Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Υδροχόος 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 254

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Υδροχόος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος:

Αυτή η εβδομάδα σας φέρνει ένα ενθουσιώδες τρίγωνο ανάμεσα στη διαχυτική Αφροδίτη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας και τον Άρη, έτσι έχετε τη διάθεση μόνο για περιπέτεια και άφθονες συνομιλίες! Μπορείτε να εμπνεύσετε τους γύρω σας μόνο με τα λόγια σας! Πείτε στους φίλους σας να φέρουν τους φίλους τους, σίγουρα θα έχετε μια έκπληξη, ίσως ακόμα νιώσετε μια παθιασμένη ερωτική χημεία με κάποιον/α που θα συναντήσετε τυχαία. Οι φίλοι σας σίγουρα θα θέλουν να φέρουν τους φίλους τους, και όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον/α θα συναντήσετε μέσω κοινών φίλων. Η μαγική φόρμουλα αυτής της εβδομάδας;  Συζητήσεις με καλούς φίλους, περιπέτεια και διασκέδαση μπορούν να φέρουν την αγάπη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι