Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Καρκίνος 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 159

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Αφήστε στην άκρη τις πιστωτικές κάρτες σας και μακριά από αυτές τις δελεαστικές βιτρίνες. Ο ανάδρομος Ερμής κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, και δημιουργεί πόλεμο με τον αγαπημένο σας καθώς αναζητάτε την πολυτέλεια και να ξοδεύετε εις βάρος του προϋπολογισμού σας. Λογικά ξέρετε ότι μια παρορμητική αγορά θα είναι εις βάρος σας, έτσι αντί να ξοδέψετε από το  κομπόδεμα σας, αναλύστε κατά πόσο αυτή η αγορά είναι αξιόλογη. Η Σεληνιακή έκλειψη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας ζητά να συγκρατήσετε τα κακεντρεχή συναισθήματά σας και μην μπείτε στον κακό πειρασμό να εκτοξεύσετε ζήλια και κακεντρέχεια. Αν μια σχέση στηρίζει την ανάπτυξή σας και ξέρετε ότι φέρνει χαρά κάθε μέρα στη ζωή σας, αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε. Αλλά εάν νιώθετε συναισθηματικό κενό, καλύτερα δώστε τώρα τέλος.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι