Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 71

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ταύρος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:

Ρίξτε τις άμυνές σας. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, σας ζητά να εκδηλώσετε την ευαίσθητη και μαλακότερη πλευρά σας, να ανοίξετε την καρδιά σας, ακόμα κι αν δεν το είχατε κάνει ποτέ στο παρελθόν. Απλά μια προειδοποίηση: Μη βιαστείτε, να είστε επιφυλακτικοί μέχρι να βεβαιωθείτε αν το πρόσωπο αυτό είναι αξιόπιστο ή όχι, κάντε πρώτα τους απαραίτητους ελέγχους. Επίσης, βασιστείτε στο ένστικτό σας δεδομένου ότι δεν πρόκειται ποτέ να σας προδώσει.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-12-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι