Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Αιγόκερως 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 57

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Αιγόκερως. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Αιγόκερως ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Αιγόκερως και διαβάστε την ανάλυση:

 

Μπαίνετε σε ερωτική τροχιά, που σημαίνει πως όλες οι ερωτικές σας υποθέσεις, παλιές ή καινούργιες, θα έχουν θετική εξέλιξη. Έρχονται συμβάντα που θα είναι όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας, συναντήσεις, συζητήσεις και νέες γνωριμίες θα δώσουν νέο ερωτικό άνοιγμα στη ζωή σας και καταφθάνει κατάληξη ευτυχισμένης ερωτικής σχέσης.

Επανασύνδεση. Μοιραία θα είναι η συνάντηση που θα σας φέρει αντικριστά με πρόσωπο από τα παλιά και από τη μια στιγμή στην άλλη, θα περάσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα. Από την πρώτη σας συνομιλία, θα ξεκινήσουν πράξεις επανασύνδεσης και αυτό που πολύ γρήγορα θα διαπιστώσετε είναι πως όταν τα αισθήματα είναι αμοιβαία, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος καθυστέρησης ή αναβολής.

Νέα γνωριμία. Θα τολμήσω να σας φανερώσω ξεκάθαρα πως θα υπάρξει κίνδυνος να ερωτευτείτε παράφορα. Λέω κίνδυνος, γιατί μερικές φορές όταν ερωτεύεστε τολμάτε να τα δίνετε όλα με πάθος, χωρίς φραγμούς, χωρίς αναστολές. Θα φέρει αναστατώσεις η νέα γνωριμία που θα προκύψει, θα γίνει σταθερός ερωτικός δεσμός και κανένα πρόσωπο ή γεγονός δεν θα σταθεί εμπόδιο στην περαιτέρω εξέλιξη σας.

Σχέση - Γάμος. Αυτή τη φορά, θα τα βρείτε με το αγαπημένο σας ταίρι, θα λυθούν οι διαφωνίες, θα εκδηλωθεί μεταξύ σας έντονη ερωτική έλξη που θα φέρει ένωση και όχι διάθεση για κόντρες ή αντιθέσεις. Αν κάποιοι από εσάς τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζατε συγκεκριμένο πρόβλημα μέσα στη σχέση σας ή τον γάμο σας, τώρα καταφθάνει ουσιαστική και ριζική λύση.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms