Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Υδροχόος 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 264

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η εβδομάδα αρχίζει με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 23.09 που επικεντρώνουν την προσοχή σου σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν, θέματα νομικής φύσεως που μπορεί να θέλεις να δρομολογήσεις, επαφές για ταξίδια με το εξωτερικό που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη και νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στην μελλοντική σου πορεία. Επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος περνώντας χρόνο μαζί τους, διασκεδάζοντας και φλερτάροντας μέχρι τελικής πτώσεως.

Στις 25.09 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να περιορίσει τη χαρά και την καλή διάθεση στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται ανασφάλειες και απαισιοδοξία να κάνουν την εμφάνισή τους και να ρίξουν την ψυχολογία σου επηρεάζοντας τη σχέση σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις την κατήφεια να κυριαρχήσει γιατί δεν αποκλείεται να οδηγήσει στο να ψυχρανθείς με το ταίρι σου και να πάρετε αποστάσεις.

Στις 28.09 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Η διάθεσή σου όμως θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των καταστάσεων καθώς δεν θα διστάσεις να γίνει σκληρός και φανατικός εκφράζοντας τις απόψεις σου, κάτι που θα επηρεάσει το περιβάλλον που βρίσκεσαι. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξει ένταση στην προσωπική σου ζωή καθώς η ανάγκη του να ελέγξεις στο ταίρι σου και να το χειραγωγήσεις θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με δυσάρεστες συνέπειες. Επικεντρώσου στο πάθος και μην επιτρέπεις τους φόβους να κυριαρχήσουν κάνοντας την ατμόσφαιρα στην σχέση σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι