Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Τοξότης 18/02 - 24/02/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.2  Ψήφοι: 133

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Τοξότης, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης:

Όπως είπε ο Oscar Wilde, στο μόνο πράγμα στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί ο άνθρωπος είναι ο πειρασμός. Και το περιπετειώδες ζώδιό σας θέλει να απολαύσει κάθε στιγμή της ζωής. Τώρα όμως που η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω και στο δεύτερο οίκο σας, της σταθερότητας, σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σάς ζητά να λειτουργήσετε με σύστημα και σχέδιο και όχι αυθόρμητα αναζητώντας κάπου αλλού την αγάπη. Να είστε σαφείς και σίγουροι στις επιθυμίες σας, και κυρίως θέστε όρια αν βλέπετε ότι ο αγαπημένος σας προσπαθεί να σας εξουσιάσει και να σας χειραγωγήσει. Δεν χρειάζεται να τον/την βάλετε στο περιθώριο, ούτε και να ενεργείτε επικριτικά και ψυχαναγκαστικά. Ενώ μπορεί να είστε έτοιμοι να κατευθυνθείτε στην πλησιέστερη έξοδο κινδύνου, το σύμπαν σάς ζητά να σκεφτείτε σε βάθος πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι