Ταύρος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αντί να είστε το άτομο που τρέχει πάντα για όλους, ίσως ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε ισχυρότερα όρια ανάμεσα σε αυτό που οι άλλοι περιμένουν από εσάς και στο τι μπορείτε να προσφέρετε. Ο Άρης στον ενοχικό δωδέκατο οίκο σας σάς ζητά να σταματήσετε να έχετε ενοχές για τα λάθη του παρελθόντος και να ανακτήσετε την κρυμμένη δύναμή σας φροντίζοντας πρώτα τις δικές σας ανάγκες. Μήπως μια παλιά αγάπη έχει αποστραγγίσει τη ζωή σας; Τώρα μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση, να δώσετε ένα τέλος και να μετασχηματίσετε ριζικά τη ζωή σας. Μήπως είστε υπερβολικοί και αφήνετε να σας παρασύρει η φαντασία σας; Με την Αφροδίτη στο δυναμικό όγδοο οίκο σας, θα είναι ευκολότερο να μην κάνετε θυσίες που οδηγούν στη δυσαρέσκεια.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Εάν σας μαστίζουν οι ενοχές σας ότι θα μπορούσατε να είχατε κάνει περισσότερα πράγματα σε μια αρνητική κατάσταση, ο Άρης στον απατηλό και χαοτικό δωδέκατο οίκο σας σάς αφυπνίζει για να δείτε ότι δεν μπορείτε να είστε εσείς πάντα λάθος. Απλά δεν μπορείτε να είστε συνέχεια με τον αγαπημένο σας, ακόμα κι αν δεν θέλετε να τον αφήσετε. Θέλετε να προδώσετε το σύντροφό σας ή να προδώσετε τον εαυτό σας επειδή δεν είστε αληθινοί; Οι καταστάσεις θα είναι τέτοιες που θα μπορούσαν να φέρουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, και η οποία σάς κάνει έκκληση για θέσπιση ορίων, ειδικά αν νιώθετε να βουλιάζετε στο συναισθηματικό βάλτο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι