Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Αιγόκερως 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 58

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Αιγόκερως. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Αιγόκερως ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Αιγόκερως και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα σας ανοίξει ερωτική δίοδο και θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι στη ζωή σας. Μια τυχαία απρόσμενη συνάντηση και ένας πολύ θερμός διάλογος, θα φέρουν χαρούμενη κατάληξη που αναμένατε εδώ και πολύ καιρό. Φανείτε αποφασιστικοί και χειριστείτε με αυτοπεποίθηση τα απρόοπτα που θα συμβούν.

Επανασύνδεση. Μεσολαβητή θα στείλει το πρώην ταίρι σας, προκειμένου να επανασυνδεθεί και πάλι μαζί σας. Κάποιο πρόσωπο θα κάνει την προσπάθεια να γεφυρώσει τα αισθήματά σας και αν επιθυμείτε και εσείς τη δεύτερη ευκαιρία, τότε αξιοποιήστε τα συμβάντα που θα προκύψουν. Φανείτε ειλικρινείς ως προς τα αισθήματά σας και μην κρύψετε τις πραγματικές σας επιθυμίες.

Νέα γνωριμία. Σε απρόοπτη στιγμή, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που δεν πρόκειται να σας αφήσει αδιάφορους. Ένα συγκεκριμένο φιλικό άτομο θα είναι ο συνδετικός κρίκος της γνωριμίας σας και πολύ γρήγορα θα δημιουργηθούν οικείες επαφές. Θα υπάρξει προοπτική για σταθερή ερωτική σχέση, η κατάληξη θα εξαρτηθεί από το κατά ποσό γρήγορα και αποφασιστικά θα κινηθείτε.

Σχέση – Γάμος. Έρχεται συμβάν που θα δώσει λύση σε θέμα που τον τελευταίο καιρό αποτέλεσε πρόβλημα ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας. Με λίγα λόγια, ταχτοποιείται ζήτημα που σας δημιουργούσε διαφωνίες και προκαλούσε διχασμούς. Περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής ηρεμίας, καταλαγιάζει η κόντρα, και με κοινές αποφάσεις αλλάζετε τις συνθήκες μέσα στη σχέση σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι