Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Παρθένος 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 179

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και σηματοδοτεί για εσένα την έναρξη μίας περιόδου έντονης κοινωνικότητας και φλερτ, καθώς η ανάγκη να αρέσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα είναι έντονη. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς έχεις την δυνατότητα μέσα από τις συνεργασίες σου να έχεις σημαντικές απολαβές. Οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν θα είναι καθοριστικές για την πορεία της προσωπικής σου ζωής, όπως επίσης έχεις την δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες του παρόντος συντρόφου σου. Καλό είναι βέβαια να μην είσαι υποχωρητικός σε ότι εσύ ζητάς για να μην εκτονωθείς απότομο αργότερα. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και εντείνει τις προϋποθέσεις για κεραυνοβόλους έρωτες που θα σε κάνουν να καρδιοχτυπήσεις έντονα.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στους Διδύμους αυξάνοντας σημαντικά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σε ότι αφορά την καριέρα και την πορεία που θέλεις να έχεις σε αυτή. Η αντοχή, η υπευθυνότητα και η μεθοδικότητα που δείχνεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι αδιάλλακτος και άκαμπτος γιατί το πιθανότερο είναι με αυτή σου την συμπεριφορά να προκαλέσεις αντιδράσεις και να συγκρουστείς με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι