Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Δίδυμοι 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 35

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Δίδυμοι, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι:

Κάνετε αρκετά όνειρα στην αγάπη αλλά έχετε αναποφασιστικότητα; Η Αφροδίτη στον ασφαλή δεύτερο οίκο σας σε αντίθεση με τον Κρόνο, σας ζητά να είστε πιο επιλεκτικοί με τους ερωτικούς σας συντρόφους. Πλησιάστε άτομα που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με τις δικές σας και τα οράματά σας, αυτούς που σας εμπνέουν να εκδηλώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Σίγουρα έχετε την αυτοπεποίθηση και τη διπλωματία να χειριστείτε οποιαδήποτε σχόλια ακούσετε, αν απορρίψετε κάποιους. Να θυμάστε ότι η δική σας ικανοποίηση είναι πραγματικά το πιο σημαντικό. Είστε δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο, είναι αλήθεια, αλλά ίσως αυτό προκαλέσει δυσπιστία στο άλλο σας μισό, ο οποίος θα νιώσει να απειλείται.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι