Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Σκορπιός 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Σκορπιός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός:

Σας αρέσει να έχετε το πάνω χέρι, αλλά η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, των συναισθημάτων και του παρελθόντος, σας υπενθυμίζει ότι δεν μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα. Και αυτό είναι πραγματικά καλό πράγμα! Το φεγγάρι σας ωθεί να διεισδύσετε στο ασυνείδητό σας, να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος και να αγωνιστείτε για ένα ριζικό ψυχικό και νοητικό μετασχηματισμό, για τη δική σας ευτυχία και ευημερία. Απομακρυνθείτε από παλιές σχέσεις και αντιπαραγωγικές συμπεριφορές, θα είναι πολύ πιο εύκολο τώρα, καθώς θα έχετε την κοσμική υποστήριξη για να φύγετε από τα παλιά νοσηρά πρότυπα και να ανοίξετε την αγκαλιά σας σε νέα, πιο υγιή. Κανείς δεν είπε βέβαια ότι αυτό θα είναι εύκολο και γρήγορο, αλλά πειραματιστείτε. Μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα δείτε το αποτέλεσμα, θα ανακαλύψετε ότι δεν υπάρχει ανάγκη να αγωνίζεστε για τον έλεγχο.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι