Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Αιγόκερως 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 86

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Αιγόκερως, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:

Είναι οι απαιτήσεις της προσωπικής σας ζωής που παρεμβαίνουν στην πορεία της σταδιοδρομίας σας; Ενώ κανείς δεν μπορεί να απαρνηθεί τη φροντίδα που δείχνετε προς τον αγαπημένο σας, η Αφροδίτη στον Ζυγό και στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σάς ζητά να μη θέτετε τις ανάγκες του πολύ ψηλά, πάνω από τις δικές σας ή να αφήσετε στην άκρη το κοινωνικό πρόγραμμά σας, αφήνοντας τον αγαπημένο σας να κυριαρχεί στη ζωή σας. Αυτή η όψη σας υπενθυμίζει να επικεντρωθείτε στους μεγαλεπήβολους στόχους που έχετε για την καριέρα σας. Μην παραγκωνίζετε τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας στην πρώτη κλήση του αγαπημένου σας. Αγωνιστείτε για να προωθήσετε τους δικούς σας φιλόδοξους στόχους.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι