Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Υδροχόος 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 226

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Υδροχόος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος:

Είστε ένας επαναστάτης και το φωνάζετε να το ακούσουν οι άλλοι! Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το ζώδιό σας και φέρνει στο προσκήνιο το ανεξάρτητο και φιλελεύθερο πνεύμα σας, σας βάζει σε ένα παιχνίδι εσωτερικών και εξωτερικών αλλαγών, έχετε τη διάθεση να κάνετε τα πάντα μόνο για τον εαυτό σας. Δεν μπορεί κανείς να σας εξημερώσει, ούτε και μιλάτε ευγενικά σε όποιον προσπαθεί να σας βάλει χαλινάρι. Μπορείτε όμως να πετύχετε αυτό που θέλετε χωρίς να γίνετε εγωιστές και πεισματάρηδες. Η ζωή προϋποθέτει συμβιβασμούς, και όσο πιο πρόθυμοι είστε να τους κάνετε, τόσο λιγότερη αντίσταση είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε. Κανείς δεν αμφισβητεί το ανοικτό μυαλό σας, αλλά στο πλαίσιο της παρούσας έκλειψης, θα μπορούσατε να χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και να αντιδράσετε υπερβολικά.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι