Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Σκορπιός 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Σκορπιός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός:

Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας γίνεται θολή, όσον αφορά την αγάπη, καθώς η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο σουρεαλιστικό δωδέκατο οίκο σας. Για τις επόμενες εβδομάδες, χαλαρώστε, ξεκουραστείτε και μην κάνετε τίποτα άλλο! Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για έναν παθιασμένο Σκορπιό, αλλά  δεν έχετε κι άλλη επιλογή ούτως ή άλλως. Μπορεί να θέλετε να έχετε σε όλα τον έλεγχο, αλλά τώρα θα πρέπει να τον παραδώσετε στο σύμπαν, αυτό θα δημιουργήσει νέες δυνατότητες, ειδικά όταν πρόκειται για νοσηρές παρελθούσες καταστάσεις. Αυτό μπορεί να είναι κάπως τρομακτικό, αλλά την ίδια στιγμή, θα νιώσετε αναζωογονημένοι, ενθουσιασμένοι και ανοιχτοί σε αυτό που πρόκειται να έρθει. Η μοναξιά ή ένα απομονωμένο μέρος κοντά σε νερό, θα σας κάνει τόσο καλό.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms