Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Αιγόκερως 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 86

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Αιγόκερως, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:

Ηρεμία και χαλάρωση στο σπίτι σας, σας φέρνει η πανσέληνος που φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και των συναισθημάτων. Ευκαιρία να μείνετε οι δυο σας στη φωλιά σας και να συνδεθείτε βαθύτερα μεταξύ σας. Ακόμη και αν ο αγαπημένος σας, σας φαίνεται κρυψίνους ή αντίθετα νευρικός, διερευνήστε τι πραγματικά συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια, πηγαίνοντας πίσω στο παρελθόν. Αποφύγετε όμως τις έντονα συναισθηματικά φορτισμένες καταστάσεις φέρνοντας στο φως πληγές που πονάνε και προσπαθήστε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Επισήμανση: Το φεγγάρι διογκώνει το εγώ σας και σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να είστε ταπεινοί και αληθινοί. Μην ξεχνάτε ότι έχετε ανάγκη τον αγαπημένο σας στην προσπάθειά σας να ανεβείτε στην κορυφή!

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms