Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 56

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Αιγόκερως. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Αιγόκερως ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Αιγόκερως και διαβάστε την ανάλυση:

 

Τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως ο μόνος τρόπος για να πετύχετε την αρμονία που αναζητάτε είναι να φανείτε συγκαταβατικοί και συνεννοήσιμοι. Εγκαταλείπετε διαθέσεις κόντρας, οι αντιδράσεις σας θα είναι ειρηνικές και ο τρόπος σκέψης σας συνειδητά αισιόδοξος. Έρχεται δυνατή ερωτική ένωση, με πρόσωπο που έχει την ανάγκη να μείνει πιστά δίπλα σας.


Επανασύνδεση. Επιθυμείτε την επανασύνδεση, δεν επιθυμείτε όμως τον παθητικό συμβιβασμό και πολύ καλά κάνετε. Εφόσον θέλετε να επαναφέρετε στη ζωή σας το πρώην ταίρι σας, κάντε την πράξη προσέγγισης, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για επανένωση. Θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε τους όρους σας και να διεκδικήσετε δυναμικά τις αλλαγές που χρειάζεστε.


Νέα γνωριμία. Θετική θα είναι η  διάθεσή σας να δοκιμάσετε νέα ερωτική αρχή στη ζωή σας και αυτό θα σας βγει σε καλό. Θα δείτε με πολύ θερμό μάτι το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει και η δεκτική σας στάση θα δώσει άνοιγμα για περεταίρω επαφές που θα δημιουργήσουν προοπτική σταθερής σχέσης. Δείξτε την καλή πλευρά του εαυτού σας, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε.


Σχέση – Γάμος. Τα συννεφάκια διαφωνιών και οι εγωιστικές κόντρες θα εξαφανιστούν και σε αυτό θα συμβάλλει καθοριστικά η διάθεση που θα έχετε για ηρεμία και για ασφάλεια. Το πρόσωπο που αγαπάτε δεν θα έχει σκοπό να τεντώσει το σκοινί, περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής συμμαχίας και ερωτικής ισορροπίας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι