Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Λέων 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 100

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Λέων, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων :

Κανείς δεν ξέρει το πρόβλημά σας εκτός από εσάς. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου και της θυσίας, σάς δημιουργεί μια χαοτική και περίεργη διάθεση, μπορεί να είναι δύσκολο να αποσαφηνίσετε τι θέλετε. Θα μπορούσατε να χαθείτε σε ένα βάλτο αρνητικών συναισθημάτων: Παλιές πληγές, παλιές σχέσεις, παλιοί φόβοι. Αντί να τα βάζετε με τον εαυτό σας για τα λάθη σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και τελικά να δώσετε ένα τέλος. Αν παλεύετε με μια κατάσταση που σάς αποστραγγίζει συναισθηματικά, δείτε πώς μπορείτε να ξεφύγετε. Το να θυσιάζεστε για τους άλλους ενέχει δυσαρέσκεια και απογοήτευση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι