Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Τοξότης 22/04 - 28/04/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.2  Ψήφοι: 133

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Τοξότης, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης:

Έχετε μεγάλα οράματα για τη σχέση σας αλλά τώρα αυτά τα όνειρά σας θα μπορούσαν να διαλυθούν στη στιγμή καθώς ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, βρίσκεται σε ένα δυσμενές τετράγωνο  με τον Ποσειδώνα. Ίσως θεωρήσετε ότι ο αγαπημένος σας είναι δύσκολος χαρακτήρας και δεν θέλει να συνεργαστεί, ίσως πάλι νιώσετε ότι σας λέει ψέματα ή σας αποκρύπτει κάτι. Όσο κι αν θέλετε να προχωρήσετε με αυτή τη σχέση, ίσως χρειαστεί να σταματήσετε προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε και οι δύο στην ίδια σελίδα. Η απόκρυψη κάποιων πραγμάτων τώρα θα προκαλέσει μόνο χάος και ασάφεια. Στην πραγματικότητα, αυτός ίσως είναι ο λόγος που βρίσκεστε σήμερα σε αυτή τη θέση. Δείτε κάποια πράγματα με τη λογική και μην έχετε ψευδαισθήσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι