Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 78

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Περνάτε σε περίοδο δοκιμασίας, τώρα είναι η στιγμή που θα δοκιμαστούν αισθήματα, χαρακτήρες, προθέσεις και βλέψεις. Ένα ξαφνικό γεγονός  θα δημιουργήσει αμφισβητήσεις, συνειδητοποιήσεις, αναταραχές, με αποτέλεσμα να διαλυθούν οι αυταπάτες, να αποκαλυφθούν τα τυχόν ψέματα και να μείνει στέρεο και δυνατό μόνο ό, τι χτίστηκε πάνω στην ειλικρίνεια.

Επανασύνδεση. Τυχαίο και πολύ απρόοπτο συμβάν θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς νιώθετε για το πρώην ταίρι σας. Είναι αγάπη; Είναι ανάγκη; Ή μήπως είναι συνήθεια; Τα αισθήματά σας θα είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε στο αν αξίζει να γίνει επανασύνδεση και πόσες πιθανότητες υπάρχουν να είναι επιτυχημένη.

Νέα γνωριμία. Θα προκύψει νέα γνωριμία, όμως το θέμα είναι τι διαστάσεις θα θελήσετε να δώσετε. Αν επιθυμείτε μια σταθερή ερωτική σχέση με μελλοντικές προοπτικές, τότε κινηθείτε με ειλικρίνεια και αποφύγετε πράξεις ή λόγια που θα δημιουργούν ψεύτικες εντυπώσεις. Δείξτε απ' την αρχή αυτό που πραγματικά είστε.

Σχέση - γάμος. Έρχονται γεγονότα που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με την αλήθεια, αν διατηρείτε αυταπάτες ή ψευδαισθήσεις, τώρα θα αναγκαστείτε να τις αντιμετωπίσετε κατάματα. Στην παρούσα φάση, θα σας αποδειχτεί αν η σχέση σας χτίστηκε πάνω σε ψέμα ή σε αληθινή αγάπη. Το αν η κατάληξη θα είναι χωρισμός ή δέσμευση, θα εξαρτηθεί από τα πραγματικά σας αισθήματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι