Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Λέων 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 90

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Λέων, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων :

Με τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη, στον απόκρυφο και παθιασμένο όγδοο οίκο σας και σε εξάγωνο με τον αυθόρμητο Ουρανό, γίνεστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει μια ξαφνική έκρηξη συναισθημάτων η οποία εκπλήσσει ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Ίσως ακόμα και να νιώσετε φόβο καθώς δεν είστε σε θέση να εμποδίσετε αυτή την παλίρροια των δακρύων. Και γιατί θα έπρεπε; Η εμφάνιση της ευάλωτης πλευράς σας μπορεί να σταθεροποιήσει το δεσμό σας. Το σύμπαν σάς ζητά να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στη σχέση σας, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος από τους δυο σας δίνει τα περισσότερα. Ίσως ακόμα υπάρχει δυναμική εξάρτησης ή ακόμη και ενοχές που πρέπει να εξαλειφθούν. Μπορεί επίσης να εμπνευστείτε να κάνετε τη σχέση σας πιο επίσημη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι