Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ταύρος 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 75

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ταύρος. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ταύρος ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ξαφνικά και απρόσμενα συμβάντα θα σας ανοίξουν δρόμο για νέες και πολύ ευχάριστες περιπέτειες, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε τα παλιά, ανανεώνοντας τον τρόπο σκέψης σας. Θα σας βγουν σε καλό οι αλλαγές που θα προκύψουν γιατί θα ενδυναμώσουν την ψυχολογική σας διάθεση και θα σας κατευθύνουν σε πράξεις που θα βρουν απολυτή επιτυχία.

Επανασύνδεση. Θα είναι πολύ ευνοϊκή χρονική στιγμή για επανασύνδεση κι αν είστε σίγουροι ότι έχετε ακόμα αισθήματα για το παλιό σας ταίρι, τότε καλό θα είναι να μη χάσετε άλλο χρόνο. Θα σας παροτρύνω να κινηθείτε χωρίς φοβίες και χωρίς ανασφάλειες, γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος σας και το πρόσωπο που σκέπτεστε θα βρεθεί τυχαία στο χώρο σας. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία.

Νέα γνωριμία. Συνήθως αποφεύγετε να ερωτεύεστε κεραυνοβόλα αλλά αυτή τη φορά μάλλον θα υποκύψετε άνευ αντίστασης, γιατί ο δυνατός ενθουσιασμός δεν θα σας αφήσει περιθώριο σκέψης. Θα την πατήσετε την μπανανόφλουδα του έρωτα και σας φανερώνω εκ των πρότερων πως δεν θα απογοητευτείτε. Ακολουθείστε άφοβα την καρδιά σας, αυτός ο έρωτας θα γίνει σταθμός που δεν θα ξεχαστεί.

Σχέση - γάμος. Ευχάριστα γεγονότα θα αναπτερώσουν το ηθικό της σχέσης σας και θα σας οδηγήσουν ένα βήμα πιο μπροστά. Καμία διαφωνία δεν θα κλονίσει τα αισθήματά σας και η αμοιβαία εμπιστοσύνη που θα υπάρξει, θα σας επιτρέψει να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον που δεν θα βρουν εμπόδια. Ένα μεγάλο σας όνειρο θα μπει σε λειτουργία και επέρχεται πολύ δυνατή χαρά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι