Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ταύρος 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 74

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ταύρος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:

Λάμπετε από μέσα προς τα έξω. Έρχεται και πάλι η αγάπη στη ζωή σας και κυρίως προς τον εαυτό σας καθώς η Αφροδίτη στον Ζυγό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας. Δώστε στον εαυτό σας την ίδια προσοχή και λατρεία που δίνετε και προς τον αγαπημένο σας. Όταν αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας με αγάπη, οι άλλοι δεν μπορούν να σας αντισταθούν. Μια επισήμανση: Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και ξεσηκώνει τους παλιούς, κακούς σας δαίμονες, παλεύετε με τους φόβους και τις αμφιβολίες σας ή κάποια  φαντάσματα από το παρελθόν. Ο καλύτερος τρόπος για να βγείτε από αυτό το αδιέξοδο και ίσως την καταναγκαστική συμπεριφορά σας, είναι να προσπαθήσετε να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο και να μην απαιτείτε τώρα εξηγήσεις.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms