Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Αιγόκερως 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 86

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Αιγόκερως, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:

Είναι καλό να αναμίξετε τον έρωτα με τη δουλειά; Μήπως είχατε αμφιβολίες και δισταγμούς; Τώρα μπορείτε να αποφασίσετε άφοβα καθώς η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον Ζυγό και στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Αν κάποιος/α από τη δουλειά σας σάς είχε εκφράσει τον έρωτά του, τώρα έχετε τη συμπαντική άδεια να κάνετε το μεγάλο βήμα. Τα συναισθήματα ζεσταίνονται, κατακλύζεστε από αισθησιασμό και πάθος. Είναι επίσης μια καλή εβδομάδα για να γεννηθεί μια φιλία με ένα συνάδελφο. Είστε σε σχέση; Ίσως γίνετε επιχειρηματικοί συνεταίροι με τον αγαπημένο σας, αλλά καθορίστε εκ των προτέρων τις ευθύνες σας. Μήνυμα του ανάδρομου Ερμή στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας: Αν νιώθετε ότι κάποια πράγματα είναι στη σκιά, μην προσπαθείτε να καταλάβετε το παιχνίδι που παίζεται. Είναι ανώφελο να πιέζετε τις καταστάσεις.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms