Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Παρθένος 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 179

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας και μοναχικότητας καθώς στο μυαλό έρχονται καταστάσεις  και τραύματα του παρελθόντος  που μπορεί να σε πονάνε και να μην σε σου επιτρέπουν να σκεφτείς και καθαρά.  Παρασκήνιο  που μπορεί να υπάρχει στη δουλειά εις βάρος σου που έρχεται στο φως, κάτι που θα σε στεναχωρήσει έντονα και πιθανά να δημιουργήσει έντονο κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου, να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν του παρελθόντος και να απελευθερωθείς από ότι λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου.

Στις 25.07 η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο ομορφαίνει το κλίμα στις φιλικές σου σχέσεις και σου δίνεται η ευκαιρία να δεις πρόσωπα του παρελθόντος και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Σημαντικό είναι για σένα να εκφράσεις τις ανάγκες στα φιλικά σου πρόσωπα και να λύσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν. 

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και εκτοξεύεται ο συναισθηματισμός και η ανάγκη προσφοράς σε όποιον συνάνθρωπό σου θεωρείς ότι έχει την ανάγκη σου. Θέλεις να βιώσεις τον έρωτα μακριά από όλους και όλα και να περάσεις μοναδικές στιγμές τρυφερότητας, ρομαντισμού και πάθους που μπορεί να δημιουργήσει ένα παραμυθένιο σκηνικό στην προσωπική σου ζωή. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν, καλό είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αφήσεις το χρόνο να δείξει τι πραγματικά θέλουν από σένα. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι