Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Υδροχόος 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 261

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Υδροχόος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος:

Ώρα για εκκαθάριση! Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον αναλυτικό έκτο οίκο σας σάς ζητά να βάλετε τάξη στο μυαλό σας. Τώρα είστε επιρρεπείς στο να σκέφτεστε το παρελθόν, δεν μπορείτε να απολαύσετε ανέμελα το καλοκαίρι σας. Ίσως είναι δύσκολο να εκπληρώσετε όλα τα καθήκοντά σας, οπότε προσέξτε να μην αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις αν δεν μπορείτε να τις φέρετε εις πέρας. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, οπότε προσέξτε ιδιαίτερα τις αρνητικές αυτοκριτικές τάσεις σας, ειδικά γύρω από την εικόνα του σώματός σας. Γενικά, μακριά από την τελειομανία, θα σάς δημιουργήσει άγχος. Μην πνίγεστε από την υπερβολική ανάλυση, όλοι οι άνθρωποι έχουμε ελαττώματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι