Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ταύρος 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 74

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ταύρος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:

Προσέξτε τι λέτε! Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας φέρνει μπερδέματα στις συζητήσεις σας. Επομένως, επιλέξτε τα λόγια σας με σύνεση, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρερμηνευτούν. Ίσως ματαιωθούν κάποιες συναντήσεις σας ή οι ιδέες σας δεν γίνουν αποδεκτές. Για να αποφύγετε την απογοήτευση, σκεφτείτε λογικά και όχι συναισθηματικά, και κυρίως μην ενεργείτε πεισματικά. Ένα άτομο από το παρελθόν μπορεί να προκύψει εντελώς ξαφνικά. Μην ανοίγετε με ευκολία την καρδιά σας και προβληματιστείτε … μπορεί να σάς δώσει αυτά που επιθυμείτε; Επανεξετάστε αυτή τη σχέση, συμπεριλαμβανομένων των καρμικών μαθημάτων που λάβατε, και μη σκέφτεστε την εξέλιξη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι