Υδροχόος Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 10/08 - 16/08/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 267

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Υδροχόους αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Υδροχόε, προσεκτικός θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 10.08 θα επηρεάσει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Το τέλος της εβδομάδας σου υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα αλλά κυρίως στην προσωπική σου ζωή καθώς το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό απογειώνουν την ενεργητικότητά και το πάθος. Είναι γεγονός ότι μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις και επιθετικές διαθέσεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη σχέση σου καθώς μπορεί να δημιουργήσεις συγκρούσεις που θα έχουν κόστος. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος εκφράζοντας αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου όμως θα πρέπει να περιορίσεις πιθανή εριστική διάθεση που θα ενοχλήσει έντονα. Δώσε την ευκαιρία να δουν το επικοινωνιακό σου πρόσωπο μακριά από ανασφάλειες και νευρικότητα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά συνεργασίες ή υπογραφή συμφωνιών που θα πρέπει να προσέξεις καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες. Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13.08 μπορεί να προκαλέσει εκρηκτικές καταστάσεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια παρασκηνιακές συμπεριφορές που σε ενοχλήσουν σφόδρα. Διατήρησε χαμηλούς τόνους για να έχεις ξεκάθαρη σκέψη ώστε να κινηθείς σωστά. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Ο Υδροχόος αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Υδροχόο

Κάνετε την επανάστασή σας, τα λόγια σας είναι επικίνδυνα! Ο Άρης στον Κριό και στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας διατάζει να θέσετε υπό έλεγχο τις απόψεις και τις ιδέες σας, διαφορετικά η ψυχή σας θα υποφέρει. Στέλνετε σκληρά μηνύματα, γίνεστε επιθετικοί και εξουσιαστικοί, οπότε καλύτερα να σωπάσετε. Αφήστε στην άκρη τα πικρόχολα σχόλια και τα υπονοούμενα, ειδικά στα κοινωνικά δίκτυα. Αν κάποιος/α έχει ταρακουνήσει τα συναισθήματά σας, το μυαλό και την ψυχή σας, μην φτάνετε στα άκρα ενεργώντας με κακεντρέχεια. Αντίθετα σχεδιάστε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση, η εξουσία και το πείσμα δεν είναι προς το συμφέρον σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms