Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Παρθένος 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 101

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Παρθένος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:

Μεγάλες ιδέες για κοινωνική και επαγγελματική άνοδο σάς προσφέρει ο Ερμής ο οποίος κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Μπορεί να είναι Σαββατοκύριακο κι εσείς να έχετε στο μυαλό σας την εργασία σας. Είστε πρόθυμοι να δουλέψετε επιπλέον ώρες αν αυτό σημαίνει αναγνώριση ή μια νέα ηγετική θέση στην εταιρεία σας, χαρτογραφώντας τα μεγαλόπνοα σχέδια σας αλλά και παραγκωνίζοντας τον αγαπημένο σας. Απλά προσέξτε μην αφήσετε περιθώρια για αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε είναι να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μία σχέση. Από την άλλη πλευρά, ίσως συζητήσετε με την αγάπη σας τους μακροπρόθεσμους στόχους της σχέσης σας. Ενώ τώρα νιώθετε το πάθος, θα εξακολουθεί αυτή η φλόγα να καίει έντονα στο μέλλον;

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι