δεν αξίζει περισσότερα; Τώρα, θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε τη σημασία της συσχέτισης της αξίας σας με το εισόδημά σας. Κάποιοι του ζωδίου σας μπορεί να φύγετε από μια κακοπληρωμένη δουλειά ή που είναι στάσιμη. Άλλοι μπορεί να έχετε μια προσοδοφόρα προσφορά εργασίας. Όποια και αν είναι η εξέλιξη, βλέπετε επιτέλους πράσινο φως.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι