Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ζυγός 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 29

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ζυγός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός:

Είστε ο ειρηνοποιός του Ζωδιακού, αλλά τώρα τα θέλετε όλα δικά σας! Η πανσέληνος στο ζώδιό σας και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας κάνουν απρόβλεπτους και αντιδραστικούς, σε σημείο να μην αναγνωρίζετε τον εαυτό σας. Αντί να ξεκινάτε έναν αγώνα για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας ή για να αποφύγετε την πλήξη, δοκιμάστε κάτι τολμηρό και νέο που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Μήπως νιώθετε τον αγαπημένο σας ως αντίπαλο ή ακόμα ότι σας υπονομεύει; Δεν χρειάζεται να αγωνίζεστε για να υπερασπιστείτε το «εγώ» σας, θα καταφέρετε πολλά με την εξυπνάδα σας. Αν είστε μόνοι θα μπορούσε να σας χτυπήσει το βέλος του θεού Έρωτα. Έχετε μια έκπληξη!

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι