Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Τοξότης 20/08 - 26/08/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.2  Ψήφοι: 130

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Τοξότης, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης:

Σαφήνεια  και διαύγεια σας περιμένουν! Η Πανσέληνος στους Ιχθύς και στον οικείο τέταρτο οίκο σας φέρνει μια καίρια αλλαγή στις συνθήκες διαβίωσής σας ή θέτει ένα ασαφές ζήτημα στο προσκήνιο και διαλύονται οι ψευδαισθήσεις σας. Θα πρέπει να θέσετε πιο σταθερά όρια προκειμένου να χτίσετε μια σχέση επί ίσοις όροις. Αν έχετε περιηγηθεί καιρό τώρα σε γειτονιές για την εξεύρεση μιας νέας κατοικίας, τώρα θα μπορούσε να προκύψει μια πολλά υποσχόμενη νέα οικία. Αν όλα είναι ήσυχα στη σχέση σας, απλά απολαύστε μαζί το σπίτι σας. Εάν έχετε αφήσει τη φωλιά σας για τις περιπέτειές σας, διαθέστε τα βράδια σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, κι αν συγκατοικείτε, υποδεχτείτε τους κοινούς φίλους σας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-08-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms