Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Λέων 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 87

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Λέων, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων :

Μαγεύετε τους γύρω σας με ένα απλό «γεια». Καθώς ο πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας, η Αφροδίτη, επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, έχετε τη γοητεία να πάρετε αυτό που θέλετε. Λάμπετε όταν μιλάτε, αλλά μην υποτιμάτε το γεγονός της διπλωματίας και της ευελιξίας. Να μην δίνετε ελπίδες στους άλλους, εκτός κι εάν αισθάνεστε πραγματικά το «κλικ». Οι βαθιές συζητήσεις θα ανάψουν τη φωτιά σας και ίσως να οδηγήσουν σε καυτές ερωτικές νύχτες. Μόνο μην έχετε εμμονή με την εξεύρεση του άλλου σας μισού. Φλερτάρετε και διασκεδάστε και να είστε ανοιχτοί σε ένα σέξι και πνευματικό άτομο, με ένα όμορφο μυαλό!

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms