Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Υδροχόος 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 256

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Λίγο πριν την τελευταία έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου με το Λέοντα στις 21.01 είναι γεγονός ότι ο εκνευρισμός και η ένταση αυξάνονται και καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που αντιμετωπίζεις το σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό λειτουργεί ευεργετικά στη διάθεσή σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή, καθώς η ανάγκη σου για κοινή δράση με το ταίρι σου εναρμονίζεται με την επιθυμία σου για κοινωνικότητα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές κεφιού και έρωτα που θα ανανεώσουν σημαντικά την ατμόσφαιρα στην σχέση σου.

Παράλληλα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που σε πληγώνουν και σε έχουν στιγματίσει, θέλοντας να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και παράπονα που μπορεί να έχεις. Θα πρέπει όμως να σκεφτείς ότι με το να γίνει σκληρός και χειριστικός δεν θα καταφέρεις να απαλλαγείς από ότι από ότι σε έχει απογοητεύσει αλλά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να συγκρουστείς με πρόσωπα με δυσάρεστες συνέπειες για τη σχέση σου.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό  και μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα που θα επηρεάσουν έντονα την ψυχολογία σου και θα εκτοξεύσουν την ένταση ωθώντας σε στο να εκτονώσεις τον έντονο συναισθηματισμό και τα απωθημένα σου στο περιβάλλον σου.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει  στο ζώδιό σου και βγαίνεις από μία περίοδο έντονης μοναχικότητας θέλοντας πια να περάσεις στο προσκήνιο και να δείξεις με δυναμισμό την προσωπικότητά σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 21.01 στον άξονα σου με το Λέοντα ήδη δείχνει την επιρροή της και το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσει σε κομβικές αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα στιγματίσουν την πορεία σου από δω και στο εξής.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι