Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Δίδυμοι 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 35

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Δίδυμοι, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι:

Περιμένετε το αναπάντεχο, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον περιπετειώδη ένατο οίκο σας αυξάνοντας την επιθυμία σας για ελευθερία και περιπέτεια. Η επιθυμία σας για μια αλλαγή σκηνικού στη ζωή σας μπορεί να είναι συντριπτική, αλλά σταματήστε λίγο και σκεφτείτε λογικά πριν προβείτε σε παρορμητικές αποφάσεις. Σίγουρα, θα ήταν ωραίο να είστε σε μια ξαπλώστρα σε μια πισίνα και να φλερτάρετε αντί να είστε στο γραφείο, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι και η καλύτερη ιδέα σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Οι άνθρωποι βασίζονται σε σας, και λέγοντας ότι υπαίτια είναι η έκλειψη, αυτό δεν σας απαλλάσσει των ευθυνών. (Ακόμα κι αν ζητήσετε αργότερα συγγνώμη). Εάν έχετε μια παλιά αγάπη στο μυαλό σας, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Ερμής είναι ανάδρομος στον νοητικό τρίτο οίκο σας, βεβαιωθείτε ότι τα πάντα είναι «μαύρο και άσπρο».

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι