Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ζυγός 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 30

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ζυγός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός:

Προσοχή στην κυριαρχική στάση σας! Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον κυριαρχικό δέκατο οίκο σας, θα μπορούσατε να συγκρουστείτε με τον αγαπημένο σας καθαρά για λόγους εγωιστικούς και κυριαρχικούς. Ίσως να θέλετε να είστε ο αρχηγός, δεν μπορείτε να σκεφτείτε ότι θα πληγώσετε αυτόν το σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας. Αντί να κάνετε κατά μέτωπο επίθεση κινηθείτε διπλωματικά, θα αποφευχθούν οι συγκρούσεις. Ρωτήστε τον εαυτό σας: Με ποιόν τρόπο θα μπορέσετε να προχωρήσετε καλύτερα οι δυο σας; Μην ξεχνάτε ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, συλλέγετε εμπειρίες ζωής. Εξετάστε ενδελεχώς την πρόοδο και την ανάπτυξη αυτής της σχέσης και συζητήστε τους κοινούς στόχους σας. Μπορεί να χρειαστεί να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι