Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Λέων 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 100

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Λέων, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων :

Μην πιστεύετε ό, τι ακούτε. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό και στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να παρασυρθείτε εύκολα από φήμες, αλλά λάβετε υπόψη σας όλα τα γεγονότα προτού αντιδράσετε. Το κακοπροαίρετο κουτσομπολιό θα μπορούσε να εκτροχιάσει την ηρεμία σας, έτσι μη δίνετε σημασία σε αβάσιμες πληροφορίες ή παραπλανητικές ιστορίες. Και ακόμα κι αν η πληροφορία αυτή είναι αληθινή, γιατί να την αφήσετε να χαλάσει τις μέρες σας; Μείνετε εστιασμένοι στις δικές σας απόψεις και κρίνετε με ορθότητα και σύνεση. Μην εμπιστεύεστε αφερέγγυα πρόσωπα και συζητήστε τις ανησυχίες σας με άτομα που κατανοούν τις επιθυμίες σας και τις αξίες σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι