Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ταύρος 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 73

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ταύρος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:

Λάβετε υπόψη σας ότι μέσα από κάτι βαρύ και αρνητικό πάντα γεννιέται κάτι καλό, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Αφροδίτη στον χαρούμενο και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σε αντίθεση με τον Κρόνο. Δείτε την ερωτική σας ζωή με ελαφρότητα και μη σκέφτεστε απαισιόδοξα για το μέλλον. Το σύμπαν σας υπενθυμίζει να μην βάζετε πάντα τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα μπροστά από τις δικές σας επιθυμίες. Είναι παράλογο να θυσιάζετε την αγάπη για τα κοινωνικά πρέπει! Είστε σε σχέση; Μην αφήσετε καμία διαφωνία να βάλει τη σχέση σας σε κίνδυνο και την παραμικρή σπίθα να μετατραπεί σε πυρκαγιά, η οποία θα είναι δύσκολο να σβήσει. Δείτε κάποιες καταστάσεις με διαύγεια πνεύματος, θα πάρετε τις σαφείς απαντήσεις που χρειάζεστε.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι