Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 75

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να πειστείτε πως αυτός που κατευθύνει ουσιαστικά την ερωτική σας ζωή, είστε εσείς. Τα γεγονότα θα σας ανοίξουν τον δρόμο για να βρείτε τη λύση που αναζητάτε και η κατάληξη που θα υπάρξει, θα είναι καθαρά δική σας επιλογή. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή για να δράσετε και να προσελκύσετε επάνω σας ό, τι ζητά η καρδιά σας.

Επανασύνδεση.  Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αναπαράγετε στο μυαλό σας εγωιστικές σκέψεις, καλό θα  είναι να περάσετε σε δυναμικές πράξεις, γιατί η επανασύνδεση θα είναι μια κατάληξη που θα έρθει από εσάς κι όχι από το πρόσωπο που αναμένετε. Το παλιό σας ταίρι εξακολουθεί να τρέφει δυνατά αισθήματα για εσάς, περιμένει όμως να δει αν μπορείτε να το διεκδικήσετε και με ποιον τρόπο.

Νέα γνωριμία. Η γοητεία και το όλο αυτοπεποίθηση στυλ σας, είναι δύο στοιχεία που δύσκολα θα αφήσουν αδιάφορο τον συνομιλητή σας και πολύ περισσότερο μάλιστα, όταν πρόκειται για άτομο που του αρέσουν οι αυθόρμητοι χαρακτήρες. Θα νιώσετε δυνατή έλξη για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που πολύ γρήγορα θα εξελιχθεί σε αμοιβαίο έρωτα. Η κατάληξη θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σας.

Σχέση – Γάμος. Χρησιμοποιείστε την ήρεμη πλευρά του χαρακτήρα σας, αξιοποιήστε τις εκλάμψεις διορατικότητας που θα έχετε και θα διαπιστώσετε πως το ερωτικό σας ταίρι θα έχει όλη την καλή διάθεση να ακολουθήσει τις επιθυμίες σας, χωρίς να έχει σκοπό να δημιουργήσει κόντρες ή εντάσεις. Εκφράστε ξεκάθαρα αυτό που σκέπτεστε και πολύ γρήγορα το ταίρι σας θα αποδειχτεί πιστός σας σύντροφος.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms