Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 80

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Αιγόκερως, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:

Πετάξτε από τα ντουλάπια σας τα παλιά αναμνηστικά από αυτές τις αγάπες που μόνο πόνο και θλίψη σας έδωσαν. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας, σας ζητά να βάλετε την έμφυτη λογική σας και να μην ωραιοποιείτε τα πράγματα. Ο μεθοδικός τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να νιώσετε συναισθηματική ανακούφιση από τον πόνο του παρελθόντος και θα σας χαρίσει θετική ενέργεια. Ακολουθήστε αυτόν τον κανόνα: Αν κάποιος/α δεν σας έχει εξυψώσει πνευματικά, δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ, πείτε αντίο για πάντα.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση;

Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-12-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι