Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Κριός 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 110

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Κριός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός:

Αν εσείς είστε πρόθυμοι να ενωθείτε σώμα και ψυχή με τον αγαπημένο σας, η άλλη πλευρά ίσως και να σάς θέσει εμπόδια. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε, θα νιώθετε ότι δεν είστε στην ίδια σελίδα. Είστε που είστε λίγο πολύ σταθεροί στις ιδέες σας και εγωιστές. Ενώ εσείς δεν θέλετε να αλλάξετε απόψεις ή να κάνετε συμβιβασμό, είναι σημαντικό να δώσετε στον αγαπημένο σας έναν ασφαλή χώρο για να εκφραστεί. Κάντε πίσω και μη γίνεστε στενόμυαλοι και δογματικοί  ώστε να μην εκφοβίσετε κατά λάθος την αγάπη σας. Μήπως έχετε υποτιμήσει τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας;

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι