Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Παρθένος 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 101

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Παρθένος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:

Η στοργική Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον αυθόρμητο Ουρανό και μπορεί να αποφασίσετε ξαφνικά να κάνετε τη σχέση σας πιο επίσημη. Ή ίσως νιώσετε την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία στη σχέση σας, χρειάζεστε χρόνο και χώρο για τον εαυτό σας κάτω από αυτή την ανεξάρτητη όψη. Θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε, είτε πηγαίνοντας να δείτε τους φίλους σας χωριστά, είτε ως ζευγάρι. Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μαζί για να επιβεβαιώσετε ότι αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Και αν το κάνετε, αυτό μπορεί να υποδηλώνει πρόβλημα. Ή, θα μπορούσατε ξαφνικά να νιώσετε έντονα συναισθήματα για κάποιον/α φίλο σας ή ένα άτομο μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο. Ποιός θα το φανταζόταν;

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι