Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Παρθένος 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 177

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Σημαντικές είναι οι κινήσεις των πλανητών αυτή την εβδομάδα που αλλάζουν το κλίμα, κυρίως όμως την επικοινωνία, καθώς ο Ερμής που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη προκαλώντας καθυστερήσεις και δυσκολία στην επικοινωνία. Στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που θα έχει μεγάλη διάρκεια μπορεί να σου δημιουργήσει ψευδαισθήσεις ή να είσαι εύκολο «θύμα» για πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που δεν είναι ξεκάθαρα μαζί σου. Από την άλλη, θα πρέπει και εσύ να είσαι ειλικρινής και να αποφύγεις ευφάνταστες υποσχέσεις.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και ανεβάζει την ένταση στην προσωπική σου ζωή και στις συνεργασίες σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί ο έντονος ανταγωνισμός, οι εγωιστικές συμπεριφορές και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση θα προκαλέσουν συγκρουσιακές διαθέσεις που το πιθανότερο είναι να βλάψουν τις σχέσεις σου. Δείξε ψυχραιμία και διάθεση για συμβιβασμό και δεν θα χάσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό δίνοντάς σου την ευκαιρία να δρομολογήσεις οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν με άκρως συμφέροντα τρόπο για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε σπατάλες ή περιττά έξοδα που θα ανατρέψουν τον αρχικό προϋπολογισμό σου.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις μέσα στην οικογένεια και οι συγκρούσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Καλό είναι να είσαι σαφής σε ότι εκφράζεις για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Μην προχωρήσεις σε συμβόλαια ή συμφωνίες για θέματα ακίνητης περιουσίας, γιατί το πιθανότερο είναι να μην ευοδώσουν τα αναμενόμενα.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms