Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ζυγός 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 30

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ζυγός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός:

Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνετε μόνοι, δείξτε σε κάποιον/α που θαυμάζετε την αμέριστη προσοχή σας, πράγμα σπάνιο και δύσκολο στις μέρες μας, και θα λάβετε ανταπόκριση. Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας καλεί να απολαύσετε δυναμικές περιπέτειες με εκείνο το πρόσωπο που αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό σας. Είναι τόσο εύκολο τώρα για σας να τραβήξετε γρήγορα τους ανθρώπους κοντά σας, ξέρετε ότι αξίζετε το καλύτερο και το διεκδικείτε. Είστε σε σχέση; Αγωνιστείτε για την αρμονία και την ισορροπία, η επιτακτική ανάγκη σας να υπερισχύσει το εγώ σας μπορεί να αποσταθεροποιήσει τη σχέση σας. Σκεφτείτε ότι όλη αυτή η αναστάτωση και ο ανταγωνισμός υποδεικνύουν την ανάγκη για ένα ριζικό νέο ξεκίνημα.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms