Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ζυγός 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 30

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ζυγός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός:

Ακόμη και εσείς που καυχιέστε ότι είστε οι διπλωμάτες του Ζωδιακού, τώρα δεν μπορείτε να κρύψετε την αλήθεια, ούτε να ανεχτείτε τα ίδια και τα ίδια κάθε λίγο και λιγάκι. Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και τώρα θα χρειαστεί να καταβάλετε υπέρμετρες προσπάθειες προκειμένου να τα πάτε καλά με την αγάπη σας. Οι υπερβολικές αξιώσεις, οι δικές σας ή του αγαπημένου σας, ταρακουνούν τη σχέση σας και ίσως σας κοστίσουν τη φήμη και τη δημοτικότητά σας. Ο σύντροφός σας θα μπορούσε να διαφωνήσει με όλα όσα λέτε. Θα παρατηρήσετε ότι ο γαλάζιος καλοκαιρινός ουρανός γίνεται ξαφνικά γκρίζος, αλλά λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι δεν θα υπάρχει νικητής στον αγώνα αυτό. Οπότε αντί να κτυπάτε αργότερα το κεφάλι σας στον τοίχο, δοκιμάστε την εξής τεχνική: Αρνηθείτε να συμμετάσχετε στο πόλεμο ή -ακόμη καλύτερα- συμφωνήστε σε ό, τι διαφωνείτε!

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι