Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ζυγός 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 30

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ζυγός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός:

Πώς θα βαδίσετε στο μονοπάτι της ζωής σας; Νιώθετε σίγουροι για τη δουλειά σας, για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας, αλλά πόση ασφάλεια νιώθετε στη σχέση σας; Η Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, σε αντίθεση με τον Κρόνο σας επισημαίνει να μην κάνετε κανένα βήμα μέχρι να καταλάβετε αν ο αγαπημένος σας μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Διστάζετε να προχωρήσετε επειδή είστε φοβισμένοι ή επειδή δεν είστε σίγουροι αν αυτή είναι η σωστή κίνηση για σας; Αν αντιμετωπίσετε κάποιες απογοητεύσεις σε σχέση με τις φιλοδοξίες σας οι οποίες κλονίζουν την υπομονή σας, προσπαθήστε να μην δημιουργήσετε αναταράξεις στη σχέση σας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι