Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ταύρος 16/07 - 22/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 73

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ταύρος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:

Τα αστέρια επαναφέρουν την χαρά και τη ζωντάνια σας καθώς η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας βρίσκεται σε ένα ευμενές εξάγωνο με τον ευεργέτη Δία. Γι’ αυτό βγείτε έξω, διασκεδάστε και φλερτάρετε, αποδεχτείτε τις προσκλήσεις των φίλων σας. Ο θεός Έρωτας θα μπορούσε να ρίξει το βέλος του προς την κατεύθυνσή σας, οπότε μην είστε διστακτικοί σε ένα νέο ερωτικό και ρομαντικό ξεκίνημα. Είστε σε σχέση; Ποιοί είναι οι στόχοι σας μαζί με την αγάπη σας; Θα μπορούσατε να κάνετε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση σχετικά με το ποιο μπορεί να είναι το επόμενο βήμα σας, συμπεριφερόμενοι πάντα με ανωτερότητα και αξιοπρέπεια. Να είστε γενναίοι και τολμηροί!

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι