Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Καρκίνος 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 191

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Επιθυμείτε να αποσυρθείτε στη φωλιά σας, παρέα με τις αναμνήσεις σας, καθώς ο  Ερμής στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, επιβραδύνει το ρυθμό της ζωής σας, θέλετε τώρα να μείνετε στο σπίτι σας για ξεκούραση και αναζωογόνηση. Τιμήστε τις ανάγκες του σώματός σας και της ψυχής σας. Μη ρυθμίσετε το ξυπνητήρι σας, χαλαρώστε και κοιμηθείτε, η αγάπη μπορεί να περιμένει. Αν είστε σε σχέση, ίσως ο αγαπημένος σας ζητήσει τις συμβουλές σας και τη βοήθειά σας. Να είστε συμπονετικοί, αλλά μην τον αφήσετε να σας αποστραγγίσει συναισθηματικά. Η θυσία και η ταλαιπωρία είναι δική σας επιλογή. Θα πρέπει να είστε ήρεμοι για να  εξερευνήσετε το μυαλό και την ψυχή σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι