Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Λέων 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 93

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Λέων, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων :

Γίνεστε άκρως κοινωνικοί και φλύαροι καθώς ο Ερμής κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της κοινωνικής δραστηριότητας. Πάρτε μαζί τους φίλους σας ή επιδιώξτε τη γνωριμία νέων ατόμων και απλά διασκεδάστε. Ζωηρές και χαρούμενες συζητήσεις θα μπορούσαν να θέσουν τις βάσεις για μια συναρπαστική νέα σχέση.  Αφεθείτε στο φλερτ κάποιου/ας που σας υπόσχεται ενθουσιασμό και περιπέτεια, μιλήστε στα κοινωνικά δίκτυα με τους φίλους σας, ίσως σας έχουν μια ευχάριστη έκπληξη! Είστε σε σχέση; Ακόμα και αν υπάρχει κάποια διαφωνία μεταξύ σας, μη φοβάστε, τώρα θα καταφέρετε να επιλύσετε τη διχογνωμία με το χιούμορ και την ευγλωττία σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι