Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Καρκίνος 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 153

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Είναι καιρός να προχωρήσετε με τον αγαπημένο σας ή να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο ζωής σας; Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Κρόνο φωτίζει το μονοπάτι για να σκεφτείτε να κάνετε τη δική σας οικογένεια, μόνο που ίσως να βλέπετε απαισιόδοξα τα πράγματα. Θέλετε να έρθετε πιο κοντά με το άλλο σας μισό αλλά ασκώντας πίεση, προσέξτε μην κάψετε τις γέφυρες, επικαλούμενοι τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σας. Ίσως ακόμα οι σκέψεις σας να τρέχουν στην πορεία της σταδιοδρομίας σας ή στις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις, ίσως να φοβάστε τις ευθύνες που απορρέουν με τη δέσμευση. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι σας για εσωτερική ενδοσκόπηση. Τι θέλετε πραγματικά;

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι