Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Δίδυμοι 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 35

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Δίδυμοι, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι:

Ελέγξτε τι ξοδεύετε για να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σάς ζητά να σκεφτείτε τις δαπάνες σας, να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας και τον τρόπο με τον οποίο κερδίζετε τα χρήματά σας. Μπορεί να επιστρέψετε σε μια παλιά δουλειά ή να βρείτε έναν παλιό πελάτη ή εργοδότη. Επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά, ειδικά τα μηνύματα που στέλνετε. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να διαστρεβλωθούν τα λόγια σας κάνοντας ένα αστείο σχόλιο, έτσι να έχετε χαμηλούς τόνους. Κι αν ετοιμάζετε τις διακοπές σας, σκεφτείτε τι πληρώνετε, ίσως το αντίτιμο να είναι μεγαλύτερο της πραγματικής αξίας των παροχών.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι