Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Παρθένος 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 98

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Παρθένος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:

Αποσαφηνίστε επιτέλους ποιοι είναι οι αληθινοί φίλοι σας. Πού και με ποιον ξοδεύετε το χρόνο σας; Μήπως κάποιοι από αυτούς σας δημιουργούν απαισιοδοξία για την πορεία της ερωτικής σας ζωής; Η Αφροδίτη στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας σε αντίθεση με τον Κρόνο σας καλεί να αποδεχτείτε ότι κάποιοι φίλοι θα πρέπει να  συνεχίσουν τη δική τους πορεία ή ίσως πρέπει να αποχωρήσετε από ένα συγκεκριμένο κοινωνικό κύκλο. Μην πιέζεστε να είστε με άτομα που κατά βάθος δεν θέλετε, είναι καλύτερο ακολουθήσετε τη δική σας κατεύθυνση. Μείνετε ήρεμοι και αισιόδοξοι ό, τι κι αν συμβεί! Μόνο με ένα ρεαλιστικό τρόπο προσέγγισης θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι