Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Σκορπιός 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Σκορπιός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός:

Γιατί τόση απογοήτευση; Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον επεκτατικό και ενθουσιώδη ένατο οίκο σας σάς κάνει να νιώθετε περιορισμένοι και απαισιόδοξοι, τα πάντα γύρω σας σάς ενοχλούν. Ίσως είναι η δουλειά σας, η σχέση σας ή απλά, ολόκληρη η ζωή σας. Εάν μπορείτε να επισκεφθείτε ξανά ένα αγαπημένο σας μέρος στο οποίο πηγαίνετε συχνά για διακοπές ή μιλήσετε με άτομα ώριμα, σοφά και διανοούμενα, θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με τον ανώτερο εαυτό σας ή τουλάχιστον να κερδίσετε πολύτιμες εμπειρίες αλλάζοντας φιλοσοφία ζωής. Γιατί να μην αμφισβητήσετε μερικές από τις πεποιθήσεις στη ζωή σας οι οποίες έχουν αποτρέψει την αγάπη; Θα νιώσετε ελεύθεροι!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι