Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Κριός 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 110

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Κριός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός:

Αποσαφηνίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι η ζωή σας ανήκει και κανείς δεν μπορεί να επέμβει σε αυτήν. Η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας σε αντίθεση με τον Κρόνο σας ζητά να βάλετε κατά μέρος τις απόψεις των οικείων προς εσάς προσώπων για τη σχέση σας και να βρείτε χρόνο για τον αγαπημένο σας. Και επειδή ο τέταρτος οίκος κυβερνά επίσης το παρελθόν, το σύμπαν σας καλεί να ανοίξετε την καρδιά σας, αν κάτι σας έχει δημιουργήσει απογοήτευση, και να κάνετε συζητήσεις, θα θεραπεύσουν την ψυχή σας από τον πόνο του παρελθόντος. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα πράγματα ήρεμα και βάλτε τα αποτρόπαια συναισθήματά σας στην άκρη. Μήπως έχετε αφήσει το παρελθόν να σας παρασύρει σε ένα σκοτεινό μονοπάτι;

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι