Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Λέων 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 81

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Λέων, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων :

Πηγαίνετε για μεγάλα όνειρα … Η πανσέληνος φωτίζει τον ένατο οίκο σας, των μεγάλων οραμάτων, και γίνεστε τολμηροί, θέλετε να ζήσετε πολλές εμπειρίες. Ποιά όνειρα ή περιπέτειες έχετε βάλει στο περιθώριο; Αρκετά ήσασταν στην αναμονή, ήρθε η ώρα να κάνετε πράξη τα πιο τρελά σας όνειρα και μια νέα αγάπη θα σας ακολουθήσει. Αισθάνεστε στασιμότητα στη σχέση σας; Ξεφύγετε από την αποτελμάτωση με μια ημερήσια εκδρομή. Ή κάντε κάτι που σας ευχαριστεί, ακόμα καλύτερα αν επιλέξετε τη μάθηση που οδηγεί στην επέκταση των οριζόντων σας και την προσωπική σας ανάπτυξη. Αν θέλετε να πείτε κάτι στον αγαπημένο σας, μιλήστε με πάσα ειλικρίνεια και δεν θα χάσετε! Μόνο φροντίστε να είστε ευγενικοί και άψογοι με τα λόγια σας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms