Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Σκορπιός 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Σκορπιός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός:

Είναι καλύτερο να μην πλησιάσετε καθόλου αυτόν/ήν που σκέφτεστε καιρό τώρα και είναι μόνο στα όνειρά σας ή να κάνετε την πρώτη κίνηση; Με την Αφροδίτη στον Ζυγό και στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, βρίσκεστε σε αμφιταλάντευση αλλά θα χρειαστεί να έχετε τεράστια δύναμη θέλησης για να είστε εγκρατείς. Ανοίγοντας την πόρτα σε έναν … επικίνδυνο πειρασμό του παρελθόντος, θα εκτροχιάσει την επίπονη πρόοδο που κάνατε μήνες τώρα για να τον/την βγάλετε από το μυαλό σας, έτσι μην υποκύψετε σε μια παλιά νοσηρή αγάπη. Μείνετε σταθεροί, ακόμη και αν χρειαστεί να βάλετε όλες τις δυνάμεις σας για να το πράξετε. Μιλήστε στους έμπιστους φίλους σας για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε δυνατοί και να μη γυρίσετε πίσω.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι