Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Υδροχόος 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 263

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυτό που επιδιώκεις είναι να υπάρξουν ισορροπίες και ήρεμες στιγμές. Θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις καθώς ο φόβος της μοναξιάς υπάρχει ενδόμυχα σε ταλανίζει. Καλό είναι βέβαια να εκφράσεις και αυτά που σκέφτεσαι, τόσο  στους συνεργάτες όσο και στο ταίρι σου, γιατί η τάση να καταπιέζεις ανάγκες και απόψεις αργά ή γρήγορα θα βγει στην επιφάνεια και θα δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις. Πιθανές είναι οι γνωριμίες που θα δώσουν νέες συνεργασίες εξαιρετικά σημαντικές για εσένα.

Στις 25.07 το τρίγωνο του Άρη στον Λέοντα με τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς μοναδικά σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου και να δημιουργήσεις ένα άκρως ευνοϊκό πλαίσιο ώστε να επιτύχεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Παράλληλα, βιώνεις έντονο πάθος στην προσωπική σου ζωή και αυτό μπορεί να λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για τη σχέση σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περιβάλλον και θα απογειώσουν τον αισθησιασμό.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και νιώθεις έντονα την ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου. Η ερωτική σου διάθεση γίνεται άμεσα αντιληπτή σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες καθώς γοητεύεις με τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο αισθηματικό παιχνίδι. Έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο για να δώσεις άλλη πνοή στη σχέση σου που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για την εξέλιξη της. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι