Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Υδροχόος 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 248

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι κινήσεις των πλανητών και αυτή την εβδομάδα, με τον Άρη να αφήνει το ζώδιό σου μετά από πολύ καιρό και να περνάει στους Ιχθύς, την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και τον Ερμή να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη. Με το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις αρχές της εβδομάδας να διαρκεί αρκετές μέρες είναι πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις ανειλικρινείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος ή με πρόσωπα που θέλουν να συμμετέχουν στους στόχους σου. Ψευδαισθήσεις και αυταπάτες μπορεί να δημιουργηθούν είτε από τους άλλους, είτε από εσένα, γι’ αυτό σκέψου καλά πριν εκφράσεις πιθανές δεσμεύσεις.

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και μπαίνεις σε μία διαδικασία δραστηριοποίησης όσον αφορά νέους πόρους εισοδήματος που θέλεις να αποκτήσεις. Καλό είναι να κρατήσεις ισορροπίες στη διαχείριση, γιατί κυμαίνεσαι από την υπερβολή στη συντήρηση και αυτό μπορεί να προκαλέσει ζητήματα. Έκτακτα έξοδα είναι πιθανό να προκύψουν. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό ανεβάζοντας το κέφι σου κατακόρυφα και βάζοντάς σε σέ διαδικασία να εκφράσεις στο ταίρι σου ανάγκες και αναθεωρήσεις όσον αφορά τη σχέση σας και την πνευματική σας επικοινωνία. Στιγμές διασκέδασης μπορούν να ανανεώσουν τον έρωτά σας.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία με τους φίλους σου ή στις συλλογικές δράσεις που συμμετέχεις. Καλό είναι να είσαι σαφής και ξεκάθαρος σε σκέψεις που εκφράζεις. Απέφυγε να προχωρήσεις σε συμφωνίες ή συζητήσεις σε σχέση με τους στόχους σου, γιατί το πιθανότερο είναι να μην ευδοκιμήσουν. 

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms