Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Καρκίνος 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 152

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, σας εμπνέει να ακολουθήσετε την πορεία που είναι καλύτερη για εσάς. Μπορεί να θέλετε να κάνετε οικογένεια ή απλά να ζήσετε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Εάν επιλέξετε το δεύτερο, μην βιαστείτε να παραιτηθείτε από τον αγώνα σας εξαιτίας των υποχρεώσεων και των ευθυνών που απορρέουν από μια σοβαρή σχέση καθώς ο  Ουρανός μπορεί να σας κάνει πολύ παρορμητικούς! Προσέξτε επίσης τις επιπτώσεις της δυναμικής πρωτοβουλίας σας καθώς θα αποδιοργανώσει την κοινωνική ή επαγγελματική σας ζωή και κατ’ επέκταση θα επηρεάσει την ποιότητα της ερωτικής σας ζωής, δημιουργώντας συγκρούσεις.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι