Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Κριός 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 110

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Κριός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός:

Οι πλανήτες σας καλούν να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Με τον Ερμή στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας κάνετε νέους φίλους με τους οποίους έχετε τόσα πολλά να πείτε. Ό, τι ποθείτε είναι στο κατώφλι σας, έτσι πάρτε τους φίλους σας για μια κοντινή απόδραση ή σχεδιάστε μια συγκέντρωση. Ίσως ο φίλος ενός φίλου κεντρίσει το μυαλό σας. Είστε σε σχέση; Αποβάλετε τη μονοτονία και την πλήξη από τη σχέση σας. Δεν χρειάζεται να ανταγωνίζεστε τον αγαπημένο σας, γίνετε πιο προσιτοί, βασιστείτε στις εμπειρίες σας και πλοηγηθείτε από τις Συμπληγάδες με επιτυχία. Μετριάστε την αυτονομία και την ανεξαρτησία σας, όχι μόνο θα κάνετε το πρόσωπο που αγαπάτε να αισθάνεται λιγότερο απομονωμένο, αλλά θα ανακτηθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι