Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Κριός 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 110

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Κριός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός:

Ο πλανήτης της αγάπης. η Αφροδίτη, στον εσωστρεφή και μοναχικό δωδέκατο οίκο σας και σε εξάγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό, σας ζητά να επιδείξετε μεγαλύτερη ευαισθησία και συμπόνια στη σχέση σας. Μπορεί να αποφασίσετε να αφήσετε να φύγει αυτό το άτομο από τη ζωή σας, αλλά με ηρεμία και αγάπη, ειδικά αν αυτή η σχέση έχει κάνει τον κύκλο της. Ή αντίθετα, μπορεί να πάτε προς την αντίθετη κατεύθυνση και να αφήσετε ελεύθερα τα κρυμμένα συναισθήματά σας, δείχνοντας την ευάλωτη πλευρά σας. Ίσως έρθει στο φως ένα καλά κρυμμένο μυστικό εντελώς ξαφνικά. Θα χρειαστεί (ή θέλετε) να το κρατήσετε μόνο για σας. Είτε βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση ή σε μια νέα, αποφύγετε να λέτε πολλά στους φίλους σας, κρατήστε τα πράγματα μόνο για σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι