Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Παρθένος 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 101

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Παρθένος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:

Αυτή η εβδομάδα είναι μία από εκείνες που ακόμη και τα καλύτερα σχέδιά σας μπορεί να πάνε στραβά. Με τη Σεληνιακή έκλειψη να φωτίζει τον αναλυτικό έκτο οίκο σας και τον ανάδρομο Ερμή στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, το μυαλό και η καρδιά σας μπορεί να εμπλακούν σε μια επική μάχη.  Κάτι απρόβλεπτο ανακόπτει τα όνειρά σας, το ορθολογιστικό μυαλό σας σας λέει να λειτουργήσετε με τη λογική σας, αλλά όταν έρχεστε αντιμέτωποι με ένα συντριπτικό πάθος, ενδέχεται να μην μπορείτε να αντισταθείτε. Με λίγη έξυπνη διαπραγμάτευση, θα μπορούσατε ενδεχομένως να ανακαλύψετε πολλά ή τουλάχιστον να έχετε μια πρώτη εικόνα του τι μπορείτε να περιμένετε από το αντικείμενο του πόθου σας. Και εάν μία δελεαστική παλιά αγάπη  είναι σε αντίθεση με τους στόχους σας, είναι ένα σημάδι ότι θα πρέπει να έχετε ένα πιο ευέλικτο και ανοιχτό μυαλό, για την πορεία σας προς την ευτυχία.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι