Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Σκορπιός 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Σκορπιός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός:

Ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη, ενώνεται σε ένα ευμενές εξάγωνο με τον αυθόρμητο Ουρανό στον παθιασμένο και δραματικό πέμπτο οίκο σας και θα μπορούσατε να έχετε τη διάθεση να κάνετε κάτι διαφορετικό στη σχέση σας, ειδικά αν αισθάνεστε ότι τον τελευταίο καιρό βασιλεύουν η πλήξη και η ανία. Η έλξη για κάποιον/α άλλον/η σίγουρα θα βλάψει τη σχέση σας, έτσι μην παρασύρεστε από την ανάγκη σας για προσοχή και ενθουσιασμό. Ένα μικρό ταρακούνημα μπορεί να φέρει πίσω την αγάπη, αλλά προσέξτε να μην πάτε τόσο μακριά που δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω. Μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη θα μπορούσε να εμφανιστεί για μερικούς του ζωδίου σας, οπότε πάρτε τις αναγκαίες προφυλάξεις αν δεν την επιθυμείτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι