Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ταύρος 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 72

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ταύρος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:

Κλείστε την πόρτα στο παρελθόν και πετάξτε το κλειδί! Η Αφροδίτη και ο απρόβλεπτος Ουρανός ενώνονται στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, παροτρύνοντάς σας να ξεφύγετε από μια κατάσταση που είναι ήδη τελειωμένη. Μην το ξανασκεφτείτε! Η προσκόλληση σε κάτι ή κάποιον/α από το παρελθόν το μόνο που σας προσφέρει είναι πόνο και θλίψη. Αυτή η όψη σας βοηθάει να αποδεσμευθείτε μια για πάντα. Ξεκινήστε εστιάζοντας στο μέλλον που θέλετε να δημιουργήσετε, είστε στα μισά του δρόμου. Είστε σε σχέση; Προβλήματα του παρελθόντος ίσως προκαλέσουν συναισθηματική απόσταση. Αποφύγετε να ρίχνετε λάδι στη φωτιά και κατά συνέπεια να απομακρύνετε τον αγαπημένο σας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι