Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Σκορπιός 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Σκορπιός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός:

Αναλύετε τα πάντα και θέλετε να είστε νικητές! Με την πανσέληνο στον αναλυτικό έκτο οίκο σας, αναλύετε όλες τις λεπτομέρειες και παίρνετε τα πράγματα προσωπικά. Διατρέχετε τον κίνδυνο να πληγώσετε τον εαυτό σας και τον αγαπημένο σας αν δράσετε ανεξέλεγκτα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εμπνευστείτε από το φεγγάρι για ένα νέο ξεκίνημα μεταξύ σας. Αγωνιστείτε για την αποκατάσταση της αρμονίας, βάλτε τάξη στο χάος γύρω σας. Μην αναλώνεστε με την εκπλήρωση των καθηκόντων σας και τις πολλαπλές υποχρεώσεις, που ποτέ δεν τελειώνουν, αναλώστε λίγο χρόνο στο αντικείμενο του πόθου σας και διασκεδάστε. Κι αν είστε μόνοι, αποδεχτείτε το φλερτ κάποιου/ας ακόμα κι αν δεν σας κινεί έντονα το ενδιαφέρον, ίσως φέρει ενθουσιασμό και περιπέτεια στη ζωή σας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms