Ταύρος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αναλύστε ενδελεχώς τα πάντα πριν κάνετε κατάθεση ψυχής. Η Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σίγουρα θα έχετε πολλές επιλογές. Μόνο μην παραλείψετε να λάβετε σοβαρά υπόψη σας την επιρροή του ανάδρομου Άρη και της Σεληνιακής έκλειψης στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων. Γίνεστε τώρα πιο αυθόρμητοι από εγκρατείς, νιώθετε απροσδόκητα την ερωτική χημεία να αυξάνεται, ίσως ακόμη και με ένα συνάδελφό σας. Μπορεί να κάνετε ταχεία και αιφνιδιαστικά όνειρα ότι μπορείτε μαζί στο μέλλον να ζήσετε ευτυχισμένα ή ακόμα και να αλλάξετε ολόκληρο τον τρόπο ζωής σας, πηγαίνοντας σε άλλη πόλη, κάνοντας παιδιά, ξεκινώντας μια επιχείρηση μαζί. Το σύμπαν χτυπά σαν αστραπή, οπότε αν συναντήσετε κάποιον/α και νιώσετε ξαφνική σιγουριά ότι αυτό το άτομο είναι το «ένα και μοναδικό», θα πρέπει να κοντρολάρετε αυτή την παρόρμησή σας, ότι μετά από μερικές εβδομάδες θα ψάχνετε για σπίτι και δαχτυλίδια.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πώς φαντάζεστε το μέλλον μαζί με την αγάπη σας; Ο ανάδρομος Άρης και η Σεληνιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, σας κάνουν να νιώθετε ανησυχίες στη σχέση σας, σε σημείο που να επιδιώκετε την ελευθερία σας αν τα πράγματα δεν βαίνουν όπως τα είχατε προγραμματίσει. Γίνεστε ξαφνικά δικτατορικοί και αυταρχικοί, ανταγωνίζεστε τον αγαπημένο σας, έτσι η σχέση σας τείνει να αποδιοργανωθεί. Συμβουλή: Μη βιαστείτε να δράσετε, εκτός κι αν είστε εκατό τοις εκατό βέβαιοι ότι πρέπει να την τερματίσετε. Σε αυτή την περίπτωση, το σύμπαν σας τροφοδοτεί με δύναμη και θάρρος να φτιάξετε τις βαλίτσες σας και να φύγετε μια για πάντα. Διαφορετικά, η διάσπαση και στη συνέχεια η επανασύνδεση θα είναι μια εξαντλητική σπατάλη ενέργειας.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι