Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Καρκίνος 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 194

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Έχετε βαρεθεί να βλέπετε συνεχώς την ίδια ταινία; Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας σάς κάνει να νιώθετε σαν να είστε εγκλωβισμένοι σε ένα παρελθόν από το οποίο δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Λάβετε υπόψη σας τις δυσκολίες σε σχέση με την επικοινωνία, τα ταξίδια και την τεχνολογία. Όμως, μην το βλέπετε αναγκαστικά σαν μια δύσκολη χρονική περίοδο, μπορείτε να αποκτήσετε αυτογνωσία εάν την χρησιμοποιείτε με σύνεση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μπορούσατε να έρθετε αντιμέτωποι με επικές παρεξηγήσεις, όπου τα λόγια σας και η προσωπικότητά σας υποβαθμίζονται, ίσως και να νιώθετε προσβεβλημένοι από τον αγαπημένο σας. Η υπερβολική αυτοπροβολή θα μπορούσε να στραφεί εναντίον σας τώρα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι