Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Υδροχόος 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 239

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Υδροχόος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος:

Έχετε ανυπομονησία να πλησιάσετε και να μιλήσετε σε αυτόν/ήν που είναι καιρό τώρα στο μυαλό σας, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Ανοίξτε την καρδιά σας και εμπιστευτείτε τον, θα λάβετε καταπληκτική ανταπόκριση. Είστε σε σχέση; Μακριά από ριψοκίνδυνες κινήσεις και βιαστικές αποφάσεις στην επιθυμία σας να κάνετε ένα άλμα μπροστά, θα μπορούσατε να παραβλέψετε ορισμένα βασικά πράγματα και να ανατρέψετε τις ισορροπίες. Αν ο σύντροφός σας εκφέρει επιτακτικές απόψεις για να γίνει το δικό του, ό, τι κι αν σας πει, μην αντιδράσετε με την ίδια ισχύ. Τα πράγματα θα εξομαλυνθούν αν καταφέρετε να ελιχθείτε με διπλωματία.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms