Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Καρκίνος 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 172

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Ζείτε για το τώρα ή για το αύριο; Η πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, και σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε τι θέλετε και οι δύο για το μέλλον. Όσο απίστευτη κι αν είναι η ερωτική χημεία μεταξύ σας, από μόνη της δεν αρκεί για μια σταθερή σχέση, θα πρέπει ακόμα να βεβαιωθείτε ότι έχετε κοινούς στόχους στη μελλοντική σας πορεία. Για παράδειγμα, εάν ο ένας από τους δυο σας σκέφτεται να μείνει σε αυτή τη σχέση για πάντα, ενώ ο άλλος ήδη έχει στο μυαλό του ένα στρατηγικό χωρισμό, αυτή η σχέση δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Όλο το πάθος του κόσμου δεν αξίζει τον κόπο αν δεν μπορείτε να βρείτε μια λύση που να λειτουργεί και για τους δυο σας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms