Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Υδροχόος 21/05 - 27/05/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 221

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Υδροχόος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος:

Μήπως εκλογικεύετε υπερβολικά την αγάπη βάζοντας κατά μέρος τα συναισθήματα; Η Αφροδίτη στο λογικό και αναλυτικό έκτο οίκο σας σε αντίθεση με τον Κρόνο σας δίνει την ώθηση για να αλλάξετε κατεύθυνση, δεν χρειάζεται να καταπιάνεστε με τις λεπτομέρειες και να χάνετε τη χαρά της ζωής. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση. Δεν υπάρχει η «σωστή στιγμή» για να αρχίσετε να δίνετε προσοχή προς τους θετικούς ανθρώπους και να απομακρυνθείτε από όσους δεν έχουν ενσυναίσθηση των ευθυνών τους. Ξεκινήστε λοιπόν από σήμερα! Αν είστε σε σχέση, ίσως γίνετε επικριτικοί, ακόμα και σκληροί, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να απειλήσει την ηρεμία της σχέσης σας. Έχετε μέτρο σε όλες τις περιστάσεις και μην παρασύρεστε από την υπερβολική λογική σας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι