Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Παρθένος 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 101

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Παρθένος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:

Μείνετε στο σπίτι σας, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας σε τρίγωνο με τον Άρη, δημιουργεί μια νοσταλγική και μοναχική διάθεση. Αν και θα έχετε πιθανώς πολλές συναρπαστικές προσκλήσεις, το σύμπαν σας ζητά να μείνετε στη φωλιά σας για χαλάρωση και ξεκούραση. Αλλά μπορείτε να ανοίξετε τις πόρτες στους λίγους καλούς φίλους σας, είναι σίγουρο ότι θα διασκεδάσετε μαζί. Αν είστε σε σχέση, ίσως επισκεφτείτε την οικογένειά σας ή ο αγαπημένος σας θα μπορούσε να σας ζητήσει την υποστήριξή σας. Ή εσείς μπορεί να χρειαστείτε συμβουλές, ίσως για κάτι που αφορά την εργασία σας. Βρείτε χρόνο για τον αγαπημένο σας, κάντε πράγματα μαζί και κυρίως μην ξεχνάτε να εκδηλώσετε την άνευ όρων αγάπη σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι