Ταύρος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αν η αγάπη σας έχει λείψει τελευταία, μη στενοχωριέστε, θα μπορούσατε να τη δείτε να έρχεται ξαφνικά κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, χάρη στον Άρη στο ζώδιό σας και τη νέα Σελήνη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Αλλά μην κάθεστε περιμένοντας, το σύμπαν ανταμείβει τη θετική δράση. Θα μπορούσατε να γνωρίσετε κάποιον/α που στην πορεία θα αποδειχθεί ο καλύτερος φίλος και εραστής σας. Το καλύτερο στοίχημα που μπορείτε να βάλετε με τον εαυτό σας είναι να εστιάσετε στο τι μπορείτε να αλλάξετε στον εαυτό σας. Επισήμανση από τον ανάδρομο Ερμή στον φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας: Αν κάνετε μια νέα σχέση τώρα, ίσως αργότερα κάποιος από τους δυο σας διεκδικήσει την ελευθερία του, επιδιώξει να απελευθερωθεί από τους κανόνες που τον περιορίζουν.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, μακριά από τον κακό πειρασμό. Φανταστείτε το χειρότερο σενάριο: Αυτό θα μπορούσε να κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση σας. Είστε διατεθειμένοι να διακινδυνεύσετε τη σταθερότητά σας για χάρη ενός εφήμερου πάθους; Αν η σχέση σας δεν είναι τόσο ικανοποιητική, καλύτερα να φύγετε ξεκάθαρα και τίμια. Και όποια και αν είναι η κατάσταση στη σχέση σας, βεβαιωθείτε ότι οι ενέργειές σας δεν θα βλάψουν τον αγαπημένο σας. Αυτό είναι μη διαπραγματεύσιμο! Συμβουλή: Ένα απλό «σε νιώθω» μπορεί να βοηθήσει στη σύσφιξη του δεσμού σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι