Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Καρκίνος 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 184

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Έχετε τη διάθεση να αλλάξετε τη ρουτίνα σας, καθώς το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης στον έκτο οίκο σας, της ρουτίνας, και του Άρη, ασκεί μια επεκτατική επίδραση που αναφλέγει το πάθος σας. Τι θα λέγατε να αλλάξετε τις συνήθειές σας; Αν έχετε βαρεθεί με τα ίδια και τα ίδια, αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε εκκαθάριση των παλαιών αντικειμένων (που συνήθως συλλέγετε) που σας θυμίζουν παλιές αγάπες, δεν χρειάζεται να είστε παγιδευμένοι σε κάτι που έχει ήδη τελειώσει. Σκεφτείτε επίσης ότι η ομορφιά υπάρχει στα απλά πράγματα της ζωής και έχετε θετικό τρόπο σκέψης. Αυτό το τρίγωνο θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να αλλάξετε τη διατροφή σας και τη φυσική σας κατάσταση. Εντυπωσιάζετε με ένα νέο εαυτό!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι