Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ταύρος 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 74

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ταύρος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:

Σας αρέσουν τα συνηθισμένα και τα σίγουρα, έτσι αυτή η εβδομάδα δεν δημιουργεί ένα κοινωνικό κλίμα γύρω σας. Η Αφροδίτη στον μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας σε τρίγωνο με τον Άρη σάς βάζει σε μια ενδοσκοπική και στοχαστική διάθεση. Δεν χρειάζεται να είστε με κόσμο τη στιγμή που δεν το θέλετε, έτσι μείνετε μακριά από τα πλήθη και επιδοθείτε στη διερεύνηση της ψυχής σας, τι θέλετε πραγματικά από την αγάπη; Τώρα θα είναι πολύ εύκολο να νιώσετε κακεντρέχεια για κάποια συναισθηματικά δράματα του παρελθόντος, φροντίστε όμως να μην αναλωθείτε από αυτή την έντονη συναισθηματική επεξεργασία για ώρες. Γιατί να περάσετε τις μέρες σας με το να αναμασάτε το παρελθόν, όταν θα μπορούσατε να βγείτε έξω να διασκεδάσετε;

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι