Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Δίδυμοι 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 35

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Δίδυμοι, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι:

Πιστοί φίλοι ή όχι; Με την πανσέληνο στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας θα ήταν σοφό να επιλέξετε με σύνεση τους φίλους που θα εμπιστευθείτε και να μη βιάζεστε να μοιραστείτε οποιεσδήποτε ιδέες σας, κάποιοι από αυτούς δεν είναι σωστοί σύμβουλοί σας. Αν νιώσετε κάτι δυνατότερο για ένα φίλο σας, να είστε ψύχραιμοι και όχι βιαστικοί, βλέποντας τα πράγματα αντικειμενικά, είναι προς όφελός σας. Σίγουρα, η καρδιά σας μπορεί να χτυπάει δυνατά και κάθε κύτταρο στο σώμα σας να φωνάζει «ναι»! Θα πρέπει όμως να μην κάνετε βεβιασμένες ενέργειες για χάρη της ασφάλειας. Σε μια κοινωνική εκδήλωση ή φιλική συγκέντρωση, κάποιος θα μπορούσε να σας ασκήσει ισχυρή επιρροή σχετικά με τις ερωτικές επιλογές σας. Ό, τι κι αν σας πει, ακόμα κι αν είναι ένας υπαινιγμός, μην αντιδράσετε, μπορείτε άλλωστε να ελιχθείτε με διπλωματία.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms