Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Υδροχόος 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 259

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Υδροχόος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος:

Η λογική και τα πρακτικά θέματα στη σχέση σας υπερισχύουν των συναισθημάτων. Ένα αρμονικό εξάγωνο ανάμεσα στην κοινωνική Αφροδίτη στον πρακτικό και ασφαλή δεύτερο οίκο σας και του κυβερνήτη σας, του αυθόρμητου Ουρανού, θα μπορούσε να βοηθήσει να εναρμονίσετε τη λογική με τον ενθουσιασμό στη σχέση σας. Ίσως αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον, και αυτό το σοβαρό άλμα θα μπορούσε να συμβεί απροσδόκητα. Για ποιό λόγο να περιμένετε αν είστε σίγουροι για κάποιον/α; Είτε πάτε στο δημαρχείο, είτε ανταλλάξετε τα κλειδιά του σπιτιού σας, είτε δοκιμάσετε κάτι καινούργιο μαζί, αυτό το κύμα της θετικής συμπαντικής ενέργειας θα σας φέρει πιο κοντά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι