Παρθένος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 10/08 - 16/08/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 180

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Παρθένε, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 13.08 θα φέρει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε προσωπικές υποθέσεις και οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Πρόσεξε γιατί η υποψία μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές που δεν θα είναι εύκολο μετά να διορθώσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να αποβάλλεις τον εκνευρισμό ώστε να σκεφτείς ψύχραιμα και διεξοδικά σε τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να δείξεις εγκράτεια απέναντι στον άνθρωπο που έχει στη ζωή σου καθώς οι εμμονές μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ σας. Προσπάθησε να προστατεύσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου όμως γεγονός είναι ότι νιώθει ευάλωτος και έντονα νευρικός. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα σε ότι εκφράζεις καθώς μπορεί να δημιουργηθούν σημαντικές παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από την ένταση που μπορεί να οδηγήσει στις σφοδρές κόντρες με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Το παρασκήνιο είναι πιθανό και θα πρέπει να το διαχειριστείς βασιζόμενος στο ένστικτό σου και όχι σε σπασμωδικές συμπεριφορές που θα σε εκθέσουν. Το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10.08 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ξαφνικά ζητήματα στον εργασιακό χώρο, προσοχή καθώς κυκλοθυμία και νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Ο Παρθενος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Παρθένο

Για να φτάσετε στο κάτω μέρος των πραγμάτων θα πρέπει να κάνετε την έρευνά σας. Απολαύστε αυτά τα παθιασμένα συναισθήματα που νιώθετε γι’ αυτό το πρόσωπο, αλλά γίνετε και λίγο … ντετέκτιβ, κάντε εις βάθος έρευνα και έλεγχο πριν καταθέσετε την ψυχή σας. Με τον Άρη στον Κριό και στον έντονα συναισθηματικό και απόκρυφο όγδοο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με τη σκοτεινή πλευρά κάποιου/ας, κι αυτό ίσως σας δημιουργήσει ανασφάλειες και φοβίες. Ή αντίθετα, ίσως η συνείδησή σας να σας αναγκάσει να ομολογήσετε εσείς κάτι που έχετε κρατήσει στο σκοτάδι. Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει, αλλά βεβαιωθείτε ότι αυτή η ομολογία γίνεται σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα, μην ξεκινήσετε πόλεμο για να μην χάσετε την εξουσία!

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms