Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Υδροχόος 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 242

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Υδροχόος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος:

Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο διεθνή  ένατο οίκο σας κι εσείς κάνετε νέες διαπολιτισμικές διασυνδέσεις, δεν σας ενδιαφέρει το χρώμα, η φυλή, η θρησκεία. Κι αν είστε σε σχέση ποθείτε περισσότερη ελευθερία και αυτονομία. Είναι καλό να χαρίσετε στον εαυτό σας προσωπικό χρόνο για να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες. Ακολουθώντας ανεξάρτητα τα δικά σας ενδιαφέροντα, σας δίνει την ευκαιρία να συζητήσετε πολλά όταν είστε μαζί. Ο ανάδρομος Ερμής στον φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας, σας συμβουλεύει να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας να κάνετε το δικό σας και να είστε προσεκτικοί στα καυστικά και επιτακτικά λόγια σας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms