Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Υδροχόος 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 235

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την μετακίνηση του Ήλιου στον Λέοντα και είναι γεγονός ότι αυτό που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα τον επόμενο μήνα είναι οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και το πως θα εξελιχθούν αυτές. Η διπλωματία και η ανάγκη για να κρατηθούν ισορροπίες είναι έντονη, γι’ αυτό και είναι πιθανό να κάνεις υποχωρήσεις και να δεχτείς καταστάσεις που δεν θα σε ικανοποιούν πλήρως. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο βγάζει επαναστατικές και εκρηκτικές διαθέσεις και δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονες αντιπαραθέσεις με συνεργάτες, το ταίρι σου αλλά και μέλη της οικογένειάς σου, καθώς μπορεί να θεωρείς ότι θέλουν να λειτουργήσουν περιοριστικά πάνω σου.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07 και μπαίνεις σε μία διαδικασία σκέψης και προσωπικής αναζήτησης σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου και κατά πόσο σε καλύπτουν. Συζητήσεις για νέες συνεργασίες καλό είναι να αποφευχθούν, αφού παρερμηνείες δεν είναι δύσκολο να προκύψουν και αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν ήταν αυτό που περίμενες. Προσοχή και στις συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί οι καυγάδες λόγω παρεξηγήσεων είναι πολύ πιθανοί. Προσπάθησε να μην προκαλέσεις σημαντικές συζητήσεις και να σκεφτείς πραγματικά τι θέλεις από σύντροφο και συνεργάτες και να εκφράσεις αυτά που νιώθεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονά σου με τον Λέοντα στις 27.07 επηρεάζει εντονότερα τον γεννημένο στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και αγγίζει τον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων και συνεργασιών.Είναι πιθανό να οδηγηθείς στο να κλείσεις σημαντικούς κύκλους στην ζωή σου, αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς την εκρηκτική σου διάθεση. Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στο ζώδιό σου η νευρικότητα, η ανταγωνιστική και εριστική διάθεση μπορεί να απογειωθούν και αυτό θα προκαλέσει έντονους τριγμούς σε σημαντικές επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις στην ζωή σας. Προσοχή λοιπόν γιατί οι συνέπειες λόγων και πράξεων θα είναι μεγάλες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, να σκεφτείς πολύ καλά πριν εκφραστείς για να μπορέσεις να διατηρήσεις ισορροπίες.  

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι