Ταύρος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Ταύρος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Λάμπετε από πάθος και αισθησιασμό, ξέρετε πολύ καλά ότι για να βρείτε την αγάπη θα πρέπει πρώτα να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, δεν αφήνουν περιθώρια για λάθος επιλογές. Αν μιλούσατε με τις ώρες στους φίλους σας για μια παλιά προδοσία, τώρα αυτό σας φαίνεται χάσιμο χρόνου. Αν η αγάπη ήταν κρυμμένη, τώρα γίνεται φανερή, είναι το φεγγάρι πίσω από αυτό. Το σύμπαν σας βάζει σε βαθύτερα νερά καθώς δεν μπορείτε να είστε με κάποιον/α αν δεν νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά. Το πιο σημαντικό; Επουλώνετε τις πληγές σας και δίνετε ένα τέλος. Μην αφήσετε τον έρωτα να προσπεράσει, ακόμα κι αν έρθει καθυστερημένα, μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, το σίγουρο είναι ότι θα βρεθεί στο δρόμο σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτός ο μήνας είναι αφιερωμένος σε σας! Η Αφροδίτη επισκέπτεται το ζώδιό σας και αναδεύει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, προβάλετε την αληθινή προσωπική σας ταυτότητα. Από την άλλη πλευρά, η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και γίνεστε πιο κοινωνικοί, νιώθετε περισσότερη συναισθηματική ισορροπία μεταξύ του προσωπικού χρόνου σας και του χρόνου που διαθέτετε στον αγαπημένο σας. Αν ο αγαπημένος σας έχει ραγίσει πρόσφατα την καρδιά σας ή έχετε εμμονή με κάτι ή ίσως ακόμη έχετε εμπλακεί σε μια παράνομη σχέση, τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν δραματικά, τώρα τα βλέπετε μαύρο - άσπρο. Θα θυμηθείτε ποιοι είστε, τι θέλετε και θα αποσαφηνίσετε αν αυτό το πρόσωπο είναι άξιο της εμπιστοσύνης σας.  

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι