Ταύρος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Έντονα πάθη και άφθονη ερωτική δράση σάς υπόσχεται ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Καταπλήσσετε τους θαυμαστές σας με την ακαταμάχητη γοητεία σας, μόνο προσέξτε να μην πάρετε στα σοβαρά τον οποιοδήποτε συναντήσετε, απλά απολαύστε το φλερτ και το κυνήγι. Εκεί που νομίζατε ότι πιάσατε τη λεία σας, το θήραμά σας σάς έχει ξεφύγει! Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α σε ένα μπαρ ή σε χώρο διασκέδασης ή ακόμα και κάνοντας γυμναστική. Μία προειδοποίηση: Ο Άρης βρίσκεται στην Παρθένο που συνδέεται με την υπερβολική ανάλυση, επομένως προσέξτε την τάση σας να είστε υπερβολικά προσηλωμένοι στις λεπτομέρειες ή στην αρνητική αυτοκριτική, όπως για παράδειγμα να αισθάνεστε υποτιμητικά για την εικόνα του σώματός σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πάθος αλλά και ένταση στη σχέση σας δημιουργεί ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ίσως σάς βοηθήσει να αναζωπυρώσετε τη φλόγα του πάθους, ίσως όμως και να συγκρουστείτε. Απλά το σύμπαν σάς προειδοποιεί ότι ο Άρης δεν είναι μόνο σεξ, είναι επίσης και μαχητικός πλανήτης, οπότε αν υπάρχουν έντονες εντάσεις, θα πρέπει να καθαρίσετε τον αέρα γρήγορα πριν απογοητευθείτε. Ο κόκκινος πλανήτης θα μπορούσε να σας κάνει να διεκδικείτε τις ανάγκες σας με δύναμη ή να ενεργείτε ανυπόμονα, … «το θέλω, και το θέλω τώρα!». Προσέξτε τις διαμάχες, ειδικά για μικρά καθημερινά θέματα. Αντί να έρθετε σε άμεση σύγκρουση, βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να διοχετεύσετε όλη αυτήν την έντονη ενέργεια που έχετε. Και για να απαλύνετε την ένταση, μην ξεχνάτε ότι το γέλιο σώζει ζωές!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι