Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Παρθένος 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 91

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Παρθένος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:

Προσοχή στις υπερβολικές αντιδράσεις! Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας κάνει παρορμητικούς, δεν μπορείτε να θέσετε υπό έλεγχο τα συναισθήματά σας. Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίζονται ζήλεια και κτητικότητα, γίνεστε υπερευαίσθητοι και αντιδραστικοί. Δώστε ένα χρονικό περιθώριο πριν ξεσπάσετε, μη μιλάτε μέχρι να ανακτήσετε την ηρεμία σας. Αποφύγετε το συναισθηματικό εκβιασμό προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε. Θα πρέπει να είστε μετριόφρονες αν θέλετε να βελτιωθεί η ερωτική σας ζωή προς όφελός σας. Αυτό το κοσμικό ζευγάρωμα θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει μια ισχυρή σεξουαλική χημεία με κάποιον/α. Απολαύστε το πάθος αλλά … τίποτα περισσότερο.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι