Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Σκορπιός 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Σκορπιός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός:

Ο Ερμής στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας σάς υπόσχεται έντονες και εκφραστικές στιγμές, αναζητάτε τώρα πιο οικείες συζητήσεις, θέλετε να αποκαλύψετε τα μυστικά του αγαπημένου σας. Εάν είναι πρόθυμος και ο αγαπημένος σας, θα νιώσετε περισσότερο ευτυχισμένοι περνώντας τις ημέρες σας μόνοι οι δυο σας και συζητώντας. Ή θα μπορούσατε να επιλέξετε τη μοναξιά σας προκειμένου να αποσαφηνίσετε τα συναισθήματά σας. Προσοχή: Ίσως και να στεναχωριέστε για κάποιον/α που δεν μπορεί να ανταποδώσει το πάθος σας. Επιλέξτε λοιπόν άτομα που μπορούν να ακολουθήσουν το δικό σας δρόμο. Μπόνους! Μια εντελώς απρόβλεπτη συνομιλία θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και σε μια παθιασμένη σχέση. Να είστε ανοιχτοί!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι