Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Υδροχόος 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 245

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 να πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα, η προσοχή σου στρέφεται στο κοντινό σου περιβάλλον, σε ζητήματα εμπορικά και επικοινωνιακά που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, σε ότι αφορά γνώση και σπουδές που σε ιντριγκάρουν. Φόβοι και ανασφάλειες μπορεί να σε οδηγήσουν σε απομόνωση και αυτό είναι κάτι που πιθανά να σου στοιχίσει.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βγάζει ανασφάλειες και απωθημένα από τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος στην επιφάνεια και δεν θα διστάσεις να εκτονώσεις όλη σου την νευρικότητα σε κοντινά σου πρόσωπα, προκαλώντας έτσι τριγμούς σε σημαντικές σχέσεις τις ζωής σου. Παρασκηνιακές δράσεις μπορεί να σταματήσουν την εξέλιξη σε εμπορικά και επικοινωνιακά θέματα. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στο ζώδιό σου (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) σε ωθεί να βγει από την μοναχικότητα και τους φόβους και να δράσεις καίρια, καθώς τα εφόδιά σου είναι ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα.

Συναισθηματικά, η έντονη εσωστρέφεια και η κατήφεια μπορεί να δημιουργήσουν ψυχρό κλίμα στη σχέση σου και να υπάρξουν παρεξηγήσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σου. Άδραξε την ευκαιρία να δράσεις μαζί του και να μην αφήσεις τίποτα από το παρελθόν να σκιάσει το παρόν σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πιθανές, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και στις ανασφάλειες. Πίστεψε σε εσένα και τότε θα δεις θετικές εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms