Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Παρθένος 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 179

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 εντείνοντας την ανάγκη να νιώσεις ασφαλής μέσω των υλικών αγαθών. Αυτό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά το εισόδημά σου και στο πως θα εξασφαλίσεις νέους πόρους, κάτι που σου δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το ερωτικό στοιχείο απογειώνεται και η διάθεσή σου να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε στιγμές αισθησιασμού και πάθους, αρκεί να αφήσεις την αδιαλλαξία και το πείσμα στην άκρη. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να λύσεις οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν ή να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. 

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε επηρεάζει σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο καθώς πιθανός περιορισμός στα χρήματα εκδηλώνεται έντονα και στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας ψυχρότητα. Καλά θα κάνεις να μην επηρεάζεσαι από οικονομικές συνθήκες που μπορεί να είναι προσωρινές γιατί αυτό έχει επίπτωση και στη σχέση σου και δεν αποκλείεται να οδηγήσει το ταίρι σου στο να πάρει αποστάσεις λόγω της απαισιοδοξίας και της κατήφειας που σε βλέπει. 

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιήσεις με τον κατάλληλο τρόπο. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις συμφωνίες σου καθώς δεν αποκλείεται να θέλεις να επιβάλεις τις δικές σου παραμέτρους, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει και να δημιουργήσει προβλήματα. Παράλληλα, σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή οι ανασφάλειες και φοβίες εντείνονται και αυτό μπορεί να δημιουργήσει άκρως συγκρουσιακό κλίμα. Μην επιτρέψεις σε απωθημένα να κυριαρχήσουν στο ταίρι σου ή σε νέα γνωριμία, επικεντρώσου στο πάθος και τον ερωτισμό που σε διέπει για να αποφύγεις εντάσεις που θα σου κοστίσουν. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι