Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Παρθένος 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 179

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η επαγγελματική ζωή απογειώνεται, μαζί της βέβαια απογειώνεται και το άγχος, καθώς υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό είναι κάτι που σε αγχώνει. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και όλα για σένα περιτριγυρίζονται από την καριέρα σου και από πιθανές υποχρεώσεις και ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος, όμως θα πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις τις δυνατότητες, τη μεθοδικότητα, την εργατικότητα και την υπευθυνότητα να ανταποκριθείς. Πολλές μπορεί να είναι οι συζητήσεις για νέα ξεκινήματα και κινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι βέβαιο ότι και σε αυτά τα θέματα θα πρωταγωνιστήσεις αφού έχεις τη λογική να δώσεις ρεαλιστικές και υπεύθυνες λύσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανή αδιαλλαξία και αυστηρότητα που μπορεί να υπάρξει και να επηρεάσουν τις σχέσεις με ανώτερους είμαι σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε κοινούς στόχους που έχεις θέσει με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος, σε ομαδικές δράσεις τις οποίες συμμετέχεις και σε ενδιαφέρει η πορεία τους. Πιθανές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν που θα σας αιφνιδιάσουν θετικά και θα δημιουργήσουν εξαιρετικό κλίμα για να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι κι αν προκύψει, αρκεί να μετρήσεις και να μην χάσεις τις αξιόλογες προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν και μπορεί να στρέψουν την κατεύθυνση θετικά για εσένα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι