Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Κριός 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 110

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Κριός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός:

Παρανοήσεις και ένταση στο σπίτι; Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει σημαντικές ανακοινώσεις που ίσως και να μη σάς αρέσουν. Μια ανακαίνιση στο σπίτι σας μπορεί να καθυστερήσει ή ίσως να έχετε μια παρανόηση με ένα συγκάτοικο ή συγγενή ή μέλος της οικογένειάς σας κι αυτό επηρεάσει τη σχέση σας. Ο αγαπημένος σας θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα δύσκολος στην επικοινωνία με αποτέλεσμα να κλιμακωθεί γρήγορα η ένταση ή κάτι από τα παλιά αναδεύει συγκρούσεις. Αντί να παγιδεύεστε στο παρελθόν, σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να τον αντιμετωπίσετε με περισσότερη αγάπη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι