Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Καρκίνος 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 198

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Προτού αποδεχθείτε μια προσφορά εργασίας που υλοποιεί τις μεγάλες φιλοδοξίες σας, εξετάστε τις επιπτώσεις της στην προσωπική σας ζωή. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό και στον οικείο τέταρτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, η τάση σας είναι να τρέξετε όποτε σάς καλούν στην εργασία σας, αλλά η οικογένεια και ο αγαπημένος σας θα υποφέρουν από την παραμέληση που νιώθουν. Εάν κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις κόβουν ποιοτικό χρόνο από τον αγαπημένο σας, ισορροπήστε τα πράγματα, αν δεν θέλετε να θρηνείτε αργότερα την εγκατάλειψη. Μπορεί τώρα η άλλη πλευρά να είναι πρόθυμη να θυσιαστεί για σας και να σάς στηρίξει, αλλά μη δημιουργείτε ανασφάλειες και φοβίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι