Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Υδροχόος 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 259

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Υδροχόος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος:

Ο Ερμής στον παιχνιδιάρικο και ερωτικό πέμπτο οίκο σας σας καλεί να βγείτε από τη χειμερία νάρκη σας και να δείξετε την καλύτερη πλευρά σας. Βγείτε έξω με τους καλύτερους φίλους σας, εκδηλώστε το ενδιαφέρον στην αγάπη σας ή ακόμα γνωρίστε μερικά νέα πρόσωπα. Τα πάθη σας εντείνονται, οπότε αν μπορείτε, περάστε το χρόνο σας πηγαίνοντας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, ίσως κάποιος/α να τραβήξει την προσοχή σας. Αποδεχτείτε τις προσκλήσεις από ενδιαφέροντες φίλους. Είστε σε σχέση; Ξέρετε πολύ καλά ότι για τη μακροβιότητα μιας σχέσης θα πρέπει οι αξίες σας να εναρμονίζονται, πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο θα πρέπει να θέλετε τα ίδια πράγματα. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να διαπιστώσετε αργότερα ότι δεν είστε στην ίδια σελίδα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι