Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Παρθένος 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 177

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να φέρει η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 στις οικονομικές σου υποθέσεις, αλλά και στην ερωτική σου ζωή. Η συγκρουσιακή διάθεση και η κατήφεια θα λειτουργήσουν επιβαρυντικά στις όποιες εξελίξεις, γι’ αυτό θα είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, να σκεφτείς έξυπνα και να κινηθείς θετικά προς λύσεις που σε ευνοούν. Δράσεις, άθληση και διατροφικά προγράμματα θα ευνοήσουν την διάθεσή σου.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει απομάκρυνση από απολαύσεις που έχεις στην ζωή σου, λόγω οικονομικών ζητημάτων ή κατήφεια για εξελίξεις σε σχέση με ταμεία, Δημόσιο, επενδύσεις, κληρονομικά. Μην αφήσεις την απαισιοδοξία να κυριαρχήσει, γιατί δεν θα ευνοήσει ούτε τα οικονομικά σου, ούτε την προσωπική σου ζωή. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) σε βοηθά να εκτονώσεις την δύσκολη διάθεση στην εργασία, αλλά ακόμα και σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τα ενεργειακά σου αποθέματα.

Συναισθηματικά, ζήλια, καχυποψία, φόβοι και απωθημένα μπορούν να έρθουν με ορμή στην επιφάνεια και να εκτοξεύσουν την ένταση στη σχέση σου, που θα οδηγήσει σε ψυχρότητα με το ταίρι σου. Μην γίνεσαι απόλυτος και προσπάθησε να ακούσεις την διαφορετική άποψη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν οι ανασφάλειές σου όμως σε κάνουν αυστηρό κριτή και μπορεί να απομακρύνεις το πρόσωπο που ενδιαφέρεται.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms