Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 200

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Φίλε Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι πολύ πιθανό να μπεις σε συζητήσεις για να λύσεις θέματα που μπορεί να σε ταλανίζουν στον επαγγελματικό τομέα. Η αντιληπτική σου ικανότητα είναι στα ύψη και είναι αυτή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Προσοχή όμως σε υπερβολές ή τυχόν ανυπομονησία που μπορεί να έχεις γιατί θα είναι εμπόδιο.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό, επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο θέματα επιμορφωτικά, νομικά αλλά και ταξιδιών που μπορεί να σου προκύψουν ξαφνικά. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός σε ότι προκύψει γιατί οι έντονες αντιδράσεις σου μπορεί να δημιουργήσουν τριβές με τα πρόσωπα που σχετίζεσαι. Συναισθηματικά, είναι πιθανό οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν να σου δημιουργήσουν τέτοια ένταση που να είναι αποδέκτης και το ταίρι σου, γι΄αυτό προσπάθησε να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα ξαφνική γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από παρέες του παρελθόντος που επανεμφανίζονται και η ένταση των συναισθημάτων να είναι πολύ μεγάλη.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και η αισιοδοξία και η χαρά σε κατακλύζουν. Νιώθεις μεγάλη χαρά με το να ασχολείσαι με φιλοσοφικά και επιμορφωτικά θέματα και στρέφεις έντονα το ενδιαφέρον σου σε αυτά. Ταξίδια έρχονται στο προσκήνιο και η τάση σου για περιπέτεια είναι στα ύψη. Συναισθηματικά, αισιοδοξείς και αυτό βγαίνει και στην σχέση σου και κάνοντας πράγματα με το ταίρι σου μαζί, οδηγούν την σχέση σας σε άλλο επίπεδο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από φιλοσοφικούς ή επιμορφωτικούς χώρους είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που να σε κάνει να χαμογελάς συνέχεια.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου;

Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι