Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Αιγόκερως 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 86

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Αιγόκερως, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:

Μείνετε μόνοι, με τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη στον ξεκούραστο δωδέκατο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Άρη, σας κάνει έκκληση για ένα τάιμ-άουτ. Ακολουθήστε το δικό σας ρυθμό, βρείτε μια μικρή γωνιά στο σπίτι σας, μακριά από τα θορυβώδη μέρη. Μόνο προσέξτε το αλκοόλ καθώς υπό αυτές τις συνθήκες, θα μπορούσατε εύκολα να το παρακάνετε. Κάντε μια ανασκόπηση της ερωτικής σας ζωής, τόσο συναισθηματικά όσο και σεξουαλικά. Ποια είναι τα καρμικά μαθήματα που πήρατε; Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α που τον/την αισθάνεστε σαν την αδελφή ψυχή σας ή σας δίνει μια απόκοσμη αίσθηση του deja-vu. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει γιατί θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή τώρα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι