Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Υδροχόος 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 215

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Υδροχόος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος:

Γιατί ανταγωνίζεστε τον αγαπημένο σας; Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον τρίτο οίκο σας, τον τομέα της επικοινωνίας, δίνει μια απότομη και δικτατορική χροιά στις απόψεις σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε πριν μιλήσετε διαφορετικά θα ξεκινήσετε πόλεμο χωρίς να το συνειδητοποιήσετε. Ενεργήστε με λογική σκέψη, δείχνοντας εμπιστοσύνη προκειμένου να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Καλύτερα να αντιπαρέλθετε το θέμα από το να συναντήσετε τοίχο. Να είστε επίσης προσεκτικοί σε ό, τι δημοσιεύετε στο Facebook, ίσως δημιουργηθούν προβλήματα. Η καλύτερη χρήση αυτής της διέλευσης; Προβάλετε τις ριζοσπαστικές σας απόψεις σε ένα blog ή κάνοντας συζήτηση με κάποιον που δεν θα κριτικάρει αρνητικά τα σχόλιά σας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι