Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Λέων 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 90

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Λέων, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων :

Ο θεός Έρωτας ρίχνει το βέλος του πάνω σας! Με την Αφροδίτη στον παθιασμένο και ρομαντικό πέμπτο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Άρη, έχετε τη διάθεση για πάθος και αγάπη. Αν είστε σε σχέση, βρείτε το χρόνο να κάνετε κάτι ιδιαίτερο μαζί. Μπορείτε να εκπλήξετε την αγάπη σας με ένα πλούσιο δώρο, εισιτήρια για μια παράσταση ή μια κράτηση σε ένα τουριστικό αξιοθέατο. Ίσως κάτι απρόσμενο σας χαροποιήσει πολύ και σας βγάλει από τη ρουτίνα σας. Είστε μόνοι; Κάποιος/α ίσως τραβήξει την προσοχή σας, ένα άτομο που σας δίνει την ώθηση να εκφράσετε τον εαυτό σας. Η φαντασία σας και η έμπνευσή σας κάνουν θαύματα, έτσι τολμήστε να στείλετε αυτό το παθιασμένο μήνυμα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι