Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Τοξότης 22/10 - 28/10/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.2  Ψήφοι: 132

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Τοξότης, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης:

Θεραπεύστε την ψυχή σας. Ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητά να δώσετε ένα τέλος στο παρελθόν.  Θα μπορούσατε να πιάσετε τον εαυτό σας να βασανίζεται γύρω από μια παρελθούσα σχέση ή κατάσταση την οποία έχετε προσπαθήσει σκληρά να αφήσετε πίσω σας. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να πάει προς τα πίσω, απλά το σύμπαν σας ζητά να κάνετε  εσωτερική διεργασία, να αποστασιοποιηθείτε πνευματικά από αυτό το άτομο που σας δημιουργεί συναισθηματικές εμπλοκές στο μυαλό και την ψυχή σας. Τα πραγματικά προβλήματα βρίσκονται μέσα σας, έτσι χρησιμοποιήστε την ενέργεια αυτής της όψης για να κάνετε εσωτερική ενδοσκόπηση. Συζητήστε ό, τι νιώθετε με τους στενότερους φίλους σας, κάποιον που εμπιστεύεστε.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-10-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms