Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Σκορπιός 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 32

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Σκορπιός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός:

Απελευθερωθείτε από κάποιον/α που κλέβει τη χαρά και την αισιοδοξία σας στη ζωή, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Αφροδίτη στον αισιόδοξο ένατο οίκο σας, σε αντίθεση με τον Κρόνο. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί θαυμαστές που σας περιμένουν και αξίζετε το καλύτερο. Τολμήστε να αλλάξετε νοοτροπία συνειδητοποιώντας ότι  η ζωή δεν είναι μόνο πάθος και περιπέτεια, αλλά και ευθύνες. Και το πιο σημαντικό; Οποιονδήποτε γνωρίζετε θα πρέπει να μπορεί να ικανοποιεί τις βαθύτερες επιθυμίες σας και τα μεγαλεπήβολα οράματά σας. Διαφορετικά, δεν αξίζει τον κόπο! Αν νιώθετε πίεση στη σχέση σας, αυτή η όψη δυστυχώς δεν θα σας επιτρέψει να έχετε πραγματικά μια ξεκάθαρη και ανάλαφρη προσέγγιση στα γεγονότα. Μήπως έχετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης; Είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας, μη ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι