Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Αιγόκερως 10/08 - 16/08/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 59

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Αιγόκερως. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Αιγόκερως ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Αιγόκερως και διαβάστε την ανάλυση:

 

Θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας μια τάση μοναχικότητας, θα νιώσετε ανάγκη περισυλλογής και ενδόμυχων ψυχικών ξεκαθαρισμάτων. Κάποιο πρόσωπο θα σταθεί δίπλα σας συναισθηματικά και ψυχολογικά και αν εκτιμήσετε τη διάθεση που θα έχει να σας ανοίξει την καρδιά του, τότε θα δοθεί νέα τροπή στη σχέση σας. Φιλικά συναισθήματα θα μετατραπούν σε αμοιβαία ερωτική έλξη!

Επανασύνδεση. Θα νιώσετε την ανάγκη να σας δοθεί χρόνος για να σκεφτείτε και να αποφασίσετε με την ησυχία σας, αν θέλετε να γυρίσετε στην παλιά σας σχέση ή όχι. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά με ηρεμία και χωρίς βιασύνη αποφάσεων και σε περίπτωση που δεν βγάλετε άκρη και μπλεχτείτε σε συναισθηματικά διλήμματα, τότε θα σας δώσω τη συμβουλή να ακολουθήσετε μόνο το ένστικτό σας.

Νέα γνωριμία. Ίσως να είναι κάπως απρόσιτη η συμπεριφορά σας, ωστόσο θα δημιουργηθεί το τυχαίο συμβάν που κάποιο πρόσωπο θα το αξιοποιήσει καταλλήλως και θα καταφέρει τελικά να πιάσει κουβέντα μαζί σας. Φιλικές κουβέντες θα εξελιχτούν σε προσωπική συζήτηση που σύντομα θα πάρει ερωτικές διαστάσεις, αρκεί να το επιτρέψει η στάση σας!

Σχέση - γάμος. Κατόπιν ενός περιέργου συμβάντος, θα σας γίνει κατανοητό πως για να τα βρείτε με το ταίρι σας, θα πρέπει πρώτα να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Συνειδητοποιήστε τι ακριβώς αναζητάτε, μιλήστε με ειλικρίνεια και στον εαυτό σας και στο πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και θα διαπιστώσετε πως αν εκφράσετε ξεκάθαρα τις ανάγκες σας, τότε το αγαπημένο σας ταίρι θα γίνει σύμμαχος και όχι αντίπαλος. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms