Ημερήσιες

Ημερήσια Προβλέψη - Ζυγός

Ζυγός
Ζυγός
23/9 -22/10
Επίλεξε άλλο Ζώδιο

Προβλέψεις

19/04/2015
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 49

nantia-riga-mellontologos

Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Άρη θα σας βοηθήσει να αποφύγετε εντάσεις, οι διαθέσεις θα είναι ειρηνικές, η στάση σας διαλλακτική. Σήμερα δεν πρόκειται να φανείτε απαιτητικοί, ούτε πεισματάρηδες, με αποτέλεσμα να γίνει εποικοδομητική η επικοινωνία σας τόσο με φιλικά πρόσωπα, όσο και με επαγγελματικά. Οι ρομαντικές σας διαθέσεις θα φέρουν ήρεμο κλίμα στην ερωτική σας σχέση, δεν αποκλείεται να περάσετε σε προσωπικές εξομολογήσεις, που σας φανερώνω πως θα πιάσουν τόπο. Ποιες άλλες εξελίξεις σε περιμένουν αυτήν την περίοδο και με ποιο τρόπο θα βελτιωθεί η ερωτική σου ζωή; Μάθε ό, τι σε απασχολεί από τους αστρολόγους του e-zwdia.gr. Κάλεσε στο 901 500 4641 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529
 

Διαβάστε επίσης:
 

 

Νέα υπηρεσία από το e-zwdia.gr!

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να συναντήσεις από κοντά τον αστρολόγο ή τον μελλοντολόγο του e-zwdia.gr που θα επιλέξεις για να μάθεις ό, τι σε απασχολεί για την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή.

Κάλεσε στο 211 188 3555 

με αστική χρέωση για να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού με τους συνεργάτες του e-zwdia.gr!

 

Πάρε τώρα τις προσωπικές σου προβλέψεις δωρεάν στο e-mail σου! Κάνε κλικ εδώ

 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 

 

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529


Αποκαλυπτική θα είναι η καρδιά σας, με έντονη τη διάθεση να εκφράσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε χωρίς υπεκφυγές ή αναστολές. Σήμερα θα 'ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που δεν θα έχει σκοπό να φύγει από το πλάι σας.

Διαβάστε επίσης την ημερήσια ερωτική πρόβλεψη Ταρώ κλικ εδώ