Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Σκορπιός 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 32

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Σκορπιός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός:

Δεν χρειάζεται να πνίγεστε στις λεπτομέρειες. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον αναλυτικό έκτο σας, σας κάνει να σκέφτεστε πολύ σε σημείο να μη μπορείτε να συγκεντρωθείτε. Μην υποκύπτετε στις απαιτήσεις των άλλων και φύγετε μακριά από αυτούς που δεν αποδέχονται τις αξίες σας και τις προτεραιότητές σας. Παρόλο που μπορεί να είστε πολύ απασχολημένοι με την εργασία σας για να σκέφτεστε τον έρωτα, μην αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις, θα νιώσετε απογοήτευση. Η υπομονή σας και η ικανότητά σας να λειτουργήσετε με τη λογική και όχι με τα συναισθήματά σας είναι αυτό που θα σας επιτρέψει να κρατήσετε τα πράγματα σε ισορροπία στη σχέση σας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι