Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Καρκίνος 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 174

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και των συναισθημάτων, παρακινώντας σας να μείνετε στη φωλιά σας. Θα είστε ο καλύτερος οικοδεσπότης τώρα, είστε στο στοιχείο σας, έτσι φροντίζετε τον αγαπημένο σας ή προσκαλείτε τους πιο αγαπητούς κοινούς φίλους σας στο σπίτι σας για δείπνο. Είστε μόνοι; Οι φίλοι σας μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε μια αληθινή σχέση, με φροντίδα, τρυφερότητα και αγάπη, έτσι μην αρνηθείτε τις συστάσεις. Αυτό θα αποτρέψει τους κινδύνους που ενέχει το παιχνίδι της αγάπης. Αν είχατε έρθει αντιμέτωποι με τους παλιούς, κακούς σας δαίμονες καθώς αναμοχλεύατε το παρελθόν, η ορθόδρομη Αφροδίτη παίρνει μακριά το αίσθημα του ανικανοποίητου και της μοναξιάς.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms