Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Αιγόκερως 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 58

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Αιγόκερως. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Αιγόκερως ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Αιγόκερως και διαβάστε την ανάλυση:

 

Το ερωτικό σας ταπεραμέντο θα ξαναβγεί στην επιφάνεια, θα υπάρξουν ευχάριστα και τυχερά γεγονότα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να τα αξιοποιήσετε καταλλήλως, αποδεικνύοντας στον ίδιο σας τον εαυτό πως έχετε προσόντα έλξης και μαγνητισμού. Εμπιστευτείτε τη γοητεία σας, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και η επιτυχία θα έρθει από μόνη της.

Επανασύνδεση. Συντόμως θα αποδειχτεί πως το πρώην ταίρι σας δεν έχει εγκαταλείψει την επιθυμία της επανασύνδεσης κι ως προς αυτό θα σας πείσουν οι κινήσεις που θα προκύψουν. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα σας δώσει πληροφορίες που θα σας πείσουν πως τα αισθήματά σας δεν έσβησαν ποτέ και τα λάθη που έγιναν ήταν πολύ ανούσια για να έχουν την ικανότητα να σας χωρίσουν.

Νέα γνωριμία. Το ότι είστε τύποι γοητευτικοί το γνωρίζετε, αυτό όμως που ίσως να μη γνωρίζετε είναι πως μερικές φορές γίνεστε απρόσιτοι, με αποτέλεσμα να φέρνετε καθυστέρηση στις εξελίξεις. Βγάλτε τη ζεστή πλευρά της προσωπικότητάς σας, γιατί υπάρχει πρόσωπο που προσπαθεί καιρό να βρει το άνοιγμα να τρυπώσει στην καρδιά σας. Φανείτε προσιτοί και καλοδεχτείτε το!

Σχέση - γάμος. Το αγαπημένο σας ταίρι δεν πρόκειται να τραβήξει άλλο το ήδη τεντωμένο σκοινί, θα διαπιστώσετε πως πλέον θα επιδιώκει ηρεμία και ισορροπία. Θα παρατηρήσετε διαθέσεις συμφιλίωσης και μην αγνοήσετε την ερωτική έλξη που θα σας φανερώσει. Διοχετεύστε τα θερμά και ερωτικά αισθήματα που διαθέτετε και αφεθείτε απλά στη ροη των γεγονότων.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι