Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ταύρος 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 74

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ταύρος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:

Η στοργική Αφροδίτη στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας και σε εξάγωνο με τον Ουρανό προκαλούν μια έντονη κοινωνικοποίηση. Οι προσκλήσεις έρχονται από παντού, οπότε αποδεχτείτε τις αυθόρμητα. Ίσως ξαφνικά νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι σας για έναν πλατωνικό φίλο ή κάποιον/α που συναντάτε σε μια φιλική συγκέντρωση. Το σύμπαν σας ζητά να μην αρνηθείτε τις προσκλήσεις των φίλων σας, θα έρθετε σε επαφή με πολλά άτομα που θα σας ενθουσιάσουν με τις ιδέες τους. Ακόμα κι αν γνωρίσετε διαφορετικούς από το συνηθισμένο τύπο σας ανθρώπους, οι πιθανότητες είναι να ανάψουν οι φλόγες του πάθους. Προσκαλέστε αυτό το ενδιαφέρον άτομο να συμμετάσχει στα ενδιαφέροντά σας. Η εβδομάδα θα μπορούσε να τελειώσει με ένα νέο φίλο ή μια νέα παθιασμένη σχέση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι