Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Σκορπιός 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Σκορπιός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός:

Να είστε προσγειωμένοι στην αγάπη. Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, της σταθερότητας και των χρημάτων, σε τρίγωνο με τον Άρη, σας καλεί να αποσαφηνίσετε αν υπάρχουν σταθερότητα και ασφάλεια στη σχέση σας. Αφιερώστε χρόνο για να πρακτικά θέματα όπως την πληρωμή των λογαριασμών, και κυρίως απλοποιήστε τη ζωή σας! Πείτε ένα απλό «ευχαριστώ» στον αγαπημένο σας, είναι το κλειδί που ανοίγει τις πύλες της ευτυχίας. Περάστε μαζί ένα αισθησιακό Σαββατοκύριακο και απολαύστε τη στιγμή. Αν πάτε έξω για δείπνο, προτιμήστε ήσυχα μέρη όπου μπορείτε να συζητήσετε για το μέλλον σας. Μια ιδέα σας θα μπορούσε να ανανεώσει τη σχέση σας, δεν χρειάζεται να κάνετε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι