Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Τοξότης 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.2  Ψήφοι: 130

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Τοξότης, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης:

Η Αφροδίτη στον διαφωτιστικό όγδοο οίκο σας σε αντίθεση με τον Κρόνο σας ρωτά: Εμπιστεύεστε το σωστό πρόσωπο; Μπορεί το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να ασκεί ασυνείδητα μεγάλη εξουσία πάνω σας αλλά σκεφτείτε ότι μερικές φορές είναι καλύτερο να διατηρήσετε μια γνωριμία σε φιλικά επίπεδα μέχρι αυτό το άτομο να αποδειχτεί πραγματικά αξιόπιστο. Να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Αποκαλύψτε τα προσωπικά σας μόνο σε αυτή την ψυχή που διαισθάνεστε ότι μπορεί να είναι κοντά σας και στα δύσκολα και θέστε τα κατάλληλα όρια από την αρχή. Είστε σε σχέση; Συναισθηματικές εξάρσεις, χειραγώγηση, ζήλια και παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας θα πρέπει να ελεγχθούν αν δεν θέλετε να καείτε στην πυρά.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι