Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Καρκίνος 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 191

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας σε ένα ευμενές εξάγωνο με τον Ουρανό σας ζητά να ξεφύγετε από τη συνήθη ρουτίνα σας. Η καρδιά σας θα μπορούσε να χτυπά δυνατότερα για κάποιον/α από άλλο κοινωνικό ή πολιτιστικό υπόβαθρο ή ίσως προσελκύσετε ενδιαφέρουσες νέες φιλίες με άτομα που εκτιμούν τις απόψεις σας και τη φιλοσοφία της ζωής σας. Ίσως εμπνευστείτε να βγείτε έξω από την πόλη σας για μια ημερήσια εκδρομή και συναντήσετε τον μεγάλο έρωτά σας. Αν είστε σε σχέση, αυτή η όψη θα μπορούσε να αναβιώσει τη σπίθα του πάθους, συνειδητοποιείτε ότι ο αγαπημένος σας πραγματικά ενδιαφέρεται για σας. Η ανεξάρτητη ενέργεια αυτού του εξαγώνου Αφροδίτης-Ουρανού σας κάνει να θέλετε περισσότερο χώρο να αναπνεύσετε. Η πολιτική σας: Ζήστε και αφήστε τη ζωή να κυλήσει!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι