Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Δίδυμοι 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 35

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Δίδυμοι, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι:

Ο θεός Έρωτας σας έχει στήσει καρτέρι χάρη στην ερωτική Αφροδίτη η οποία επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας.  Επανέρχονται ο αισθησιασμός και ο ρομαντισμός σας, φλερτάρετε και διασκεδάζετε γεμάτοι πάθος και χαρά. Πάρτε περισσότερες πρωτοβουλίες: Βρείτε τον/την καλύτερο/η μεταξύ των επιλέξιμων, μιλήστε σε αγνώστους, φλερτάρετε και βγείτε έξω για καφέ. Ίσως ακόμα και μια παλιά αγάπη ταρακουνήσει την καρδιά σας καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Νιώθετε μια ασάφεια στον αέρα; Μη ρισκάρετε την ψυχή σας και περιμένετε πριν πάρετε αποφάσεις.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms