Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Παρθένος 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 101

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Παρθένος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:

Οι λεπτοί και ευγενικοί τρόποι είναι που θερμαίνουν τη αγάπη. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον πολυτελή δεύτερο οίκο σας, η τάση σας να κάνετε φιγούρα θα είναι ισχυρή. Μόνο φροντίστε να μη κλονίσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό στην προσπάθειά σας να εντυπωσιάσετε. Και κυρίως μη βιάζεστε στην αγάπη. Αφήστε το φλερτ να εξελιχθεί αργά και σταθερά, για μια πιο ουσιαστική απόλαυση. Επισήμανση: Ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας συμβουλεύει να μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά, οι μομφές θα εκφυλιστούν σε διαμάχες. Προσπαθήστε να αποσαφηνίσετε τα λόγια σας και το πώς αισθάνεστε, χωρίς όμως να ξεστομίζετε πικρές αλήθειες που τροφοδοτούν τις παρεξηγήσεις.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms