Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Τοξότης 17/12 - 23/12/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.2  Ψήφοι: 133

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Τοξότης, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης:

Μια απλή συζήτηση έχει τη δυνατότητα να μεταστραφεί σε κάτι πιο σοβαρό. Τολμήστε να αποκαλύψετε κάποιες κρυφές πτυχές του εαυτού σας που βρίσκονται στο σκοτάδι, είναι η παρότρυνση της πανσελήνου στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας. Δεν χρειάζεται όμως να αποκαλύψετε τις βαθιές συναισθηματικές πληγές που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ψυχή σας. Σκεφτείτε περισσότερο προς την κατεύθυνση να μοιραστείτε τις βαθύτερες επιθυμίες σας, αυτά που μέχρι τώρα δεν έχουν ακόμη ειπωθεί. Αυτό θα κεντρίσει την περιέργεια των ανθρώπων και θα μπορούσατε ακόμη να συναντήσετε κάποιον/α με τον οποίον/α μπορεί να νιώσετε άμεσα οικειότητα και εμπιστοσύνη. Είστε σε σχέση; Κάντε ένα βήμα πίσω αν βλέπετε ότι τα συναισθήματά σας είναι έτοιμα να εκραγούν, δεν είναι ώρα να τα εκφράσετε ανοιχτά, θα κάνετε κακό στη σχέση σας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-12-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms