Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Κριός 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 110

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Κριός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός:

Love is in the air, ξανά! Η ρομαντική Αφροδίτη στον Ζυγό επιστρέφει επιτέλους σε ορθόδρομη πορεία στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και βλέπετε και πάλι πράσινο φως στην αγάπη. Αν νομίζατε ότι μια νέα αγάπη θα ήταν μια περιστασιακή γνωριμία,  θα μπορούσε να εξελιχθεί τώρα σε κάτι πολύ πιο ουσιαστικό. Πείτε αντίο στη μοναξιά και καλωσορίστε τη δέσμευση. Επισήμανση από τον Άρη στο θολό δωδέκατο οίκο σας: Μην παρασύρεστε από το πάθος σας, συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας η οποία θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε ψέματα ή κρυφές καταστάσεις. Δεν μπορείτε πλέον να βρίσκεστε σε αναμονή.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms