Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Παρθένος 18/11 - 24/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 179

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό και μπορείς να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο καθώς είναι αυτά που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον σε επαγγελματικό επίπεδο. Κοντινά ταξίδια θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για εσένα και τη σχέση σου. Προσοχή μόνο γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου είναι αυτή που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με κοντινά σου πρόσωπα. Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που μπορεί να εκκρεμούν. Μπορείς να προχωρήσεις πια σε εμπορικές συμφωνίες που πιθανά καθυστερούσαν το προηγούμενο διάστημα.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και κάνεις στροφή στην οικογένεια καθώς θέλεις να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου και τα οικεία πρόσωπα που μπορεί να σου χαρίσουν ασφάλεια και ζεστασιά. Η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ένταση που καλό είναι να αποφύγεις. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να ανατρέψει το πρόγραμμά σου με δικά σου πρόσωπα, καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, διαφορετικά η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα στην οικογενειακή εστία. Μπορείς να φτιάξεις το κατάλληλο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου για να απολαύσετε μοναδικές ερωτικές στιγμές.

Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms