Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Αιγόκερως 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 85

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Αιγόκερως, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:

Ανοίξτε τα μάτια σας! Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε αντίθεση με τον Κρόνο σας βρίσκει σε βαθιές και σοβαρές σκέψεις σχετικά με τη σχέση σας: Αν θέλετε να γίνετε «ένα» με τον αγαπημένο σας, αναλογιστείτε αν αυτό το πρόσωπο μπορεί να γίνει καλός σύντροφος κι αν μαζί μπορείτε να δημιουργήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας και τα ανεξέλεγκτα ένστικτά σας και μην αφήνετε τις παρορμήσεις σας να σας οδηγήσουν σε συγκρούσεις, οι οποίες εν μέρει θα οφείλονται στην πολύ μεγάλη πίεση που ασκείτε (ή σας υποβάλλεται). Αν και μπορεί να σας κατακλύσουν έντονα συναισθήματα, αυτά είναι που θα σας καθοδηγήσουν στο σωστό δρόμο.  

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι