Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ταύρος 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 74

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ταύρος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:

Κλείστε αυτό κεφάλαιο που εμποδίζει την ψυχική σας ηρεμία. Με την πανσέληνο στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, ώρα να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, σκεπτόμενοι το μέλλον σας. Ίσως νιώσετε τόσο ενθουσιασμένοι για κάποιον/α αλλά είναι συνετό να επιβραδύνετε το ρυθμό σας. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι ορισμένες ξεπερασμένες καταστάσεις (ακόμη και παρελθούσες σχέσεις) πρέπει να τελειώσουν για να μπορέσετε να πετάξετε στα ύψη πραγματικά. Εξετάστε σε βάθος όλους τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν, μήπως θέλουν να πάρουν περισσότερα από αυτά που θέλουν να δώσουν; Δεν αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σας. Ξεφύγετε από το νοσηρό παρελθόν για να ξεκινήσετε τον επόμενο μήνα τη νέα σας ζωή με δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms