Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Υδροχόος 18/11 - 24/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 266

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 19.11 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό ανεβάζοντας τους ρυθμούς σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να αναλαμβάνεις επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις σε ότι αφορά την καριέρα σου και να αυξάνεται το άγχος. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε προστριβές και ένταση με πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα σου γιατί μπορεί να φέρουν ανατροπές στις προσωπική σου εξέλιξη. Στις 20.11 ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθή πορεία βοηθώντας να προχωρήσουν με αργούς ρυθμούς ζητήματα και σχέδια στο επαγγελματικό πεδίο. Η επικοινωνία αποκαθίσταται και μπορείς να αναδείξεις την ωριμότητα και την μεθοδικότητά σου.

Στις 22.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και κάνεις στροφή στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι μαζί τους και να περνάς όμορφα θέτοντας από κοινού σχέδια και πλάνα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις πιθανή αλαζονεία και εριστική διάθεση γιατί οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες. Στις 24.11 η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ένταση με πρόσωπα που θα βρεθείς σε κοινωνικές υποχρεώσεις, καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην μπεις σε αντιπαραθέσεις που θα χαλάσουν τη διάθεσή σου. Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη απογειώνει το κέφι στις φιλικές παρέες που θα οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms