Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Συναισθηματική αναγέννηση! Καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, κάνετε μια βαθιά έρευνα από μέσα προς τα έξω και συνειδητοποιείτε ότι έχετε περισσότερη δύναμη από ότι φανταζόσασταν για μα επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος. Είστε γεμάτοι από εμπειρίες, αλλά ποιές συναισθηματικές και σωματικές «τοξίνες» θα πρέπει να απομακρύνετε; Ακόμα και η πρόθεσή σας, (και όχι η δράση σας), να απελευθερωθείτε από το παρελθόν μπορεί να κάνει θαύματα τώρα. Αντιμετωπίστε τους κακούς δαίμονές σας ( ή ακόμα και τις ενοχλητικές σας συνήθειες), κάντε μια βαθιά εσωτερική ανάλυση, συγκεκριμενοποιήστε τα λάθη σας που έχουν αποτρέψει την αγάπη.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Βασιστείτε στη διαίσθησή σας και προχωρήστε. Η πανσέληνος φωτίζει το δωδέκατο οίκο σας που κυβερνά το υποσυνείδητό σας, έτσι μπορεί να έχετε μια σημαντική επιφοίτηση που σας δείχνει το δρόμο. Ίσως η ίδια η σχέση να μην είναι καταδικασμένη, αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Αν υπάρχει μια νοσηρά εξαρτημένη δυναμική ή ο ένας από εσάς κάνει θυσίες, ενώ ο άλλος έχει τα πάντα, αυτό θα φέρει στην επιφάνεια αυτή την υποβόσκουσα δυσαρέσκεια. Ίσως ακόμα ξεσπάσετε σε δάκρυα ή έχετε κάποια συναισθηματική αναστάτωση αναλογιζόμενοι το παρελθόν. Μην ανησυχείτε όμως, μέσα στους επόμενους έξι μήνες οι πληγές θα έχουν θεραπευτεί και οι ψυχολογικές ανησυχίες σας θα λάβουν τέλος. Θα νιώσετε επιτέλους ψυχική και πνευματική γαλήνη.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι