Ταύρος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Φεβρουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αφήστε στην άκρη το φλερτ και μιλήστε με τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, της ξεκούρασης και της παράδοσης, και είναι μια πνευματική χρονική περίοδος για σας, περισσότερο εσωτερικής ενδοσκόπησης παρά δράσης. Εξετάστε τα κίνητρά σας για δράση, τι σας ωθεί στη σύναψη μιας νέας σχέσης; Θα πρέπει να αποδεχτείτε το θεϊκό σχέδιο και να μην εξαναγκάζετε εσείς να συμβούν τα πράγματα. Θα μπορούσατε να είστε πιο παθητικοί τώρα, αφήνοντας περιθώρια στο σύμπαν να δράσει για σας. Τιμήστε τα συναισθήματά σας και τους εσωτερικούς ρυθμούς του σώματός σας. Αν θέλετε να κοιμηθείτε, κάντε το. Εάν νιώθετε να μιλήσετε σε μια πλατωνική αγάπη, πάρτε την πρωτοβουλία. Αλλά μη βιάζεστε να κινήσετε τα νήματα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Γίνεστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και συμπονετικοί στις ανάγκες του αγαπημένου σας καθώς η Αφροδίτη κινείται στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας. Μήπως όμως είστε το θύμα; Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι παίζετε το ρόλο του διασώστη, δίνετε και στηρίζετε συναισθηματικά, ίσως και υλικά, τον αγαπημένο σας, ακόμα κι αν δεν παίρνετε τίποτα. Προειδοποίηση: Νιώθετε τώρα μια νοσηρή εξάρτηση, οπότε μην ξεχάσετε τον εαυτό σας σε όλο αυτό το σενάριο. Όταν δίνετε με σύνεση τη συμπόνια σας θα σας εκτιμήσουν περισσότερο και θα ανοίξει ένας εντελώς νέος τρόπος συσχέτισης, όπου μπορείτε να δείτε και τον εαυτό σας. Αν γλιστράτε στο γκρεμό με τον έντονο ρομαντισμό σας και χαθείτε στην ποίηση του Ρουμί, που έγραψε κάποτε: «δεν μπορώ να δω τίποτ’ άλλο παρά τον αγαπημένο μου», κάντε πίσω.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms