Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Τοξότης 24/06 - 30/06/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.2  Ψήφοι: 133

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Τοξότης, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης:

Προχωρήστε με προσοχή! Με την Αφροδίτη στους Διδύμους και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα είναι δύσκολο να διακρίνετε την αλήθεια. Ίσως και για το πώς μια οικογενειακή κατάσταση ή ένα μέλος της οικογένειάς σας επηρεάζει την ερωτική σας ζωή. Ένα μέρος της ψυχής σας θέλει να ξεφύγει από αυτή τη σχέση, αλλά ένα άλλο κομμάτι σας αισθάνεται νοσηρά προσκολλημένο σε αυτό το πρόσωπο. Αποφύγετε να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις, ίσως αργότερα το μετανιώσετε. Μόλις η ομίχλη καθαρίσει από την ψυχή σας, μπορείτε να επιλέξετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Περιμένετε και μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι