Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ταύρος 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 75

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ταύρος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:

Προλάβετε κάποια πράγματα για να μη θρηνείτε μετά. Αν και εσείς μπορεί να νομίζετε ότι βρίσκεστε σε μια εξαιρετικά δελεαστική σχέση, η δουλειά σας είναι να εξετάσετε τα πάντα ενδελεχώς, με κάθε λεπτομέρεια, πριν κάνετε το μεγάλο άλμα, είναι η προτροπή της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον αναλυτικό έκτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Καθώς εξετάζετε το τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια, μπορεί να ανακαλύψετε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που παρουσιάζονταν σε εσάς αρχικά. Η γνώση είναι δύναμη, έτσι ακόμη και αν προχωρήσετε μαζί, θα ξέρετε ποια εμπόδια και περιορισμούς θα αντιμετωπίσετε. Να έχετε εγκράτεια και σύνεση στις ενέργειές σας, αντιμετωπίστε τη σχέση σας με υπευθυνότητα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι