Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 76

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα υπάρξει στροφή στις εξελίξεις, θα προκύψουν απρόοπτες ανυποψίαστες καταστάσεις που θα σας πείσουν πως όλα αλλάζουν και δεν πρέπει να κολλάτε σε απογοητευτικές καταστάσεις. Ένα γεγονός θα ανατρέψει την πορεία και αν αρπάξετε την ευκαιρία, τότε θα διαπιστώσετε πως θα γίνει αρχή για ένα νέο ξεκίνημα, ικανό να σας  δώσει το ευτυχισμένος τέλος που κυνηγάτε.

Επανασύνδεση. Έτοιμη στο πιάτο θα σας έρθει η επανασύνδεση, χωρίς να κοπιάσετε, και ίσως αυτό να φταίει που θα έχετε τάσεις υπεροψίας ίσως και αλαζονείας. Θα σας θυμίσω ότι όλα είναι ένας τροχός που πάντα γυρίζει και είναι πολύ εύκολο από πάνω να βρεθείτε ξαφνικά κάτω. Επειδή είστε από τους χαρακτήρες που δεν αντέχετε την ήττα, γι' αυτό εκτιμήστε αυτό που θα 'ρθει και κινηθείτε προσγειωμένα.

Νέα γνωριμία. Από τη μια η έντονη διάθεσή σας για νέες γνωριμίες, από την άλλη η γοητεία και ο  ερωτισμός θα αστράφτουν επάνω σας, γι' αυτό και σε ξαφνική στιγμή θα βρεθείτε να μιλάτε με συνομιλητή που το ενδιαφέρον σας σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσει στη φιλία. Ξεκινήστε αυθόρμητα, τολμήστε να αποκαλύψετε το ενδιαφέρον σας και θα διαπιστώσετε πως θα προκύψουν πολλά!

Σχέση – Γάμος. Υπάρχουν πράγματα που σας κουράζουν στη σχέση σας και θα πάρετε την απόφαση να τα τερματίσετε οριστικώς. Θα πατήσετε πόδι, θα διεκδικήσετε αλλαγές και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί η χρονική στιγμή θα είναι πολύ ευνοϊκή για ανακατατάξεις. Αλλάζει η ροη των γεγονότων, επέρχεται νέο κλίμα στη σχέση σας και απαλλάσσεστε από το συναισθηματικό βάρος που σας χαλούσε τη διάθεση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι