Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Αιγόκερως 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 58

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Αιγόκερως. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Αιγόκερως ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Αιγόκερως και διαβάστε την ανάλυση:

 

Ένα ραντεβού και μια θερμή συνομιλία θα ανανεώσει όχι μόνο την καρδιά σας, αλλά και τη ζωή σας ολόκληρη. Τα συμβάντα θα δώσουν νέα τροπή στο ερωτικό σας μέλλον και θα είναι λάθος να φρενάρετε τη ροη των γεγονότων. Μην απορρίψετε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, μην κλείσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, καταφθάνει απρόσμενη εντυπωσιακή ερωτική εξέλιξη.

Επανασύνδεση. Δεν θα το χάσετε το παλιό σας ταίρι, γι' αυτό αποφύγετε το άγχος και τις απαισιόδοξες σκέψεις. Θα εμφανιστεί μπροστά σας με θερμό λόγο στα χείλη και με συμβολικό δώρο στα χέρια. Δεχτείτε αυτό που θα σας προσφέρει, ακούστε αυτό που θα σας πει, έχει σκοπό να βάλει φραγή στα λάθη και θα ζητήσει νέο ξεκίνημα. Αυτή τη φορά θα διαπιστώσετε πως αξίζει τον κόπο να δείξετε εμπιστοσύνη.

Νέα γνωριμία.  Έντονος ενθουσιασμός θα συνεπάρει λογική και καρδιά απ' την πρώτη στιγμή που θα αντικρύσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που τελικά θα εξελιχθεί σε μοιραίο. Θα σας αποκαλύψω πως θα εντυπωσιαστείτε και θα ερωτευτείτε και θα λάβετε θερμή ανταπόκριση που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Με μεγάλη ταχύτητα θα ξεκινήσει καινούργιος δυνατός έρωτας επιτυχημένης κατάληξης.

Σχέση - γάμος. Διαφωνίες, κόντρες και αντιξοότητες λαμβάνουν τέλος, εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι περνάτε σε περίοδο ισορροπίας και συναισθηματικής γαλήνης. Ελπιδοφόρο γεγονός θα ενισχύσει τα θεμέλια της σχέσης σας, μια κοινή σας επιθυμία φτάνει σε ολοκλήρωση και αλλάζουν ριζικά οι συνθήκες της καθημερινότητάς σας. Έρχεται ευτυχισμένο αποτέλεσμα που θα υλοποιήσει ένα μεγάλο σας όνειρο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι