Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Αιγόκερως 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 86

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Αιγόκερως, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ταρακουνά την πολυπόθητη αρμονία της σχέσης σας. Ίσως ένα μέλος της οικογένειας του ενός εκ των δυο σας ή ένας στενός φίλος γίνει η αφορμή για σύγκρουση με τον αγαπημένο σας. Ίσως πάλι διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει ισορροπία στη σχέση σας καθώς τώρα συνειδητοποιείτε ότι δεν δίνετε όσα μπορείτε και αποφασίζετε να είστε πιο κοντά στο σύντροφό σας. Ή ίσως είναι το αντίστροφο: Κατανοείτε ότι ο αγαπημένος σας εκμεταλλεύεται τη γενναιοδωρία σας. Αντιμετωπίστε προσεκτικά τις συνομιλίες μεταξύ σας. Δεδομένου ότι οι αναδρομές των πλανητών επαναφέρουν το παρελθόν, μια παλιά αγάπη θα μπορούσε να επανεμφανιστεί. Μήπως η δεύτερη φορά είναι καλύτερη;

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι