Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές

Βαθμολόγησε
Score: 3.2  Ψήφοι: 130

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Τοξότης, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης:

Πάρτε το ρίσκο στο παιχνίδι της αγάπης, είναι η προτροπή του ανάδρομου Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Κοιτάξτε άτομα που απέχουν πολύ από το συνηθισμένο τύπο σας, και θα μπορούσατε να κάνετε μια σχέση με προοπτικές. Γίνετε οι πρώτοι που θα εκφράσετε τα αληθινά συναισθήματά σας, δώστε ζωή στο δεσμό σας απλά κάνοντας κάτι διαφορετικό. Ανοίξτε την καρδιά σας και αφήστε τον αγαπημένο σας να γνωρίζει πόσο ευχαριστημένοι είστε που τον/την έχετε στη ζωή σας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-12-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι