Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 155

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Παρθένε, η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι εξαιρετική συγκυρία για να λύσεις και να προχωρήσεις σε θέματα εμπορικά που μπορεί να σε απασχολούσαν. Η επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους είναι απαραίτητη και σου δημιουργείται έντονη ανυπομονησία, αφού θέλεις να μάθεις όσο το δυνατόν περισσότερα από το στενό σου περιβάλλον. Προσοχή σε τυχόν υπερβολές γιατί μπορεί να ειπωθούν πράγματα που θα ενοχλήσουν, αν δεν υπάρξει μέτρο.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό. Είναι πιθανό να προκύψουν οικονομικές εκκρεμότητες ή εμπόδια σε οικονομικά θέματα που θέλεις να λύσεις και αυτό να σου δημιουργήσει έντονη νευρικότητα, κυκλοθυμία και αντιδραστικότητα. Καλό θα ήταν να παρασυρθείς από την συγκρουσιακή συμπεριφορά σου και να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση με ψυχραιμία. Συναισθηματικά, προσπάθησε να είσαι ήρεμος με το ταίρι σου γιατί είναι πιθανό λόγω των ξαφνικών προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίσεις, να ξεσπάσεις σε αυτό με ανάλογα αποτελέσματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα ξαφνική γνωριμία μπορεί να προκύψει που να σου βγάλει έντονο αισθησιασμό.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό, μία αστρολογική συγκυρία που σε επηρεάζει έντονα στα οικονομικά σου. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις ένα μέτρο γιατί ή θα είσαι σπάταλος ή το ακριβώς αντίθετο. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, γι’ αυτό προσοχή. Συναισθηματικά, η έντονη τάση που βγάζεις για να απολαύσεις την ζωή επηρεάζει και την σχέση σου, γι’ αυτό προσπάθησε να κάνεις πράγματα που ευχαριστούν εσένα και το ταίρι σου για να περάσετε υπέροχες στιγμές μαζί. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσω οικονομικών συναλλαγών ή διακανονισμών που κάνεις και να σου βγάλει την έντονη γοητεία σου.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου;

Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι