Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Τοξότης 19/08 - 25/08/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.2  Ψήφοι: 133

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Τοξότης, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης:

Μην παραγκωνίζετε τους φιλόδοξους στόχους σας για χάρη της αγάπης, ακόμη και αν αισθάνεστε πίεση και άγχος εξαιτίας του αγαπημένου σας. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σάς ζητά να στραφείτε στην επαγγελματική σας ζωή, να αγωνιστείτε για την πρόοδο και την ανάπτυξη. Θα κερδίσετε επιβράβευση και αναγνώριση με τόσους συμμάχους που έχετε στην εργασία σας. Γιατί να μην πάρετε την αναγνώριση που σας αξίζει; Το σύμπαν σάς ωθεί να αναρωτηθείτε: Μήπως έχετε επικεντρωθεί στον αγαπημένο σας σε βάρος των δικών σας προτεραιοτήτων; Αν έχετε πει «ναι» σε πράγματα που κατά βάθος δεν επιθυμείτε να κάνετε, εγκαταλείψτε αυτήν την τακτική σας. Ανασυνταχθείτε!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι