Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ζυγός 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 30

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ζυγός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός:

Το να εμμένετε στις απόψεις σας και τις επιθυμίες σας έχει την αξία του, αρκεί να το κάνετε με σεβασμό προς τον άλλον και με σύνεση. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, θα μπορούσατε να θεωρηθείτε από τους γύρω σας απόμακροι και ψυχροί, δεν έχετε τώρα διάθεση να συμβιβαστείτε, προκαλώντας τον αγαπημένο σας να υποχωρήσει. Ίσως ακόμα εξαναγκαστείτε εκ των περιστάσεων να είστε με ένα ψεύτικο χαμόγελο στο πρόσωπό σας, κι αυτό σας καταπιέζει. Κατά ειρωνικό τρόπο, αν ο αγαπημένος σας σάς πει «όχι», εσείς θα πείτε «ναι»! Μη σκεφτείτε στιγμή να ανταγωνιστείτε τον αγαπημένο σας για να έχετε το πάνω χέρι, αργά-αργά θα καταστρέψετε τη σχέση σας, έτσι ακολουθήστε έναν πιο μετρημένο ρυθμό. Δεν χρειάζεται να συμπεριφέρεστε με αλαζονεία και κυριαρχία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι