Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Κριός 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 110

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Κριός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός:

Είστε τόσο γοητευτικοί και παθιασμένοι … έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα στην κυριολεξία! Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας αποκλείεται να περάσετε απαρατήρητοι, όλα τα βλέμματα είναι πάνω σας! Η σωματική δραστηριότητα και ο πολυπόθητος προσωπικός χρόνος θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό να καθαρίσει το κεφάλι σας από τις αρνητικές σκέψεις, βοηθώντας σας να κατανοήσετε αν το εν λόγω πρόσωπο έχει πραγματικά σημασία στη ζωή σας. Οι δικές σας ανάγκες θα πρέπει να έχουν τώρα προτεραιότητα, και τα άλλα θα ακολουθήσουν. Κι αν εξαιτίας του εγωισμού σας απομακρύνατε τον αγαπημένο σας, μια φιλοφρόνηση ή μια έκφραση θαυμασμού μπορεί να σημαίνει πολλά περισσότερα από όσο νομίζετε. Πείτε ό, τι νιώθετε αλλά να εννοείτε αυτά που λέτε.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms