Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ζυγός 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 30

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ζυγός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός:

Αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, ασχοληθείτε με χαρούμενες και διασκεδαστικές δραστηριότητες, δεν χρειάζεται να είστε προσκολλημένοι στη σχέση σας. Με την Αφροδίτη στον αναλυτικό και λογικό έκτο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Ουρανό, απλά δεν μπορείτε τώρα να ανεχτείτε κανέναν που να είναι εξαρτημένος από εσάς ή είναι απαιτητικός. Ίσως να βλέπατε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, αλλά τώρα βλέπετε τις λεπτομέρειες, μπορείτε να αντιμετωπίσετε και να δείτε την πραγματικότητα χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Επισήμανση: Η εξεύρεση ενός κοινού εδάφους με τον αγαπημένο σας είναι δυνατό να συμβεί μόνο με συμβιβαστικές λύσεις και όχι όταν τα πάθη τρέχουν με αυτή την ιλιγγιώδη ταχύτητα ή διεκδικώντας την αυτονομία σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι