Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Δίδυμοι 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 35

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Δίδυμοι, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι:

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής στο ζώδιό σας σάς δίνει το κίνητρο να ζήσετε χαρούμενα και συναρπαστικά τη ζωή. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για μια νέα γνωριμία, αφού τώρα είστε στα καλύτερά σας και πείθετε τους θαυμαστές σας με την ευγλωττία και τη διπλωματία σας. Τώρα δεν μπορείτε να αναλάβετε τυχόν ευθύνες, θέλετε να ζήσετε ανέμελα. Προσοχή: Οι προσπάθειές σας να ζήσετε τον έρωτα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ανασφάλεια στους θαυμαστές σας. Η ζωή δεν είναι μόνο διασκέδαση και παιχνίδια. Θα μπορούσατε να μπείτε στον πειρασμό να φλερτάρετε ταυτόχρονα με δύο (ή ακόμα και τρεις!) κι αυτό να αποβεί εις βάρος σας αργότερα, δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα για να τραβήξετε την προσοχή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι