Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ζυγός 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 30

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ζυγός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός:

Να είστε ευέλικτοι στο πρόγραμμά σας. Με την Αφροδίτη στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Άρη, αυθόρμητες προσκλήσεις για διασκέδαση θα σας ανανεώσουν και θα σας αναζωογονήσουν. Ενώ έχετε μια εύθυμη διάθεση, δεν θα θέλατε να είστε δεσμευμένοι με υποχρεώσεις και καθήκοντα. Οι θαυμαστές σας μαγεύονται από τα λόγια σας, τα οποία είναι φιλοσοφημένα και γεμάτα αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Μετάφραση: Ίσως αυξήσετε ταχύτητα προκειμένου να μην είστε μόνοι. Αντί να προσπαθείτε μόνοι σας, απευθυνθείτε στους φίλους σας οι οποίοι μπορούν να σας φέρουν σε επαφή με κάποιον/α, ίσως ένα άτομο που μένει σε άλλη πόλη από τη δική σας. Ή οι χαρούμενες συνομιλίες σας μέσα από το διαδίκτυο και το γέλιο σας θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν στον μεγάλο έρωτά σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι