Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Δίδυμοι 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 35

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Δίδυμοι, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι:

Αγαπάτε περισσότερο τη δουλειά σας από τον αγαπημένο σας; Αυτή την εβδομάδα είναι καλύτερο να ενδιαφερθείτε για την εργασία σας, έχετε χρόνο για τη σχέση σας. Η Αφροδίτη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σε εξάγωνο με τον Ουρανό δεν σας θα σας αφήσει να περάσετε πολύ χρόνο με τον αγαπημένο σας καθώς ένα απροσδόκητο ζήτημα στην εργασία σας απαιτεί άμεση επίλυση. Ίσως ένας συνάδελφος ή πελάτης χρειάζεται πραγματικά κάποια υποστήριξη ή δεν μπορείτε να μη δουλέψετε το Σαββατοκύριακο. Το κέρδος; Θα έρθετε πολύ πιο κοντά με τους συνάδελφους σας και θα έχετε μελλοντικά την υποστήριξή τους. Μπορεί ακόμα να έχετε μια άνοδο στη σταδιοδρομία σας ή θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποια ενδιαφέρουσα νέα συνεργασία ενώ είστε έξω και διασκεδάζετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι