Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 75

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ετοιμαστείτε φίλοι μου Ταύροι νέα ερωτική αρχή θα συμβεί στη ζωή σας και ο ενθουσιασμός που θα σας διακατέχει θα ξυπνήσει την ζωτικότητα σας, τώρα θα νιώσετε έντονη διάθεση να τα ζήσετε όλα. Συνειδητά θα διαγράψετε παλιές πικρές ιστορίες και ακολουθώντας πιστά τα αισθήματα σας, θα βγείτε τελικά στον σωστό δρόμο.

Επανασύνδεση. Θα σας αποδειχτεί πως τα καβγαδάκια και η απομάκρυνση με το ταίρι σας ήταν μια φάση σκαμπανεβασμάτων και όχι ένας οριστικός χωρισμός. Η απόσταση που υπάρχει έβαλε σε λειτουργία καρδιά και λογική και ισχυροποιήθηκαν τα αισθήματά σας. Θα υπάρξει πρόταση επανασύνδεσης, με λόγια θερμά και συνειδητοποιημένα θα σας ζητηθεί νέο ξεκίνημα που δεν θα είναι αποτυχημένο.

Νέα γνωριμία. Αμοιβαία έλξη θα παρατηρηθεί ανάμεσα σε εσάς και σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείτε αντικριστά. Σε αυτήν τη νέα γνωριμία που θα προκύψει, δε θα υπάρξει κανένας λόγος απόρριψης και θα σας φανερώσω πως θα σας ανοίξει ορίζοντες πολύ διαφορετικούς από αυτούς που έχετε ζήσει ως τώρα. Αφεθείτε ελεύθερα στα αισθήματα σας.

Σχέση - γάμος. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να αξιοποιήσετε την ερωτική αρμονία που θα υπάρξει και να περάσετε σε πράξεις που θα οδηγήσουν την σχέση σας ένα βήμα μπροστά. Για τους αδέσμευτους θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της μόνιμης δέσμευσης και όσοι από εσάς νιώθετε την ανάγκη μιας νέα αρχής, τότε τα γεγονότα θα σας δώσουν την δυνατότητα να περάσετε σε ριζικές αλλαγές.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms