Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 75

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Συγκρατημένοι θα είστε τόσο ως προς τις αντιδράσεις σας, όσο και ως προς τα θέλω σας, ωστόσο θα υπάρξει μια ευκαιρία που αν συνδυάσετε διορατικότητα με αυτοπεποίθηση, τότε θα καταφέρετε να κερδίσετε κάτι που προσμένετε καιρό. Θα υπάρξουν επαφές και πρόσωπα που αν τα χειριστείτε με τρόπο εποικοδομητικό, τότε θα είστε σε θέση να γιορτάσετε μια μεγάλη ερωτική επιτυχία.
 

Επανασύνδεση. Αν μπείτε στον κόπο να συνδυάσετε τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν με το πρώην ταίρι σας και θυμηθείτε τι ήταν αυτό που σας πάγωσε, τότε σίγουρα θα συνειδητοποιήσετε πως δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος να σας κρατά χώρια. Κάντε ένα είδος ενδοσκόπησης, τολμήστε να πάρετε οριστικές αποφάσεις και προβείτε σε πράξεις, το αποτέλεσμα θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. 
 

Νέα γνωριμία. Σε ένα κάλεσμα που θα σας κάνουν θα υπάρξει το ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας. Μέσα σε φιλική παρέα, θα εμφανιστεί καινούριο πρόσωπο που αν αξιοποιήσετε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει, τότε σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Άτομο ευπαρουσίαστο, με ευγενική προσωπικότητα, ταιριαστό στον χαρακτήρα σας, θα είναι κρίμα αν το αφήσετε να πάει χαμένο!
 

Σχέση - γάμος. Σίγουρα, έχετε διαφορές με το ταίρι σας και σίγουρα τις έχετε εντοπίσει, ωστόσο θα σας παρακινήσω να θυμηθείτε και τα κοινά σας στοιχεία, γιατί η επιτυχία που αναζητάτε βρίσκεται στην ένωση των θετικών σας χαρακτηριστικών. Καταφθάνει κάτι που προσμένετε, αλλά για να μην το χάσετε μέσα από τα χέρια σας, εμπιστευτείτε τη θετική πλευρά του αγαπημένου σας προσώπου.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι