Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Τοξότης 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.2  Ψήφοι: 130

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Τοξότης, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης:

Μπορεί να μιλάτε τη δική σας αλήθεια, αλλά μην ξεχνάτε να σκεφτείτε πριν εκφέρετε τη γνώμη σας. Η Αφροδίτη και ο παρορμητικός Ουρανός ενώνονται στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, φέρνοντας στο προσκήνιο την ειλικρινή φύση σας. Σταματήστε και σκεφτείτε τι αντίκτυπο έχουν οι ισχυρές απόψεις σας στη σχέση σας. Είστε μόνοι; Μια έντονη ερωτική έλξη θα μπορούσε να έρθει από το πουθενά. Δεν θα χρειαστεί να καταβάλετε καμία προσπάθεια, μόνο που δύσκολα θα προχωρήσει αυτή η σχέση. Είστε σε σχέση; Μη διστάσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο με το σύντροφό σας, είναι σίγουρο ότι θα απομακρυνθούν οι ανησυχίες σας. Ξεφεύγοντας από τη συνήθη ρουτίνα σας, θα ανανεώσετε τη σχέση σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι