Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Παρθένος 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 101

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Παρθένος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:

Βάθος και εύρος συναισθημάτων δημιουργεί η πανσέληνος στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, νιώθετε τόσο ευάλωτοι συναισθηματικά, αναζητάτε την οικειότητα και μια βαθύτερη ψυχική ένωση. Εστιάζεστε σε ένα ξεχωριστό πρόσωπο ή σχέση, και αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να γαλουχήσετε αυτή τη γνωριμία. Ίσως ακόμα στροβιλίζεται μέσα στο μυαλό σας … μανιωδώς κάποιος/α και δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα πάθη σας. Σκεφτείτε ότι δεν αξίζει να κρατάτε αυτά τα έντονα συναισθήματα για τον εαυτό σας. Αν είστε καιρό μόνοι, με τον μαγνητισμό και τη γοητεία σας δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να προσελκύσετε πολλούς θαυμαστές, αλλά δεν χρειάζεται καμία βιασύνη για σχέση. Να είστε απαιτητικοί και επιλεκτικοί και μην παρασύρεστε από τις επικίνδυνα σαγηνευτικές δυνάμεις κάποιου/ας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms