Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Αιγόκερως 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 86

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Αιγόκερως, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:

Η φιλία και η επικοινωνία είναι σημαντικές για τη μακροβιότητα μιας σχέσης κι αυτό σας το υπενθυμίζει η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Ξεκινήστε έναν παραγωγικό διάλογο, συζητώντας τα πράγματα που αποτρέπουν την ηρεμία και τη γαλήνη της σχέσης σας. Μια συζήτηση μπορεί να φέρει στο φως ακόμη και μια ανακάλυψη γύρω από ένα επίπονο ζήτημα. Ο ένας από εσάς ή και οι δυο σας μπορεί να χρειάζεστε λίγο περισσότερη ελευθερία, οπότε προσπαθήστε να βρείτε έναν τρόπο να ανοίξετε τα φτερά σας χωρίς να διαταράξετε την ασφάλεια του δεσμού σας. Είστε μόνοι; Μια φιλία μπορεί να γίνει ερωτική σχέση ή ξαφνικά έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά με έναν φίλο. Ποιός ξέρει … ίσως οι πρωτότυπες ιδέες σας δημιουργήσουν μια εγκεφαλική έλξη. Τουλάχιστον αξίζει τον κόπο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι