Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Υδροχόος 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 262

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Υδροχόος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος:

Θα περνάνε πολλά τώρα από το μυαλό σας, μη μιλήσετε όμως. Αυτό που εσείς θεωρείτε ότι πρέπει να εκφράσετε με πάσα ειλικρίνεια, θα μπορούσε πραγματικά να είναι επιζήμιο για τη σχέση σας. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό και στον ειλικρινή ένατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, προσέξτε τι βγαίνει από το στόμα σας. Είστε από τη φύση σας ειλικρινείς και δεν μπορείτε να προσποιείστε, δεν ανέχεστε το ψέμα και την υποκρισία. Αλλά τώρα θα χρειαστεί να συγκρατηθείτε ακόμα κι αν πρέπει να πείτε μια μεγάλη αλήθεια. Κρατήστε ένα επίπεδο και εάν πρέπει να μιλήσετε σε κάποιον/α, απευθυνθείτε σε έναν φίλο που γνωρίζει την κατάσταση, και θα σάς συμβουλέψει με σύνεση και ορθή κρίση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι