Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 76

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Μια αλυσιδωτή πορεία γεγονότων θα αποτελέσει τη βάση για να στηρίξετε τις επιθυμίες σας. Κανένα συμβάν δεν θα βλάψει τους στόχους σας και η διορατικότητα με την οποία θα είστε εξοπλισμένοι, θα σας οδηγήσει στο δρόμο της επιτυχίας. Θα διαπιστώσετε πως αν αξιοποιήσετε την ερωτική σας γοητεία και βάλετε μπρος την οξυδέρκειά σας, τότε τίποτα δεν θα είναι για εσάς ακατόρθωτο.

Επανασύνδεση. Αν είστε σίγουροι πως επιθυμείτε την επανασύνδεση, τότε ήρθε ο καιρός να αποδείξετε κατά πόσο τολμηροί είστε. Το αποτέλεσμα της επανασύνδεσης θα απαιτεί δραστική θέληση και όχι παθητική υπομονή. Αναλογιστείτε ποια στάση σας ταιριάζει κι αν δεν θέλετε να απογοητεύσετε τον εαυτό σας, τότε πάρτε δυναμικά τα ηνία στα χέρια σας.

Νέα γνωριμία. Κάποιος θα σας αποδείξει πως τα πράγματα δεν έχουν την ακινησία που νομίζετε. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κινείται γύρω σας με ερωτικό ενδιαφέρον και αδυνατείτε να το αντιληφθείτε. Αυτή τη φορά, θα βρει τρόπο να σας ανοίξει τα μάτια και θα καταφέρει να εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, προσοχή όμως να μη φανείτε επιπόλαιοι, γιατί δεν θα στοχεύει σε μια απλή ερωτική περιπέτεια, αλλά σε ένα ουσιαστικό μέλλον.

Σχέση - Γάμος. Αλλαγές έρχονται μέσα στη σχέση σας και η βάση πάνω στην οποία στηρίζεστε θα γίνει πιο σταθερή και πιο ασφαλής. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα σας αναγκάσει να επιστρατεύσετε τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, με αποτέλεσμα να αποδειχθείτε για το ταίρι σας στήριγμα και σύμμαχος ζωής. Θα κερδίσετε απόλυτη εμπιστοσύνη και μεγάλη εκτίμηση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι