Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 208

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη επικεντρώνεσαι στις φιλικές σου σχέσεις και βιώνεις την καθημερινότητα, νιώθεις και αντιλαμβάνεσαι τα περισσότερα αυτή την εποχή μέσα από τη ομαδικότητα και πνεύμα συλλογικότητας. Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτή δεν είναι μία απλή καθημερινή διαδικασία αυτή τη φορά. Ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να κάνεις αναθεωρήσεις όχι μόνο σε ότι αφορά τα φιλικά πρόσωπα που έχεις γύρω σου, αλλά και για τον τρόπο που εσύ συμπεριφέρεσαι σε αυτά, εκδηλώνεις συναισθήματα και ζητάς να ικανοποιούν τις ανάγκες σου. Είναι μία ενδοσκόπηση που έχει δύο σκέλη, πρώτον τα φιλικά σου πρόσωπα και ποια από αυτά μπορούν να σε κατανοήσουν και να σε νιώσουν και δεύτερον, τι θεωρείς εσύ ότι πρέπει να κρατήσεις και να αλλάξεις στην συμπεριφορά σου. Δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθείς από κοινού με τον σύντροφό σου για μία κοινωνική δράση που σας εκφράζει, αλλά επίσης είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άτομα του φιλικού σου κύκλου που να σε ξαφνιάσουν, καθώς σου εκφράζουν αυτά που νιώθουν για εσένα.

Ο Άρης στον Σκορπιό αγγίζει τον επαγγελματικό σου τομέα και είναι βέβαιο ότι θα φέρει επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες, καθώς η δυναμικότητα και η αποφασιστικότητα με την οποία ανταποκρίνεσαι σε ότι και αν αναλάβεις σε καθιστά αξιόπιστο. Οι φιλοδοξίες σου αυξάνονται αλλά αυξάνεται και ο ανταγωνισμός, κάτι που μπορεί να σε ωθήσει να εκφράσεις τάσεις ελέγχου και εξουσίας που θα απογοητεύσουν ή θα εκνευρίσουν έντονα τους γύρω σου. Θα ήταν καλό θα προσπαθήσεις να περιορίσεις τόσο το άγχος που είναι πιθανό να σε κυριεύσει, όσο και την τάση επιβολής που έχεις, για να μην έρθεις σε έντονες συγκρούσεις με πρόσωπα που θα αποβούν εις βάρος σου.

Το τρίγωνο Ήλιου στον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό στις 16.12 σε εμπνέει για καινούργιες πρωτοποριακές ιδέες και σχέδια και είναι πιθανό να υπάρξουν αρωγοί σου τόσο από το στενό, όσο και από το φιλικό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείονται οι ξαφνικές εντάσεις που θα σε οδηγήσουν στο να απομακρυνθείς από δικούς σου ανθρώπους, θεωρώντας ότι δεν σέβονται την ανεξαρτησία σου.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-12-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι