Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Αιγόκερως 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 86

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Αιγόκερως, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:

Η καλή τύχη δεν θα σας συντροφεύει στις ενέργειές σας, οπότε έχετε ανοιχτό μυαλό, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο, έτσι κι αλλιώς. Ο ανάδρομος Ερμής στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας αγκαλιά με τη Σεληνιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κακές (κυρίως οικονομικές) αποφάσεις, αν δεν είστε προσεκτικοί. Θα πρέπει να έχετε ισχυρή αυτοπειθαρχία για να μην ξεσπάσετε, ακόμα και αναίτια. Αν τα χρήματα γίνουν αιτία διενέξεων με τον αγαπημένο σας, σκεφτείτε ότι ίσως θα πρέπει να περιορίσετε κάποιες αγορές σας και να σκεφτείτε δύο φορές πριν παραγγείλετε το πιο ακριβό πράγμα του μενού. Τα χρήματα είναι πρωτεύον ζήτημα σε μια σχέση, οπότε αν το ένστικτό σας σας λέει να μην εμπιστευθείτε κάποιον, ακούστε το, ακόμα κι αν αισθάνεστε λίγο άβολα να αρνηθείτε ένα δάνειο.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι