Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ζυγός 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 30

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ζυγός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός:

Η γοητεία σας επανέρχεται και είναι ακαταμάχητη! Με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, την Αφροδίτη, να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιό σας, νιώθετε και πάλι ανανεωμένοι. Η Αφροδίτη σας βοηθά να προσελκύσετε πολλούς θαυμαστές, έτσι στολιστείτε και προβάλετε τον καλύτερό σας εαυτό. Ίσως βλέπετε μια ουρά από … μνηστήρες, αλλά μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι όλοι επιζητούν επίσημη σχέση. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι κατά τη διάρκεια των προσεχών εβδομάδων που είστε μόνοι, διασκεδάζοντας και φλερτάροντας, αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτόν/ήν που μιλάει στην καρδιά σας. Είστε σε σχέση; Αναλάβετε έναν πιο ενεργό ρόλο στο δεσμό σας. Όταν πρόκειται για σχέδια, μην κάνετε ό, τι προτείνει η αγάπη σας. Πάρτε το σύντροφό σας και δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, έτσι για μια αλλαγή.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms