Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Παρθένος 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 174

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 21.05 αγαπημένε Παρθένε και δείχνεις να προσανατολίζεσαι πια στην καριέρα σου και στην κοινωνική καταξίωση που επιθυμείς να έχεις. Είναι αλήθεια ότι οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις αυξάνονται, αυξάνεται όμως και η αποδοτικότητά σου. Υπευθυνότητα και εργατικότητα αναγνωρίζονται και είναι τώρα εξαιρετική περίοδος για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις προς αυτή την κατεύθυνση. Νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν, καθώς η μεθοδικότητα αλλά και η αποφασιστικότητα που δείχνεις είναι καθοριστικές.

Το εξάγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 22.05 σε εφοδιάζει με ενσυναίσθηση και λογική, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά για τις σχέσεις σου αλλά και σε ότι έχει να κάνει με φιλοσοφικές και πνευματικές ενασχολήσεις που σε ενδιαφέρουν. Είναι αλήθεια ότι, μαζί με την αισιοδοξία που σε διακατέχει, μπορείς να αντιληφθείς με ευκολία έννοιες που σε αναβιβάζουν σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο. Το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο στις 23.05 σου δίνει την δυνατότητα για δυναμικές και αποφασιστικές δράσεις στην δουλειά σου που θα σε βοηθήσουν να καθιερωθείς και να ανελιχθείς στην καριέρα σου. Η βούληση και ο δυναμισμός σου είναι σημαντικά όπλα για την πορεία αυτή.

Το τρίγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 25.05 σε βάζει σε διαδικασία διαλόγου σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο, κυρίως με το ταίρι σου, καθώς δείχνεις να μπαίνεις με άνεση στην ουσία τον πραγμάτων και να εκφράζεις με πάθος τα συναισθήματα που έχεις. Δείχνεις να μπορείς να σχεδιάσεις τα επόμενα καθοριστικά βήματα που θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο στην ζωή σου. Στις 26.05 η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να επηρεάσει φιλικές αλλά και ερωτικές σχέσεις, καθώς δείχνεις αυστηρός και πειθαρχημένος, κάτι που έρχεται σε σύγκρουση με τον έρωτα και μπορεί δημιουργηθεί απόσταση στην σχέση. Καλό είναι να δείξεις κατανόηση για να μην πληγωθείς και εσύ.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι