Ταύρος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αναβίωση του πάθους με έναν/μία πρώην; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κι εσείς σκέφτεστε να ανανεώσετε τους όρκους αγάπης με κάποιον/α από τα παλιά, σκέφτεστε τρόπους για να επανενωθείτε και να βελτιώσετε αυτή τη σχέση. Αν δεν ήσασταν απόλυτα ικανοποιημένοι, θα χρειαστεί να επανεκτιμήσετε τη δυναμική αυτής της σχέσης, που θα μπορούσε να τροποποιηθεί για να νιώσετε ευτυχισμένοι; Ίσως ακόμα θελήσετε να αναθεωρήσετε μερικές από τις συνήθειές σας και κάνετε βαθιές συναισθηματικές αλλαγές. Μην ξεχνάτε το απόφθεγμα του Albert Einstein: «Δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα». Αν και μπορεί κατά καιρούς να αισθάνεστε σαν να γλιστράτε σε λακκούβες, το μπόνους θα είναι πολύ γλυκό: Τα συναισθηματικά θεμέλια για μια νέα αγάπη θα είναι σταθερά.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Σκέφτεστε τη δέσμευση και το γάμο; Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, δεν συνίσταται να κάνετε το μεγάλο βήμα. Όσοι από εσάς έχετε προγραμματίσει γάμο, μην φοβάσαι. Πιστέψτε ότι η βαθιά αγάπη σας θα ξεπεράσει πάντα και στη συνέχεια εξετάστε ενδελεχώς πως θα δημιουργήσετε ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με το σύντροφό σας σεξουαλικά ή/και συναισθηματικά. Ίσως το εμπόδιο στη σχέση είναι μια παλιά δυσαρέσκεια με την οποία δεν έχετε ασχοληθεί ακόμα (ή δεν έχετε αντιμετωπίσει σε ριζικό επίπεδο). Αν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να επιλυθούν πρώτα ζητήματα από το παρελθόν. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του πλανήτη για να θεραπεύσετε τη σχέση σας, να απομακρύνετε τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και τελικά να προχωρήσετε.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms