Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 84

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Παρθένος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:

Τα συναισθήματα είναι αυτά που οδηγούν τώρα τη ζωή σας. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας κάνουν ευαίσθητους και νοσταλγικούς, έχετε μια κρυφή λαχτάρα να ξαναζήσετε το παρελθόν. Μπορεί φαινομενικά να είστε σκληρό καρύδι για να σπάσετε, αλλά κατά βάθος, επηρεάζεστε από τους ανθρώπους γύρω σας, πόσο μάλλον από αυτή την παλιά αγάπη που τώρα δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό σας. Κλείστε την πόρτα στο παρελθόν, ιδιαίτερα αν αυτό το πρόσωπο δεν σας προσέφερε τίποτα και μείνετε στη φωλιά σας μόνοι σας ή παρέα με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-12-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι