Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Λέων 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 70

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Λέων, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων :

Οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας ικανοποιούνται; Και αν όχι, τι μπορείτε να κάνετε για να το αλλάξετε αυτό; Η Αφροδίτη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας σε αντίθεση με τον Κρόνο σας ζητά να δείτε ρεαλιστικά τη ζωή, δεν χρειάζεται να είστε πάντα το θύμα για να ευχαριστείτε τον αγαπημένο σας. Ίσως επειδή περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα, παραβλέπετε τις επανειλημμένες ειδοποιήσεις και τα σήματα που στέλνει ο αγαπημένος σας, απλά δεν θέλετε να δείτε την αλήθεια. Προβληματιστείτε σχετικά με το αν αυτό το πρόσωπο ανήκει πραγματικά στη ζωή σας ή σας μεταδίδει συνεχώς αρνητική ενέργεια. Σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι καλύτερο να αφήσετε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι