Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ταύρος 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 74

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ταύρος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:

Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, της ασφάλειας και των χρημάτων, σας ζητά να σκεφτείτε πρακτικά και λογικά, ειδικά όταν πρόκειται για τα όνειρά σας. Μην είστε ανυπόμονοι, αλλά να θυμάστε ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Τα πράγματα θα οδηγηθούν εκεί που θέλετε βήμα-βήμα. Απλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε σκεπτόμενοι όλη μέρα γιατί είστε μόνοι. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην τον παραμελείτε. Αν είστε σε σχέση, πληρώστε όλους τους λογαριασμούς σας και μην αφήνετε εκκρεμότητες που μπορεί να οδηγήσουν σε αψιμαχίες. Μειώστε τα έξοδά σας. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας, μπορεί να σας βοηθήσει να θέσετε τα όριά σας. Εκδηλώστε το πάθος σας και δώστε την αγάπη σας χωρίς συναισθηματικά ή οικονομικά ανταλλάγματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι