Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 18/11 - 24/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 78

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Φίλοι μου Ταύροι, τώρα θα βγει στο φως μια αλήθεια που θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε, να καταλάβετε που βαδίζετε και ποιος είναι ο ουσιαστικός σας στόχος. Ουσιαστικά τώρα θα εντοπίσετε ποιος είναι ο σωστός δρόμος που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε σε αυτό που επιθυμείτε. Με δικές σας κινήσεις, θα φέρετε κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης.
 

Επανασύνδεση. Αν επιθυμείτε την επιστροφή του παλιού σας ερωτικού συντρόφου, τότε να το διατυπώσετε ευθέως και να μην προσπαθήσετε να καμουφλάρετε τα αισθήματα. Σας το λέω αυτό, γιατί θα προκύψει τυχαία απρόσμενη συνάντηση μεταξύ σας, αν αγαπάτε αυτό το πρόσωπο, τότε ανοίξτε δρόμο επανένωσης, μη δείξετε πως επιθυμείτε οριστικό χωρισμό.
 

Νέα γνωριμία. Γοητευτικό παρουσιαστικό θα έχει το πρόσωπο που θα εμφανιστεί για προσωρινή αίτια σε χώρο που κινείστε πολύ συχνά. Θα νιώσετε έλξη και ενδιαφέρον και επειδή θα μπείτε σε σκέψεις για το αν θα δώσετε το πράσινο φως ή όχι, σας συμβουλεύω να κάνετε το βήμα και σας θυμίζω πως ο έρωτας είναι για τους τολμηρούς και όχι για τους φοβισμένους.
 

Σχέση- γάμος. Ομαλότητα θα επέλθει στη σχέση σας, θα υπάρξει ισορροπία που θα φέρει κλίμα θερμό και πολύ ερωτικό. Ό, τι σας αποκαλύψει το ταίρι σας, θα είναι αλήθεια, δεν θα υπάρξει κανένας λόγος να πέσετε στην παγίδα της αμφιβολίας. Εμπιστευτείτε το αγαπημένο σας ταίρι, κινηθείτε χωρίς φοβίες και χωρίς ανασφάλειες.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms