Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Παρθένος 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 178

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Αυτή η εβδομάδα σε προετοιμάζει για την επερχόμενη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο δουλειά και καθημερινότητα, κάτι που είναι πιθανό να εκτοξεύσει τον εκνευρισμό και την ένταση. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό σε ωθεί σε μοναδικές στιγμές πάθους και τρυφερότητας με το σύντροφό σου, καθώς η ανάγκη σου για ασφάλεια και ρομαντισμό εναρμονίζεται σε απόλυτο βαθμό με την επιθυμία για έντονο πόθο, έξαψη και ερωτισμό, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή.

Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα  και σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις με μοναδικό τρόπο τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου αλλά επίσης να έχεις και την διαίσθηση και τη διεισδυτικότητα που χρειάζεται  για να αντιληφθείς βαθύτερους φόβους ή ανασφάλειες που μπορεί να έχει. Πρόσεξε μόνο μην εκφράσεις δικά σου απωθημένα και γίνεις σκληρός δημιουργώντας προβλήματα.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό  και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μυστικά που θα έρθουν στην επιφάνεια, ανατρεπτικά γεγονότα που να σου δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό και επαναστατικότητα κάτι που θα πιθανό να εκδηλώσεις στο σύντροφό σου ή σε δημιουργικές δράσεις που μπορεί να έχεις. Δείξε ψυχραιμία, σύνεση και λογική σκέψη για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύψουν.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο  στρέφοντας την προσοχή σου στην καθημερινότητα και τη δουλειά και το πώς θα αντιμετωπίσεις πιθανό δύσκολο πρόγραμμα που μπορεί να έχεις, καθώς αγγαρείες και υποχρεώσεις δείχνουν αυξάνονται.  Η επικείμενη σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις και σε κλείσιμο κύκλων που θα σηματοδοτήσουν μία νέα πορεία για σένα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι