Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 10/08 - 16/08/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 78

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα έχετε τη θέληση να φέρετε τα πάνω κάτω και τη δύναμη να ανατρέψετε γεγονότα. Επιθυμείτε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και θα καταφέρετε να αποτινάξετε απόψεις που φράζουν την ψυχική σας ηρεμία. Με δική σας κίνηση θα καταφέρετε να  βάλετε μυαλό σε ερωτικό πρόσωπο που λανθασμένα νομίζει ότι μπορεί να μπαινοβγαίνει στη ζωή σας ανάλογα με τις διαθέσεις του.

Επανασύνδεση. Εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε τολμηρή και διεισδυτική κουβέντα με πρόσωπο που ταλαιπωρεί την καρδιά σας, η έκβαση της συζήτησης θα φέρει αποκαλύψεις και ριζικές λύσεις. Τώρα θα φανερωθούν τα πραγματικά αισθήματα και θα βγουν στη φόρα λόγια που θα ξεκαθαρίσουν βλέψεις και σκοπούς. Στην παρούσα φάση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αντιμετωπίσετε την αλήθεια κατάματα.

Νέα γνωριμία. Από αλλού το περιμένετε και από αλλού θα σας έρθει. Τα μάτια σας δεκατέσσερα, γιατί το πρόσωπο που θα εμφανιστεί θα σας φέρει ερωτικό γεγονός και μάλιστα αστραπιαίο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γκρεμίσετε τους τοίχους της μοναχικότητάς σας και να περάσετε σε ένα πολύ δυνατό ερωτικό ξεκίνημα. Φανείτε τολμηροί και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να ερωτευτεί.

Σχέση - γάμος. Παίρνετε απόφαση να αναλάβετε τα ηνία του συναισθηματικού σας κόσμου, τώρα θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τις αντιδράσεις σας και θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από ηττοπάθειες και απαισιοδοξίες. Το αγαπημένο σας ταίρι θα δει και την άλλη σας πλευρά, αυτή που διαθέτει αποφασιστικότητα και δύναμη. Να είστε σίγουροι πως θα την εκτιμήσει, έρχονται μεγάλες συναισθηματικές αλλαγές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms